s .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...
s .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...
Maşallah maşallahs .aleykum dostlar dun 11.30 da ıslem yapıldı ve 2 TANE 8 HUCRELI sağlıklı embrıyo transfer edıldı aslında yasım 27 olduğu ıcın ve sorun benden yana olmadığı ıcın sadece tek embrıyo konulacaktı fakat 9 yumurtadan 4 dollenmstı ve kalan ıkısı de dondurulabilecek kalıtede olmadığı ıcın doktor bu gıbı durumlarda rıskı göze almamak ıcın 2 tane koyayım dedı ve bıze de suprız oldu bır beklerken ıkı tane koyuldu dun tum gun dınlendım bugunayktayım tabı agır kaldırmamk kendımı yormamk kaydıyla hareket edıyorum ALLAHA COK DUA EDIYORUM INSALLH YASARLAR VE BENI BIRAKMAZLAR DIYE HEPINIZIN DUALARINI CANI GONULDEN BEKLIYORUM HAMILE ANNELER LUTFEN OZELLIKLE SIZ BIZE COK COK DUA EDIN HEPNIZIN DUALRNI CANI GONULDEN HISSEDIYORUM ALLAHA EMANET OLUN...
pıtırcık canım eline sağlık rabbim kabul etsin Allah izin verirse ben doğumdan önce herkesinkini bitirmeye calışacağım bir günde iki veya üç kişininkini bilirsem yazsam olurmu yoksa yetiştiremem.hemen bu akşam başlıyorum önce nurisime ,sonra kendim sonra sıradan devam edecem acele etmem lazımNURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması ..
5 kasım salı 'dan .............. 7 kasım perşembe saat 22.oo a kadar
not : arkadaşlar yazdığım süre içinde tamamlarsanız sevinirim....inş bir an önce sevabına nail oluruz...
Nurusima81 = 3000
Durudenizderya ...=2560
Ucubirarada . =2560
Alev99 ..=2560
Balım1905 =2560
Bengusuu ..=2560
Doğadandeva =2560
Ecrin23 .=2560
Ecrin_bebek ..=2560
Eda09 =2560
Ervae . =2560
Ese44 =2560
Esma .=2560
Flz01 . =2560
flz01 in eşi =2560
gulerim .=2560
İlkbahar_ilkbahar .=2560
Lamyay .=2560
Mavimenekşe =2560
Nilda015 =2560
Papatyainci =3000
Papatyayarim =2560
Pıtırcık_43 =2560
Sewwgi .=2560
Sonsuz__ ..=2560
Yase2 =2560
Yeşil34 .=2560
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
canım hayırlı olsun inşallah acaba hangi merkezde yaptırdın ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı bende yaptırmak istiyorum eurofertil diye bir yer var orayı tavsiye eder misin ????
maşallah maşallahAllah yardımcın olsun. Hiç bitecekmiş gibi gelmeyen 10 gün bekliyor şimdi seni. Ne kadar tutu mu tutmadı mı diye düşünme desek de aklın fikrin orda olacaktır eminim. Kendini yormayacak ve zevk alacağın uğraşlar bul ve hep güzel ve pozitif şeyler düşün canım. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz. Inşallah tutunurlar ve annelerini sevindirirler.. Bizlere de umut olurlar.. Allah yardımcın olsun su gibi gelip geçsin bu 10 gün ve sonunda o güzel haberi alırsın inşallah.:26::26::26:
merhaba cnım tesekkur ederım ınsallah sonucumuz da olumlu olur ve onları hıssedebılrım allahın ıznıyle ben ankaradayım özel güven hastanesınde olduk her sy cok ıyıyıdı doktorum sedat comert dedıgınız yerı bılmıyorum ücreti 5 cıvarıydı benımkı uzun protoldu 40 ıle 30 gun suruyor basarılar dılıyorum uamrım guzel haberlerınızı alırız allaha emanet olun
GÜLERİM VE MAVİMENEKŞE EKLENECEK unutmayalım canımpıtırcık canım eline sağlık rabbim kabul etsin Allah izin verirse ben doğumdan önce herkesinkini bitirmeye calışacağım bir günde iki veya üç kişininkini bilirsem yazsam olurmu yoksa yetiştiremem.hemen bu akşam başlıyorum önce nurisime ,sonra kendim sonra sıradan devam edecem acele etmem lazım
NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması ..
5 kasım salı 'dan .............. 7 kasım perşembe saat 22.oo a kadar
not : arkadaşlar yazdığım süre içinde tamamlarsanız sevinirim....inş bir an önce sevabına nail oluruz...
Nurusima81 = 3000
Durudenizderya ...=2560
Ucubirarada . =2560
Alev99 ..=2560
Balım1905 =2560
Bengusuu ..=2560
Doğadandeva =2560
Ecrin23 .=2560
Ecrin_bebek ..=2560
Eda09 =2560
Ervae . =2560
Ese44 =2560
Esma .=2560
Flz01 . =2560
flz01 in eşi =2560
gulerim .=2560
İlkbahar_ilkbahar .=2560
Lamyay .=2560
Mavimenekşe =2560
Nilda015 =2560
Papatyainci =3000
Papatyayarim =2560
Pıtırcık_43 =2560
Sewwgi .=2560
Sonsuz__ ..=2560
Yase2 =2560
Yeşil34 .=2560
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
canım sorun istanbula gelmekte bi arkadaşım var üsküdarda orada eurofertil denilen tüp bebek merkezi var orada tüp bebek yaptırmak istiyorum sence uygun mu duydun mu burayı
slm arkadaşlar....
nurusimanın listesini şimdi yayınlıyorum.
sanırsam başka katılan yok.
akşam nete giremeyebilirim .
gecikmesin arkadaşımızın duası.
katılmak isteyen olursa yine ekleriz.
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım amcamı ziyarete gittim ama pek iyi görünmüyor malesef akciğer ca Rabbim inşallah şifa versin amcama ve bütün hasta kullarına Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın insanın sevdiklerinin gözlerinin önünde eriyip gitmeleri acı çekmeleri çok kötü bir durum ölüm hepimiz için ama kişinin ölümünün geldiğini bilmesi kadar kötü bir şey yok sanırım.benim amcamdan yana halen umudum var doktor kemoterapi görmesi gerektiğini söylemişinşallah ömründe ölümünde hayırlısını versin Rabbim hepimize.bunun haricinde hayat devam ediyor arkadaşlar bugünlerde çok yoğunum eşimin teyzeside vefat etti kv memlekete gitti yarın dönüyor yine koşuşturmaca içerisine giricem bu arada bu ay tedaviye başlamak istiyorum arkadaşlar tüpbebek merkezini aramadım bugünde haftasonu arayamam acaba süleyman beyden haberi olan varmı bu ay konferansı yada tüpbebek merkezinde olmama durumu varmı bilgisi olanlar lütfen cevap yazınız
Aleyküm selamm canım.
demek oğluşun uyuyo yerim onuu..
nasıl giidyo annelik cnm.
bizde iyiyiz çok şükürr..
az kaldı artık hazırlıklarla uğraşıyorum..bitaraftan korku bi taraftan heycanlanıyorum:18:
inşallah bizlerde sağ sağlim alırız kucağımızaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?