Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar tülaydan haber yok sanırsam....

tülaycığım inş hayırlı haberlerle dönersin....
dualarla hayırlı haberlerini bekliyoruz ...

slm arkadaşlar....

nurusimanın listesini şimdi yayınlıyorum.
sanırsam başka katılan yok.
akşam nete giremeyebilirim .
gecikmesin arkadaşımızın duası.
katılmak isteyen olursa yine ekleriz.

NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salı 'dan .............. 7 kasım perşembe saat 22.oo a kadar

not : arkadaşlar yazdığım süre içinde tamamlarsanız sevinirim....inş bir an önce sevabına nail oluruz...

Nurusima81 ……………………………………= 3000
Durudenizderya ………………………………...=2560
Ucubirarada ……………………………………. =2560
Alev99 …………………………………………..=2560
Balım1905 ………………………………………=2560
Bengusuu ………………………………………..=2560
Doğadandeva ……………………………………=2560
Ecrin23 ………………………………………….=2560
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560
Eda09 ……………………………………………=2560
Ervae ………………………………………….…=2560
Ese44 ……………………………………………=2560
Esma …………………………………………….=2560
Flz01 ………………………………………….…=2560
flz01 in eşi ………………………………………=2560
gulerim ………………………………………….=2560
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2560
Lamyay ………………………………………….=2560
Mavimenekşe ……………………………………=2560
Nilda015 …………………………………………=2560
Papatyainci ………………………………………=3000
Papatyayarim ……………………………………=2560
Pıtırcık_43 ………………………………………=2560
Sewwgi ………………………………………….=2560
Sonsuz__ ………………………………………..=2560
Yase2 ……………………………………………=2560
Yeşil34 ………………………………………….=2560

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

lavinci slm..transferin hayırlı olsun...inşallah inşallah 12 gün sonra burdan "hamileyimmmm" diye yazdığını görmek nasip olsun.kendine çook dikkat et.ilk 2 hatta 3 gün çok önemli biliyosun.yat.sakın yukarıya uzanma ve eğilme.ani hareketler yapma.vee en önemlisi acaba tuttu mu tutmadı mı diye düşünüp durma.belirti arama,herkesin vücudunun verdii tepkiler çok farklı çünkü.yok ateş çıkarmış,yok kasıklar ağrırmış,yok karın batarmış,yok erkenden uykun gelirmiş gibi gibi... bunlara takılma.herkeste olcak yada olmıcak diye bişey yok.sadece bu 10-12 gün süresince yat ,dinlen ,yavaş yavaş yürü arada bir,tvde keyifli, komik şeyler izle,seni mutlu eden şeyleri yap.kafanı ağıt,başka şeylere odaklan.bool bool dua tabii en önemlisi.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

canım hayırlı olsun inşallah acaba hangi merkezde yaptırdın ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı bende yaptırmak istiyorum eurofertil diye bir yer var orayı tavsiye eder misin ????

Rabbim sağlıcakla,eli ayağı,ruhu güzel evladlar nasip etsin inş... Cümlemize,dualarımızdasın.

Maşallah maşallah Allah yardımcın olsun. Hiç bitecekmiş gibi gelmeyen 10 gün bekliyor şimdi seni. Ne kadar tutu mu tutmadı mı diye düşünme desek de aklın fikrin orda olacaktır eminim. Kendini yormayacak ve zevk alacağın uğraşlar bul ve hep güzel ve pozitif şeyler düşün canım. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah tutunurlar ve annelerini sevindirirler.. bizlere de umut olurlar.. Allah yardımcın olsun su gibi gelip geçsin bu 10 gün ve sonunda o güzel haberi alırsın inşallah.:26::26::26:

Son düzenleme:
pıtırcık canım eline sağlık rabbim kabul etsin Allah izin verirse ben doğumdan önce herkesinkini bitirmeye calışacağım bir günde iki veya üç kişininkini bilirsem yazsam olurmu yoksa yetiştiremem.hemen bu akşam başlıyorum önce nurisime ,sonra kendim sonra sıradan devam edecem acele etmem lazım

canım hayırlı olsun inşallah acaba hangi merkezde yaptırdın ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı bende yaptırmak istiyorum eurofertil diye bir yer var orayı tavsiye eder misin ????

