Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
celalettin hoca iğneleri sadece azo probleminin nedeni belli olanlara mi veriyor ? yoksa nedeni belli olmayan azolulara da veriyor mu ?

sanırım ne olduğunu tam bilmediklerine vermiyor, bize henüz vermedi , hormonları yanlış tetikleyebilir dedi, aralık sonu ocak başı kontrolde belli olacak nasipse.

İyimserlik Andı
Aklımın dinginliğini hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyecek kadar güçlü olmaya,
Karşılaştığım herkesle sağlık, mutluluk ve başarıdan söz etmeye,
Tüm arkadaşlarımın kendilerini değerli hissetmelerini sağlamaya,
Her şeyin aydınlık yüzüne bakmaya ve iyimserliğimin gerçeğe dönüşmesine çabalamaya,
Yalnız en iyiyi düşünmeye, yalnız en iyi için çalışmaya ve en iyiyi beklemeye,
Başkalarının başarısından kendiminki kadar coşku duymaya,
Geçmişin yanlışlarını unutmaya ve gelecekte daha büyük başarılara ulaşmak için var gücümle çalışmaya,
Her zaman neşeli bir yüz ifadesine sahip olup, selamladığım her canlı varlığa gülümsemeye,
Kendimi geliştirmeye, başkalarını eleştirmeye zaman bırakmayacak kadar çok zaman vermeye,
Kaygılanmayacak kadar yüreğim geniş, kızgınlığa kapılmayacak kadar yüce, bozguna uğramayacak kadar güçlü ve üzüntüye kapılmayacak kadar mutlu olmaya

KENDİME SÖZ VERİYORUM!

canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?
canım bende okuyacağım 1 adet biz herkese sadece 1 adet dağıtmıştık ama niyetin herkes fazla okuyabilir şeklindeyse daha fazla okurum onu netleştir şimdilik 1 adet okuyorum .Allahım gönül muradınızı versin inş .canım benim.

evet canım sabah aklıma gelmedı bıan herkese 1 tane olarak okunuomus 1001 yasin.Allah razı olsun canım eğer senınde verebılecegın bırılerı varsa cok mutlu olurum

kaderciğim yeni tedavinizde Rabbim maddi manevi yanınızda olsun .inş.herşey yolunda gider evet sen mazaretli olduğun için kuran okuyamazsın ama zikir yap.''RABBİ YESİR VELA TUESSİR RABBİM TEMMİM BİL HAYIR.(RABBİM ZORLAŞTIRMA KOLAYLAŞTIR HAYIRLI SONUÇLANDIR)VE 'LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLA ALİYÜL AZİM''' bunları dilinden düşürme .bizlerde dilimiz döndükce sana ve eşine dua edeceğiz kaderciğim özelden kendi ismini ve eşinin ismini yaz o niyetle inş.kuran okuyayım.

evet canım sabah aklıma gelmedı bıan herkese 1 tane olarak okunuomus 1001 yasin.Allah razı olsun canım eğer senınde verebılecegın bırılerı varsa cok mutlu olurum
tamam canım elimden geldikçe dağıtayım eşinin ismi senin ismin özelden yaz okuyanlar öyle dua etsin.kuran kurslarına da verebilirsin aklında buluınsun.birde ilk başlatan kişi istediği kadar okuyabiliryor melesa bizim niyetimizi ablam başlamış o hergün bir sürü okudu yani niyet edip ilk kim başlamışsa o istediği kadar okuyabilir sizin adınıza .sen başlamışsan sen istediğin kadar okuyabilirsin.aklında bulunsun.

canım merhabalr heyecanlısın çok haklısın .inş.bu heyecanınız sevinç gözyaşlarıyla sonuçlanır.güzel haberlerle gelirsiniz dualrımız senin ve eşin adına.

ecrin cnm yasinler herkes bi tane okuyacaksa ben gene 3 tane alayım kızkardeşime ve eşime okuturum
kızkardeşim hamile zaten ona anlatırım daha da çok dua eder okurken..

Son düzenleme:
kızlar özel msjları aldım.cemrem ALLAH razı olsun seni ekledim.ecrin senin ismini biliyordum eşininkinide not aldım elimden geldike dağıtacağım.Allah hepimizin gönül muradını versin sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin dua kardeşlerim.

ecrin cnm yasinler herkes bi tane okuyacaksa ben gene 3 tane alayım kızkardeşime ve eşime okuturum
kızkardeşim hamile zaten ona anlatırım daha da çok dua eder okurken..

allah razı olsun canım inşallah doğal yoldan bıanda gelır mucızen seninde evet canım herkes 1tane okuyor ınsallah tamamlarım

canım merhabalr heyecanlısın çok haklısın .inş.bu heyecanınız sevinç gözyaşlarıyla sonuçlanır.güzel haberlerle gelirsiniz dualrımız senin ve eşin adına.

Canım benim çok teşekkürler
Allah Razı Olsun.
Ettiğin dualar için Rabbim kat be kat her iki dünyada karşılığını versin İnşallah
Rabbime emanetsiniz

Canım bende 2 tane alıyorum.Sen okunmuş say oldu mu.
Rabbim kabül ve makbül buyursun İnşallah.

Allah senınde bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım Allah razı olsunn

Canım bende 2 tane alıyorum.Sen okunmuş say oldu mu.
Rabbim kabül ve makbül buyursun İnşallah.

Allah razı olsun canımm Rabbim seninde işlerini hayırla sonuclandırsın canım.. salı günü bolboll spermler görün inşallahhhh doğal yolla daha fazla bekletmeden gelir mucizen canımm

kizlar benim esimde cok söylüyor bana evlatlik alalim diye ama bir türlü icimden gelmiyor hayatimi böyle yanliz gecirmekte istemiyorum ama rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Evet canım aynen öyle
İnsan kendisini hazır hissetmiyor
Ama hele karşına bir bebek çıksın inan ki fikrimiz değişir hemen
Rabbim bizi hayırlı işlerle karşılaştırsın inşallah.

Allah razı olsun canımm Rabbim seninde işlerini hayırla sonuclandırsın canım.. salı günü bolboll spermler görün inşallahhhh doğal yolla daha fazla bekletmeden gelir mucizen canımm

Rabbim sizlerden de razı gelsin inşallah.
Amin Amin Amin
O mucizelere hepimizin ihtiyacı biliyorsunuz.
Bakalım artık salı günü sperm mi göreceğiz bol bol hücre ve lökosit mi
Bahtıma ve şansıma ne çıkarsa artık.

Evet canım aynen öyle
İnsan kendisini hazır hissetmiyor
Ama hele karşına bir bebek çıksın inan ki fikrimiz değişir hemen
Rabbim bizi hayırlı işlerle karşılaştırsın inşallah.

amin canim allah hakkimiza hayirlisini nasip etsin yinede gönül istiyorki rabbim kendi evlatlarimizi cucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…