Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.
arkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
avrasya üronkoloji teşekkür ederim. arkadaşlar. Bazı arkadaşlar fatihte andromed falan diyolardı orası tibbi cihaz üretiyomuş. peki neden burada öyle yazdılar anlamadım çünkü 1-2 kez daha sormuştum celalettin hoca orayı öneriyo andromed fatihte demişlerdi bugün aradım rezil oldum tıbbi cihaz üretiyolarmış.
avrasya üronkoloji teşekkür ederim. arkadaşlar. Bazı arkadaşlar fatihte andromed falan diyolardı orası tibbi cihaz üretiyomuş. peki neden burada öyle yazdılar anlamadım çünkü 1-2 kez daha sormuştum celalettin hoca orayı öneriyo andromed fatihte demişlerdi bugün aradım rezil oldum tıbbi cihaz üretiyolarmış.
canım eklerim inş ama tedavi süreçleri hakkında bilgin varmı ne zamn başladı ne zaman bitti gibi.... bide seni de ekleyeceğim tedaviniz hakkında bilgi verirmisin ??
canım senide ekledim ama sperm çıkmadı demissin ya tam sonucu yazarsan daha iyi olur
sağol cnm ne yapıyım ya ben hep kendimce 3 veya 5 kilo verip sora gene geri alıyorum o yüzden artık dur dedim kendime zaten menümde güzel dr. herşeyden ye ama ölçüyü öğren dedi bakalım kilomu yazdım 15 gün sonra randevuya gidicem tartılıcam kaç kilo vermiş olucam zaten ben tüp bebek öncesi istiyordum hep bari iğneler ilaçlar şişirse bile fazla almam başladık bi yola bakalım zaman neler göstericek:44: cnm senin dietisyene ihtiyacın yoktur benim gibi tombiş değilsindir sen
cnm ben iim sen neleredesin asıl negatiften sonra yok oldun şimdi neler yapıyorsun bakim:26:canımmm nasılsın naptın sen tedavı gordunmu yoksa bayadır gırmıyorum koptum herseyden senı merak ettım
teşekkür ederim canım çok iyi hamd olsun eğer has yapmayı düşünüyosan bence biran önce başlamaya çalış çünkü biliyosun hafızlığımızı tamamlayana kadar çok uğraştık öylece bir kenara koymak bizim kötülüğümüze olur ben şuan çok uğraşıyorum unutmamışım ama çok çalışmak zorunda kalıyorum ister istemez hafızam eskisi gibi değil on yıl oldu çok zorlanıyorum tek isteğim inşlh bu kadar arayı açmam ve sık sık ezberde has yaparım neyse RABBİM sanada nasip etsin en kısa zamanda canım sen çalışıyomusunki vaktim yok diyosun
günaydın canımmmm...
yazamadım günlerdir size, çünkü bir gelişme yok şuan. hep okuyorum yazdıklarınızı.takip ediyorum, tabloyu inceliyorum ama yazılanlar hakkında pek bilgim yok.valla hepiniz birer doktor olmuşsunuz.
aslında geçtiğimiz cumartesi gidecektik doktora.kızkardeşim geldi şehir dışından gidemedik.bu cumartesi gidicez.bakalım ne diyecekler çok heyecanlıyım.ne derse doktor yazcam hemen yorum alcam sizden.))
inşallah olumlu gelişir herşey.rüyalarıma giriyo valla.dün gece rüyamda doktora gider gitmez eşimi ameliyata alıyorlardı bağırıyorum.daha hiçbirşey bilmiyoruz biz ne ameliyatı diye.uyandım sonra.
hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar acil sizden cevap bekliyorum lütfen yardım edin ayrıntılı sperme bakan biyer var diyodunuz celalettin hocanın önerdiği fatihte diyodu arkadaşlar iletişim bilgilerini ve adresini verebilirmisiniz lütfen .
celalettin hoca iğneleri sadece azo probleminin nedeni belli olanlara mi veriyor ? yoksa nedeni belli olmayan azolulara da veriyor mu ?
canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?
Eşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.
Bakalım artık ne var ne yok görelim elbette.
Ahhh o dokuz aylık hamiş günleri görebilirmiyiz acaba bilemiyorum artık.
Hepimiz alalım inşallah emeklerimizin karşılığını
Her şerde bir hayır vardır elbet.
Belki evlatlık almak ile en güzel hayırı ve sevabı işlemiş olacağız.
Ama bende hazır hissetmiyorum kendimi.
Rabbim ne taraf hayırlı ise bizi o tarafa yönlendirsin inşallah.
ne zamana kadar süresi canim
İNŞLH SONUÇLAR NORMAL DEĞERLERDE ÇIKAR ARKADAŞIM...Eşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.
yardımcı olurum cnm ben 3 tane alayım olur mu derslerim olmasa daha fazla alırdımda...canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?
Eşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?