merhaba cnım tesekkur ederım ınsallah sonucumuz da olumlu olur ve onları hıssedebılrım allahın ıznıyle ben ankaradayım özel güven hastanesınde olduk her sy cok ıyıyıdı doktorum sedat comert dedıgınız yerı bılmıyorum ücreti 5 cıvarıydı benımkı uzun protoldu 40 ıle 30 gun suruyor basarılar dılıyorum uamrım guzel haberlerınızı alırız allaha emanet olun

evet aklımdan ara sıra gecıyor ya olmazlarsa gıderlerse dıye ama ınancım tam bılıyorum onlar benımle sızın yaptıgnız o ıcten dualr allah hepınızden razı olsun 10 gun sonra umarım sıze cok guzel habeerler verırım dun tum gun yattım fakat bugun oturuyorum ara ara evde yuruyorum acıkcası cok kasmıyorum elımden gelenı yapıyorum allahtan hayırlısıyla olmasını dılıyorumm hepınız dularımdasınız

inşallah anne olacağının haberlerini de alırız.çok sevindim senin adına.rabbim herşeyi gönlünüze göre versin.emekleriniz boşa çıkmasın.

GÜLERİM VE MAVİMENEKŞE EKLENECEK unutmayalım canım

canım bende katılmak istiyorum 2 gündür yazıyorum ama sistem hatası deyip durdu delirtti beni ....geç oldu ama benide eklersen sevinirim

Pitircik ben nursimanin lem yelidi okudum.

Nursima canim tedavin hayirlisiyla olsun.kucagin evlat kokulariyla dolsun.hamile ve anne olmayi nasip etsin.

canım sorun istanbula gelmekte bi arkadaşım var üsküdarda orada eurofertil denilen tüp bebek merkezi var orada tüp bebek yaptırmak istiyorum sence uygun mu duydun mu burayı

Canım merhaba, orayı ilk defa duydum.Tüp bebek yaptırmanız için eşinizin spermogram testi sonucunda kaliteli spermlerin olması gerekir.Ama herşeyden önce bence eşin Celalettin PERU hoca ile görüşsün derim. O size en doğru yerleri önerecektir.Muhtemelen eşinizin önce inmemiş testis ameliyatı olması istenecek, akabinde sperm yoksa , kaliteli sperm oluşturabilmek için gerekli tedaviye başlanacak. Tüp bebek işini Türkiye de en iyi yapan ve en çok tanınan doktorların başında gelen Emre Hoca ve Kaan hoca ya eşim gitti.Bunlar eşime bu güne kadar hiç rapor çıkartmadı, ama sağolsun Celalettin hoca rapor çıkarttı ve iğneleri bedavaya aldık.Siz tüp bebek merkezine gittiğinizde sizin karşınıza bir sürü masraf çıkartacaklar.Mesala Y kromozomu mikro delesyonu testi (kalıtsal olup-olmadığı araştırılı) 350-450 tl arası devlette bedava.lh-fsh-total testesteren özel de ortalama 250 tl den fazla, inmemiş testis ameliyatı 3.000 TL den fazla. devlette muhtemelen daha ucuzdur...Daha neler, neler.Bence önce Celalettin hoca ya gidin derim canım, inan bizim özel de çok paramız gitti.İstediğiniz zaman size telefon ile bilgi de verebilirim, yaşadıklarımı anlatabilirim canım.Bu yolda boşa zaman kaybetmeyin ve boşa para harcamayın isterim canım.Sizden tek isteğim bana ve buradaki diğer arkadaşlarımıza dua etmen olacak...7 yıllık evliyiz ve 3,5 yıldır uğraşıyoruz.Eşimin yemediği ot kalmadı.Kütahya-istanbul-bursa-izmir vs bir kaç ildeki aktarlardan bir sürü ot mot aldı yedi.3 defa Ankara ya gitti.en az 6 defa istanbula a gitti. Canım doktorlarn çoğu hemen tese yapalım diyor, sakın kabul etmeyin.Celalettin hoca tese den ziyade tedavi etme yolunu seçiyor.Amacım size yardımcı olmak.Allaha emanet olun.

cnm amcana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm süleyman hocayla ben bu ay başlıyacaktım geçen ay görüştük herhangi bir yoğunluğu yoktu ne güzel beraber başlıyacaktık olsun önce sen sonra arkandan geliriz

cnm nsln kızımıız nsl neler aldn ne güzeldir maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…