Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ne güzeel bir haber buuu...
canım içine nasıl rahat ediyorsa öyle davran.
erken olarak değerlendirme...RAbbim ol dedikten sonra kimse engel olamaz inş.

inş ilk denemende kavuşursun ikiz ikiz hayırlı evlatlarına...
darısı hepimize olur inş... RAbbim hep sevindirsin seni ve hepimizi.amin.

canım benimmmm 2000 de sabitlemiştik sana sayıyı .
sen nasıl istersenn öyle olsun.
için rahat etmiyor değilmi seni seniiiiiiii

tamam canım sıkıştığın yerde eşime devrediriz inş....
dualarıyın hürmetine RAbbim zor işlerini kolay etsin melek arkadaşım....

nurusimanın tesbihlerini okudum Alah niyetini kabul etsin. bide listenin aşağısına yazdığın duaları biz değil adına okunan kişi okuyacak değil mi?

canım lem yelid kime okunacaksa o okuyacak......

NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salıdan ---------------- 7 kasım Perşembe saat 22.00 a kadar.

Nurusima81 ……………………………………= 3000
Durudenizderya ………………………………...=2560 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2560 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2560 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2560 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2560 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2560 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2560 ……...=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560 ……...=okudu
Eda09 ……………………………………………=2560 ….….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2560 ….….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2560 ….….=okudu
Esma …………………………………………….=2560
Flz01 ………………………………………….…=2650……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2650 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2560 ……….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2600 ……….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2560 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2560 ………=okudu
Nilda015 …………………………………………=2560 ……=okudu
Papatyainci ………………………………………=3000 ……...=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2560 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2340 …….=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2560 ………..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2560 ……….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2560 ………=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2560 ………=okudu

DURUDENİZDERYA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımız ikiz bebişlerine hamile.inş sağsalim bebişleri tam zamanında arkadaşımızın kucağına doğarlar.

07 kasım Perşembe den ----------- 9 kasım cumartesi saat 22.00 a kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2260
Durudenizderya ………………………………...=2000 .........=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2260 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2260 …..=okudu
Aruna …………………………………………….=2260
Balım1905 ………………………………………=2260 …..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2260 …..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2260 …..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2260 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2260 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2260
Ervae ………………………………………….…=2260
Ese44 ……………………………………………=2260
Esma …………………………………………….=2260
Esmerimyarim …………………………………..=2260
Flz01 ………………………………………….…=2260
flz01 in eşi ………………………………………=2260
gulerim ………………………………………….=2260
huzuryolu ……………………………………….=2260
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2260 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2260
Mavimenekşe ……………………………………=2260
Nilda015 …………………………………………=2260
Papatyainci ………………………………………=2260
Papatyayarim ……………………………………=2260
Pıtırcık_43 ………………………………………=2460
Sewwgi ………………………………………….=2260
Sonsuz__ ………………………………………..=2260 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2260
Yase2 ……………………………………………=2260
Yeşil34 ………………………………………….=2260 …….=okudu

UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….

9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………=2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

canım ben ve eşim lem yelidleri okuduk, Allah dualarımızı kabul eyler inşallah...

durudenizderya için okudum
bebeklerini hayırlısı ile tam zamanında kucağına alır inşallah

canım durudenizderya nın lem yelidini okudum Rabbim çocuklarını ona bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet çok değişik bi illet bu ama çok şükür sizlerin yardımı ile tabiki önce ALLAHIMIN yardımı ile tedavi olmaya karar verdik yanlız şunu sormak istiyorum eşim ameliyat olmadı hala testisleri inmemiş acaba ameliyat olmadanda celalettin hoca tedavi eder mi yoksa illa ameliyat mı olması gerek şimdi biz ne yol çizelim ???????????????????????bana yardım olursan sevinirim hakkınıda helal et ALLAH razı olsun

miniklerime dua eden herkesten Allah razı olsun.yaptıgınız dualar kabul olsun.misliyle sizlerede tesır etsin.gönül muradınızı versin.
Pıtırcık

BALIM için 2260
BENGUSU için 2260
DOGADANDEVA için 2260

LemYelidleri okudum.Allah dileklerini
muratlarını versin.
Biz doguma kadar buradayz.yatagımda okuyorum Allah sabrını gücünü veriyor.bakalım zaman ne gösterecek.hepinizi öpüyorum.dualarımdasınız.telden yazdıgm için alıntılı cvp veremiyorum.yazdıklarınızı okuyorum.Allah hepinizden razı olsun.

canım tedavin hayırlı olsun.en yakın zamanda hayırlı sonuclar alırsın inş.maşallah çok güzel gelismeler olmuş.inş.bundan sonrası daha güzel olacak.

