- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...
slm arkadaşlar iyi akşamlar pıtırcık43 canım yeni dua listesine beni de ekler misin canım şimdiden teşekkürler..
canım beni de düşünmüşsünüz çok sağol benim tedavim Aralık 23'den sonra başlayacak o yüzden acil olan arkadaşlarımızı öne alabiliriz nursima tedaviye başlayacak durudenizderya'da hem doğum hem bebişleri sağlıklı büyüsün anne karnında diye onlar öncelikli olsun tabi sizin fikirleriniz de önemli
canım sperm testinde çıkmamasına üzüldüm ama varikosel varsa ve ciddi boyutta ise ameliyat yaptırın düzelmeler olabilir
inş. herşey daha iyi olur
canım Allah razı olsun senin sayende bizde 70.000 besemele okuyuverdik inş.dualarımız niyetlerimiz yerine ulaşmıştır. Rabbim kabul eylesin
canım 23 aralıktan önce seni alırız .
daha aciller arsa şimdi öne alayım.
ucubiraradanın kontrolleri var.
omu öne alayım.
canım senden bir ricam olacak 19 aralık gibi ben unutursam hatırlatırmısın tedaviyin yaklaştığını.
ayrıca estağfirullah tatlım.
deme öyle. sizlerin sayesinde bir çırpıda okuyuverdik besmeleyi.
ben sadece yazdım ekrana.
sizlerden Allah razı olsun.
inş dualarımız sayesinde kavuşuruz bebişlerimize.amin...
hicri yılbaşınız mübarek olsun kızlar
MERHABA ARKADAŞLAR...
fsh 7,72
total testosteron 3,18 çıktı.
bir tek kromozom analizi kaldı.o zaten 15 gün sonra çıkacak.
NASIL SİZCE???DEĞERLİ YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
ÜRETİM VARMI DEMEK ACABA BU?
TELEFONDA BAŞKA BİLGİ VERMEDİLER.HOCANIZLA GÖRÜŞÜN DEDİLER.AMA 15 GÜN SONRA HEPSİNİ BİRLİKTE DEĞERLENDİRCEK.
canim hangi doktorda tedavidesiniz?
en güzel ve en doğru cevabı doktorunuz verir.
fsh ın çok yüksek olmaması iyi.
fsh yüksek oldukça çıkış olmuyor.
t.testosteron çok düşük değil.
bu değerler sadece kriter . sperm çıkışı için net bilgi vermez tatlım bu arada.
inş kromozomlarınızda temiz çıkar tatlım.
ve kurtulursunuz bu illetten....
Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.
ARKADAŞLAR SON LİSTE AŞAĞIDA.
SALI AKŞAMINA KADAR BEKLEYELİM. KATILAN OLMAZSA LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞ.
BU ARADA UCUBİRARADAYI ÖNE ALDIM.
KONTROLLERİ YAKLAŞTI ÇÜNKÜ....
BİLGİNİZE...
YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.
70 BİN LEM YELİD LİSTESİ
Nurusima81
Durudenizderya
Ucubirarada
Alev99
Balım1905
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
ervae
Ese44
esma
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Lamyay
Nilda015
papatyayarim
Pıtırcık_43
sewwgi
Sonsuz__
Yase2
Yeşil34
Kavun yumurta fistik hakkinda hicbirsey dememisti bize ersel bey,acaba herkesin dikkat etmesimi lazim sedece izemi dediCanlarım merhaba,
Eşim sertoli ve leydik kullanıyor.Bir de hapları kullandı ve iğneler.eşimi aşağıdaki gibi bir program yapmıştı kendisine acaba hatalı mı bilen varsa yardımcı olabilir mi.Haplar bittikten sonra mı sertoli ve leydig e başlayacaktı.Bir de bizim ki yumurta ve kavun yemiyor.yardımlarınızı bekliyorum kızlar.
07:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
07:30 2 ADET GNK (AÇ)
08:00 TETRADOX VE RULİD 1 ADET (TOK)
11:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
15:00 2 ADET HPREX (TOK)
15:30 LEYDİG - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 2 ADET GNK (AÇ)
20:00 TETRADOX 1 ADET (TOK)
PREGNYL 5000
KAVUN - YUMURTA YEMEK YOK / ÇAM FISTIĞI HER GÜN 8 - 10 ADET
selam arkadaşlar prengly iğne kullananlar ne kadar sonra sperm tahlili ve hormon tahlili yaptırdınız hocaya mail attım cevap gelmedi içinizde bu iğneyi kullananlar ne kadar zaman sonra kontrole gittiniz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.birde eşim bugün ersel beyle görüştü sıvı ilaç ve bir başka ilaç daha göndercekmiş şifa olur inşaallah kullanan tüm herkese ve bize..
Kavun yumurta fistik hakkinda hicbirsey dememisti bize ersel bey,acaba herkesin dikkat etmesimi lazim sedece izemi dedi
hayırlı akşamlar kızlar eşimin bugün celalettin hocada randevüsü vardı sabah 8 de hastaneydi ama tahlilleri yetişmedi hoca parayı yatırmadan muayneye almamış yani remzi sağlam ın adına parayı yatır öyle gel demiş tedavide olan arkadaşlar sizlerde öylemi yaptınız en azından yeni gideceklerin haberi olsun kesinlikle parasında değilim ama nasıl yatırıldığı bilseydik erken hallederdik neysee inşallah iyi haberler verirde sizlere yazarım şu karanlık dünyamız aydınlanır allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?