Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

avrasya üronkoloji teşekkür ederim. arkadaşlar. Bazı arkadaşlar fatihte andromed falan diyolardı orası tibbi cihaz üretiyomuş. peki neden burada öyle yazdılar anlamadım çünkü 1-2 kez daha sormuştum celalettin hoca orayı öneriyo andromed fatihte demişlerdi bugün aradım rezil oldum tıbbi cihaz üretiyolarmış.

canım demek tedaviye başlıcaksınız nasipse
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bol bol kaliteli sperm bulunur ve
sen de hamişler kervanına katılırsın.

cnm netten burda yazdığın gibi ANDROMED yazarsan istar istemez yanlış yerler açılır bi karmaşa yaşarsın
bak fatihte ANDROMER arif bey var hoca zaten telini verir telinide arkadaşlar yazmış zaten bende yazayım
0 212 635 18 24

Andromed değil canım Andromer sorun ordan kaynaklanmış olabilir.

merhaba canım tam sonuç demişsin de keşke doğru düzgün yaptırabileceğimiz bir yer bulup da ayrıntılı yaptırabilseydik. sonuçta sadece sperm yok diye yazıyor ne yazıkki.

cnm benim bir değil iki diyetisyene ihtiyacım var hem tombişim hem de iradesizim bir zayıf kocişi bile az kaldı şişireceğim:)cnm bana özelden bir günlük menünü yazar mısın

canımmm nasılsın naptın sen tedavı gordunmu yoksa bayadır gırmıyorum koptum herseyden senı merak ettım
cnm ben iim sen neleredesin asıl negatiften sonra yok oldun şimdi neler yapıyorsun bakim:26:
ben tedaviye başlayamadım cnm ya eşimde sperm çıkışı oldu ama ya az çıkış oldu ya kalitesi iyi olmadı yüzden ertelendi şimdi bu ayın ortasına kadar test yapıcak gene bakalım gidişata göre karar vericez :26:

Canım merhaba,inşallah ben de baaşlarım has için ama bu sene zor sanki.Bu senen ücretli öğretmenlik yapıyorum 2 okulda. Bir de kpss ye gireceğim inşallah.Kısmet olursa iyi bir puan alırsam inşallah kuran kursu öğreticisi olarak devlete girerim hayırlısıyla...Allah yolunu açık etsin cnım.

Canım sizi hiç tanımıyorum ama inanın tedaviye bir an önce başlamanızı istiyorum.Çünkü biz 3,5 yıl bekledik...Boşu boşuna beklemişiz.Benim ki hep erteli malesef... Ama şimdi kendisi takip ediyor herşeyi ve Allahıma hamdolsun çok istekli...Seve seve iğne vurunmaya bile gidiyo:)
Doktor ne söylediyse siz buradan yazın bütün arkadaşlar muhakkak bir şeyler yazar ve sizi bilgilendirip, yolda gösterirler.Hiç endişe etmeyin. Yeter ki kararlı ve devamlı olun...
Cumartesi yi sabırsızlıkla bekliyoruz canım.İnşaallah olumlu gelişmeler olur ve olumlu gelişmeler de inşaallah sizin için hayırlısı olur.

Canım ne olur üzülme ... Bak sabredersen , kararlı olursan Allah izinli sen ve eşin bu illetle olan mücadelenizi kazanırsınız.Zaten üzülsek dekazanacağımız bir şey yok.Mücade edeceğimiz için de üzülmeden güçlü bir şekilde mücadele etmemiz gerekir.

İnşaallah hepimizi bu mücadeleyi kazanırız...

celalettin hoca iğneleri sadece azo probleminin nedeni belli olanlara mi veriyor ? yoksa nedeni belli olmayan azolulara da veriyor mu ?

Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .

Canım merhaba,

Arkadaşlar adresi paylaşmışlar.

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.

Bezmialem alem hastanesinden eğer trafik yoksa taksi ile sadece 3-4 dk.imiş. Hastaneden çıkıp sağ yönünüze doğru (Fatih) ilerlediğinizde 1. değil 2. lambalardan sola döndüğünüzdeki caddede imiş.Gitmeden önce telefon açmıştı eşim. Oradaki bir yetkili saat 5 gibi gelin demişti. Muhakkak eşiniz arasın gitmeden...Bir de cinsel perhiz de gerekli bildiğim kadarıyla canım...Selamlar canım.

Eşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.

canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?

kizlar benim esimde cok söylüyor bana evlatlik alalim diye ama bir türlü icimden gelmiyor hayatimi böyle yanliz gecirmekte istemiyorum ama rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Son düzenleme:
Eşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.
İNŞLH SONUÇLAR NORMAL DEĞERLERDE ÇIKAR ARKADAŞIM...
canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?
yardımcı olurum cnm ben 3 tane alayım olur mu derslerim olmasa daha fazla alırdımda...

çok güzel çıkar inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…