Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm duruderyadenizin lem yelidleri okudum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin zorunu kolaylaştırsın inşllh

ucubiarada arkadaşın da okudum hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım

günaydın arkadaşlarımmm,
güzel güznler olsun Rabbim eksiltmesin hep arttırsın, meleklerimize bir gün daha yaklaştık , herkese iyi haftalar

Esim sabah kan vermis.hoca sadece hormon istemis simdilik.sonuclar 3 gun sonra cikacakmis hepsi.dis laboratuar sunucu 3 gun sonra geliyormus.persembe gunu tekrar gel demis.dualariniza cok ama cok ihtiyacim varrr.

merhaba çiçektedaviye başlıyormuşsun inş. emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız
bence hiç acele etmiyorsun tam vakti zamanı güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ben üçübirarada'nın lem yelidlerini okudum
Allah kabul eylesin üçübirarada'nın niyetini

canım benim demek doğuma kadar hastanedesin Rabbim sana ve miniklerine kuvvet şifa versin

herkese yeni haftadan merhaba
hepimizin haftası yeni güzel gelişmeler getirsin bizlere

merhaba arkadaşlar bizim sıvı ilaçlar geldi. ersel bey üzerine yazmış ama biz anlayamadık şu meyve suyu ile karıştırma işini :44: :44: sizler nasıl yaptınız yazarsanız sevinirim :26: :26: birde 7 kutu direx diye bir ilaç göndermiş sizlere de mi aynısından gönderdi acaba :44: :44:

Hayırlısıyla tek seferde sonuca ulaşırsınız inş. Bizlerde o aşamalara tez zamanda gelmeyi nasip etsin Allah.

canım üçübirarada arkadaşımız için ben duamı okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah...yüce rabbim yüzünü güldürsün..

Merhaba Canlarım;

Nasılsınız?

Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.

Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.

çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.

İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.

bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.

eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.

bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...

ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.

hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.

bize iki şişe sıvı ilaç geldi şişedeki ilaçları bir kaba boşalttık eşim vişne suyu tercih ettiği için aynı şişelere vişne suyu doldurup karıştırdık yani iki şişe ilaca iki şişe meyve suyu kattık toplam olarak 4 şişe ilacımız oldu
günde üç kez yemekten yarım saat önce bir bardağa iki tatlı kaşığı ilaç koyup üzerini vişne suyu ile tamamlayıp içiyor
bitince haplar için tekrar arayacağız bize 7 kutu ferex gönderdi
inşallah yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:
mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)

konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorum ALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..

bıraz uzun oldu ama kusura bakmayı :)

üçübirarada için okudum
Allah en kısa zamanda ona eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum rabim inş. tez zamnda kurtarır bu illetten... bizde evlendiğimizde çocuk istemedik 1 yıl

korunduktan sonra eee hadi yapalım dedik sanki hemen olacakmış gibi sonra aylar birbirini kovaldı olmadı ben doktora gittim aylarca

ben incelendim bir problem yoktu sonra doktor bide eşine bakalım dedi o zamanar kocış öyle bir edayla doktora gitmiştiki kendide

sorun olacagını aklına bile getirmiyordu.. test sonucu alınca hemen beni aradı galiba teste bir yanlışlık var ' sıfır ' yazıyor nedemek acaba diye şoktaydı... :90: hey gidi günler soluğu bu sitede almıştım burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim.. ee bide sizin gibi

askerlik vardı hemen başlayamadık tedaviye.. çok uğraştık duyduğumuz herşeyi yaptık öyleki sülük, hacamat, açlık tedavilerini

uyguladık hemen amaliyat olmayalım diye..askerdek geldikten 2 yıl sonra ancak amaliyat olabildik... ve sonuç koca bir hüsran....

tıp bize kapılarını kapattı sperm bankasını önerdi işte o zaman insanın kafasından aşağıya kaynar su dökülmesi ne demek

anlıyormuş... demem o ki daha yolun başındayken doktorunuzu iyi seçin biz bütün umutlarımızı kaybetmişken, celalettin peruyu

duyduk. yüreğimizde umut yeşertti. zor bir tedavi ama umudumuz var... ve bu dünyalara bedell.. sizde öncelikle azosperminin

sebebi araştırın ve beklemeden tedaviye başlayın... nacizane düşüncem bunlar.

Son düzenleme:

rabbim buyuk ıste ınsann basına gelmeden bılemıyor ınsAllah tez zamanda ALLAH bıze hayırlı evlatlar nasıp etsın wallaha okurken gozlerım doldu aynı bızım kı gıbı.. ıste doktorumuzu ıyı secmemız lazım ama oldugum sehırde cok az ıyı doktor var bende pek bılmıyorum ama su azospremın nedenını ogrenemedık doktor detaylı bılgı vermedı yumurtalarını bırı cok buyukmş dedı amelıyatlar bakılması gerekıyor tıkanık olabılır dedı ama cok korkuyorum amelıyatta hadı umudugumuz gıbı gecmezse dıye ( ısyan etmek ıstemıyorum ama bazen oyle bı duruma gelıyorumm ne hatta yaptım kı cekıyoruz dıye ( rabbımm yardım etsın esım 2kere sperm testı yapıldı. ilk yapılıdıgında sıfır cıktı ıkıncısınde 1tane ölü ye rastlandı ama esım ona bıle ınanmıor yanlıstır dıe benım hıc yok dıye umudunu kesıyor :/ o umudunu kesstıkce ben daha stresse gırıyorm

herkese hayırlı akşamlar .
LEM YELİD liste

ECRİN için 2260
ECRİNBEBEK için 2260
EDA09 için 2260 okudum.Allah kabul etsin.dualarınıda yaptım

bende iyiyim çok şükür canım,bizde bulunduğumuz yerde tahlil yaptırdık çok bi değişiklik yok hoca bizi istanbula çağırdı bu ay içinde işlerimizi halledip gideceğiz nasip olursa,şimdi eşim ersel beyin gönderdiği ilaçları kullanıyor önce gnk ve hprex vermiş sıvı ilaçlar var onlar bitince de 7 kutu ferex var onları kullanacak eşim,hakkımızda hayırlısı allaha emanet olun...

Canim ben kendi lem yelidimi okudum.rabbim hepinizden kat ve kat razi olsun.hepinizin evine cennet kokularindan
cifter cifter versin en yakin zamanda.agizlariniza yureginize saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…