Canım Merhaba, Ameliyat olmadan bir an önce eşiniz Celalettin hoca'ya muayeneye gitsin. Celalettin Hoca eşinize yapması gerekenler için zaten yol gösterecektir.Siz de böylece yanlış yerlerde uğraşmadan , boşa zaman kaybetmeden ve en önemlisi de eşler olarak yorulmadan bir tedavi sürecinizi gerçekleştirmiş olursunuz. Bak canım biz çok yorulduk.Kolay değil 7 sene oldu ve 3,5 senedir eşim doktor doktor, aktar aktar gezdi.Şimdi 2-3 aydır Celalettin hoca'da tedavideyiz ve çok ama çok da memnunuz inşaallah siz de memnun olursunuz.

eşim ameliyat olmadı hala testisleri inmemiş acaba ameliyat olmadanda celalettin hoca tedavi eder mi yoksa illa ameliyat mı olması gerek şimdi biz ne yol çizelim diye sormuşsun. Bu soruya en doğru cevabı muhakkak Celalettin Hoca verecektir.Ancak eşiniz inmemiş testis ameliyatı olmaktan dolayı tedirgin olduğunda yine yazışırız canım, destek oluruz...

Canım tedaviye başlamanız için karar verdiğinize inanın çok sevindim...Bu süreçte Allah yar ve yardımcınız olsun...Size ve eşinize her zaman ama her zaman ben ve eşim yardımcı olmaya hazırız...Hakkım sonuna kadar helal olsun canım, dualarınıza çok ama çoook ihtiyacımız var...

Bu süreç te soracaklarınızın hepsine cevap vermeye hazırım canım.Sorularınızı bekliyorum,Selamlar.

ALLAH razı kardeş o zaman artık herşey istanbula gelmekte kaldı biletlere bakıyorum 15 tatilde gelemeyi düşünüyoruz zor bi yol ALLAH hepimize sabır versin gelmeden hocayı arayayım mı??????????telde bizimle konuşur mu???? adam çok yoğun

Hayırlı olsun canım, niye 15 tatili bekliyorsunuz ki?Eşinizin hiç 1 - 2 günlük izni yok mu? Cep telefonundan cevap verip, veremeyeceğini bilmiyorum ama ona bu konu da destek olan Ersel METİ bey ile telefonda görüşebilirsiniz.

ikimizinde okulu hadi ben neyse kadrolu değilim ama o kadrolu izin alıp gelemez hem ailerimize ne diyecez 15 tatil olursa tatile gidiyormuşuz diye davranacaz

ikimizinde okulu hadi ben neyse kadrolu değilim ama o kadrolu izin alıp gelemez hem ailerimize ne diyecez 15 tatil olursa tatile gidiyormuşuz diye davranacaz

Canım,ben de kadrolu öğretmenim eşim de bankacı...Eşim izin alıp , alıp gidiyor.Kimseye bilgi vermek zorunda değilsiniz ki.Kaldı ki sadece ilk etapta eşinizin gitmesi yeterli olacak.Çünkü önce eşinizin tedavisi önemli...Ama hani ben eşimden ayrılamam dersen tabi ki birlikte gidin...

Canım, biz de çok bekledik ve hep erteledik ama şimdi eşim hiç bir şeyi ama hiç bir şeyi ertelemiyor...Şimdi biz kaybettiğimiz yıllara, aylara, günlere ve hatta saatler için bile üzülüyoruz.

Hiç beklemeyin canım, 15 tatili 25 tatili.Çünkü bu işler zaman kaybetmeye gelmez.Yine de tabi ki karar sizin.

canım ben okudum Allah kabul etsin rabbim bebişlerini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım korkma Allah onları sana vermeyi nasip ettiyse verir erken diye hiç endişelenme benim ablamında 7 aylık oldu kızı doktorlar yaşamaz dedi ama Allah nasip etti herşeye inat direndi burnundan anne sütü verdik şırıngayla 1 ay boyunca kucağına alamadı sabretti ama muradına erdi yer gök duayla dualarını eksik etme bizim elimizden gelen birşey varsa hazırız canım rabbim sizi korusun ....

ücretli öğretmenim kadrolu değilim. :) yanlış yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…