Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı geceler .yarın 1 muharrem bugece hicri yılbaşı aşure ayına girdik.bu günler degerli günlerden bol bol dua,ibadet edin.tutabilen oruç tutsun,Allah müslümanlar için hayırlı bir yıl eylesin.

Arkadaşım merhaba,haplarla tozlar birlikte kullanılmıyor,haplar bittikten sonra tozlara geçiliyor ama tabi siz ersel beye tekrar sorun

slm arkadaşlar iyi akşamlar pıtırcık43 canım yeni dua listesine beni de ekler misin canım şimdiden teşekkürler..

canim ben bundan hicbisey anlamadim kafami kurcaladi sanki önceki degerler daha iyiymis gibi görünüyor mesela lh eski degeri 4,03 simdiki 1,03 normal degerden düsük degilmi arkadaslar yanlisim varsa düzeltin bu tedavide degerlermi düsürülmeye calisiliyorki acaba ????

Evet ...Değerlerin düşük olması hatta sıfıra yakın olması isteniyormuş Ersel Bey in dediğine göre canım.Hatta Ersel Bey eşime sonuçlar harika demiş estradiol için biraz yüksek ama çok önemli değil muhtemelen celalettin hoca menagon verir demiş...Bilmiyorum canım ya kafam çok karışık...

bende cok sasirdim gercekten kafasini karistiriyor insanin demekki bir bildikleri vardir hayirlisi olsun ins.sperm tahlili istedilermi peki bu sonuclardan sonra

bende cok sasirdim gercekten kafasini karistiriyor insanin demekki bir bildikleri vardir hayirlisi olsun ins.sperm tahlili istedilermi peki bu sonuclardan sonra

Kesinlikle spermogram yaptırma demiş eşime.Bu sonuçlar germ hücrelerinin arttığının göstergesi demiş, acele etmeyin ben size ne zaman spermogram testi yapmanız gerektiğinizi söyleyeceğim demiş Ersel Hoca...Sanırım estradiol seviyesini düşürecekler menagon iğnesiyle.

Cok yorgunum cok cokk..rabbime cok duaciyimm yinede kalbimi hep ona dua etmekle mesgul ediyor.daha once boyle degildim hic.namaza basladim hep tespih ve dualarla mesgulumm.ama bu gunlerde icim bir hoss.

ne güzel canim allah ibadetlerini hep daim etsin bende önceden namazimi kilip cok dua ederdim ama bu son 1 kac senedir cok aksatiyorum ve bunun icinde cok üzülüyorum yasadiklarim cok yordu insallah banada nasip eder bol bol ibadet etmeyi

insallah bu sonuclar sperm cikisinin habercisidir canim benim insan gün gectikce sabirsizlaniyor insallah rabbim emeklerimizi bos cikarmaz

canım RABBİM senden razı olsun ve sıkıntılarını gidersin inşallah yazdıkların bana yol gösteriyor benim acelem var çevre konuşuyoo benimde canım sıkılıyor uykuda tutmadıtüp bebek düşünüyorum ve para biriktirmek zorundayız testislerde inşallah sorun yoktur celaleein hocayada muayene olmak istiyoruz 15 tatilde istanbula gelmeyi düşünyoruz bakalım yüce YARADAN ne yazmış hakkımızda

Canım tekrar geçmiş olsun, sıkıntı dert etme ...Bu işer çok para gerektiren işler değil eğer doğru doktoru bulursanız.İnmemiş testis ameliyatı bile özel hastanelede 3.000 tl civarı bir şey ve devlet hastanelerinde daha ucuz.Siz yeter ki bir an önce muayene olun eşin ondan sonra maaliyet nasıl nerede ucuz olur onun yollarını da size burada tüm arkadaşlar ve ben anlatırız.Dert etme yeter ki canım.Celalettin hoca ya muayene olmak için senin gelmene de gerek yok.Eşini gönder , sabah erkenden orada olursa bir günde işi biter inşallah ondan sonra konuşuruz.Bir de inmemiş testislerin yerine bir an önce indirilmesinde vücut sağlığı açısından faydalı olduğu doktorlar tarafından söylenmektedir.

yeni hafta dan yeni umutlardan herkese günaydınnnnn
bu hafta celalleettin hocaya gidecekler inşlh bol bol sevinçle dönersinizzzz

enfall hayırlı olsun canım bebeğini sağlıklı sıhatlı büyüt. Allah oğluna da sana da uzun öürler versin.
inş. en kısa zamanda hastaneden çıkıp evinize geldiğini de yazarsın.bizleri de düşünüp dualarında yer verdiğin için sağol canım Allah razı olsun. İnşallah bizlerde bir gün böyle yazarız

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerini alacağız. Evet bizim sınavımız kolay değil ama Rabbim büyük diyip sabır ediyoruz zaten tevekkülle beklemekten başka çaremiz yok çok şükür sende sabırlısın Allah yolunu her daim açık etsin

canım beni de düşünmüşsünüz çok sağol benim tedavim Aralık 23'den sonra başlayacak o yüzden acil olan arkadaşlarımızı öne alabiliriz nursima tedaviye başlayacak durudenizderya'da hem doğum hem bebişleri sağlıklı büyüsün anne karnında diye onlar öncelikli olsun tabi sizin fikirleriniz de önemli
canım sperm testinde çıkmamasına üzüldüm ama varikosel varsa ve ciddi boyutta ise ameliyat yaptırın düzelmeler olabilir
inş. herşey daha iyi olur

canım Allah razı olsun senin sayende bizde 70.000 besemele okuyuverdik inş.dualarımız niyetlerimiz yerine ulaşmıştır. Rabbim kabul eylesin

canımmmm seninde muharrem ayın hayırlı olsun Allah herkesin dualarını kabul eylesin.

sevindim canım sonuçlarınıza.inşallah daha da iyi olur.bakalım bizimkiler nasıl çıkacak.

Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza neolur dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…