Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım beni de listeye ekler misin yazmıştım görmedin herhâlde

canım hastanedemi üret alıyo hoca anlayamadım bizde kontrole gitcezde bi kaç hafta sonra ilk gittiğimizde hastaneye ücret falan yatırmamıştıkta nereye yatırcakmışız parayı acaba..

bağış diye alıyo canım ilk gitdiğinde almadıysa kontrolde alırmı bilemem benim dikkatimi çeken tarafı yatırdınmı diye sorması gidenler bukunuda aydınlatsın bizi kontrole gidincede yatırakmıyız hazırlıklı oluruz

iyim canım ya kusura bakma baya geç oldu ama buaralar pek topiğe giremedim.ya teyzesi kızlar iyi hamdolsun.bazen kıpır kıpır bazende normal hareketleri.artı kontrolleri haftada bir yaptı doktorumuz.yavaş yavaş yaklaşıyoruz doğuma hayırlısıyla ama biliyosn biz ikiz bekliyenlerin doğumu heran olabiliyor.o nedenle en ufak bişeyde tedirgin oluyorum korkuyorum.canım uykuyu hiç sorma çoktaaan unuttum ben deliksiz uykuyu.dr hep soluna yat diyo.artık sol tarafım sızlıyo inan bide çift yastık kullanıyorum.hep nefes darlığı falan da var.ALLAH yardımcımız olsun ve arkadaşlrımıza sağlıklı hamilelikler nasip etsin.sen de ne var ne yok canım.bebişlerin nasıl canım.aman diikkat et.en azından 32. haftayı atlatmaya bak.

Canım eşimde verdi.Eşim o bağış olarak gönderdiğin hesabın sahibi ile görüştü.O parayı hoca kendisi almıyormuş, o bir dernek için hayır işlerinde kullanılıyormuş.O kişi de Ülker de üst düzey bir yöneticiymiş.Eşim bana yaptığımız bağış emin ellerde dedi...Hatta eşimle ortak tanıdıkları çıktı.Eğer durumunuz iyi değilse hoca ya rica ederseniz emin olun canım hoca anlayışla karşılayacaktır. Hoca para konusunda çok ısrarcı değil anladığım kadarıyla.

Yesil cnm aralikta basliyormussun tup bebege inslh bu bekleyisin sonunda koca gobisli olursun

Nurusima guzelim sende basliyorsun galiba yakinda tup bebege seninde gobisin dolar inslh tatlim
ikinizin de guzel haberlerini aldigimiz gun gelir

canım sorun istanbula gelmekte bi arkadaşım var üsküdarda orada eurofertil denilen tüp bebek merkezi var orada tüp bebek yaptırmak istiyorum sence uygun mu duydun mu burayı

Herkese gunaydinnn yeni gun hepimize nese getirsin
Tulay cnm bugun inslk halaylik haberlerle gelirsin tatlim:26:

hoş geldin canım ,Allah kızışlarına ve sana sağlık sıhhat versin canım.teki bilmiyorum ama ikiz gerçekten zor 30 atlatsam artık sitedikleri zaman doğsunlar beni çok korkuttular bu sıpalar şimdiden saöylenmeye başladım anne dırdırıbenden çok cekecek onlar helebi doğsunlar.uyku ,nefes darlığı ,huzursuzluk,kıraplar hep var canım gittikcede artıyor.hayırlısı artık maşallah sen 34 gelmişsin yaklaşık bir ay var aramızda hayıslısı ile doğum haberlerimizide yazarız inş. canım .Allahım buradaki tüm kardeşlerimin yüzünü güldürsün mutlulukların en güzelini nasip etsin.hepsinden hayırlı haberler bekliyoruz

Yesil cnm aralikta basliyormussun tup bebege inslh bu bekleyisin sonunda koca gobisli olursun

Nurusima guzelim sende basliyorsun galiba yakinda tup bebege seninde gobisin dolar inslh tatlim
ikinizin de guzel haberlerini aldigimiz gun gelir
günaydın fıstığım ,sen ne yapıyorsun acaba senide bekliyoruz biran önce hadi elinizi çabuk tutun ya .sen nezaman başlıyacaksın kzıyorum sana ha eşinde çıkışlar var ne güzel maşallah eminim devamıda gelecek güzelim.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.karnın dolu olsun.hayatınıza olumlu etki etmiş ne güzel

s .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...

a.s canım.
Hayırlı olsun transferinn
inşallah 10 gün sonr bize hamile haberini verirsin .
Bebişlerin seni bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar inşallah.
ilk 48 saat önemli cnm dikkat et sonrasında normal yaşantına devam edersin..
.bu güzel duyguyu sende yaşarsın inşallah...
isteyen herkese Rabbim nasip etsin.:26::26:

cok teşekkür ederım ALLHIN IZNIYLE on gun sonra yazarım sıze hamıle odugumu ALLAHIM NASIP EDER VE BEBECIKLER BENI BIAZKMAZLR INSALLAH DUALRINIZI BEKLIYORUM HEPINIZE COK TESEKKUR EDERIM OZEL ANNELER...

canım hadi hayırlı olsun.ikizlerin seni hiç bırakmaz inş.flzinde yazdıgı gibi ilk 3 gün çok önemli yolculuk yapma,banyo yapma.bol bol dinlen özelden gercek ismini gönder gerçek isminle dua edeym.nette çok uzun kalma.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.

anladım canım.
bencede ilk önce zao sebebinizi öğrenin tatlım.
tedavinizi ona göre şekillendirirsiniz.
seni çok iyi anlıyorum.ilk günler dünya başına yıkılmış gibi oluyor.
ama sonraları alışıyorsun yada kabulleniyorsun gerçeği.
o yüzden sabır ve dua ile inş kurtulursunuz bu dertten ...
15 gün sonrayı dualarla bekliyorum.
inş hayırlı haberler verirsin bize.

ayrıca varikosellerde çıkış daha kolay oluyormuş.
inş basit bir tedaviye başlar çıkış...
durumundan haberdar et tatlım.
inş herşey gönlüne göre olur....

hayırlı olsun canımmm. ne güzel bir haber...
Allah tamamına erdirsin.amin.
inş 12 gün sonra haberini veririsin.
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin.
inş ikisi de tutar tatlımmmm.
darısı hepimizin başına olur.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…