merhaba çiçektedaviye başlıyormuşsun inş. emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınızFazla takip edemedim bugunlerde sizi insallah iyisinizdir hepiniz
Durudeniz derya rabbim yardimcin olsun canim benim
Senin ikizler pekbi sabirsiz cikti ya dikkat et kendine okunca uzuldum
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Arkadaslar kendimden haber veriyim size
Biz tup bebege baslamaya karar verdik bilmiyorum aclelemi ediyoruz ama deneyecez burda
Sali gunu randevumuz vardi arlikta dogum konturol hapina basliyorum
Esim iki defa sperm testi verdi birinde 5 tup dondurmuslar birini cozdurmusler sonra 2 tane sperm cikmis
Diyerinde 7 tup donmus birni gine cozdurmusler 5 tane bulunmus
Yani toplam 10 tup donduruldu
Biz hala inanamiyoruz bu gunlere geldigimize
Allah zamani gelince nasip ediyormus
Insallah anne baba olmayida nasip eder
Uzulmeyin hepimiz anne baba olacaz insallah
Opuyorum hepinizide
canım ben üçübirarada'nın lem yelidlerini okudumUCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak .
9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 =2258
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2258
Alev99 ..=2258
Aruna .=2258
Balım1905 =2258
Bengusuu ..=2258
Doğadandeva =2258
Ecrin23 .=2258
Ecrin_bebek ..=2258
Eda09 =2258
Ervae . =2258
Ese44 =2258
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258
Flz01 . =2258
flz01 in eşi =2258
gulerim .=2258
huzuryolu .=2258
İlkbahar_ilkbahar .=2258
Lamyay .=2258
Mavimenekşe =2258
Nilda015 =2258
Papatyainci =2258
Papatyayarim =2258
Pıtırcık_43 =2258
Sewwgi .=2258
Sonsuz__ ..=2258
Umut99 .=2258
Yase2 =2258
Yeşil34 .=2258
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
canım benim demek doğuma kadar hastanedesin Rabbim sana ve miniklerine kuvvet şifa versinminiklerime dua eden herkesten Allah razı olsun.yaptıgınız dualar kabul olsun.misliyle sizlerede tesır etsin.gönül muradınızı versin.
Pıtırcık
BALIM için 2260
BENGUSU için 2260
DOGADANDEVA için 2260
LemYelidleri okudum.Allah dileklerini
muratlarını versin.
Biz doguma kadar buradayz.yatagımda okuyorum Allah sabrını gücünü veriyor.bakalım zaman ne gösterecek.hepinizi öpüyorum.dualarımdasınız.telden yazdıgm için alıntılı cvp veremiyorum.yazdıklarınızı okuyorum.Allah hepinizden razı olsun.
Fazla takip edemedim bugunlerde sizi insallah iyisinizdir hepiniz
Durudeniz derya rabbim yardimcin olsun canim benim
Senin ikizler pekbi sabirsiz cikti ya dikkat et kendine okunca uzuldum
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Arkadaslar kendimden haber veriyim size
Biz tup bebege baslamaya karar verdik bilmiyorum aclelemi ediyoruz ama deneyecez burda
Sali gunu randevumuz vardi arlikta dogum konturol hapina basliyorum
Esim iki defa sperm testi verdi birinde 5 tup dondurmuslar birini cozdurmusler sonra 2 tane sperm cikmis
Diyerinde 7 tup donmus birni gine cozdurmusler 5 tane bulunmus
Yani toplam 10 tup donduruldu
Biz hala inanamiyoruz bu gunlere geldigimize
Allah zamani gelince nasip ediyormus
Insallah anne baba olmayida nasip eder
Uzulmeyin hepimiz anne baba olacaz insallah
Opuyorum hepinizide
canım üçübirarada arkadaşımız için ben duamı okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah...yüce rabbim yüzünü güldürsün..UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak .
9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 =2258
Durudenizderya ...=2260 ..=okudu
Ucubirarada . =2258
Alev99 ..=2258
Aruna .=2258
Balım1905 =2258
Bengusuu ..=2258
Doğadandeva =2258
Ecrin23 .=2258
Ecrin_bebek ..=2258
Eda09 =2258
Ervae . =2258
Ese44 =2258
Esma .=2258
Esmerimyarim ..=2258
Flz01 . =2258
flz01 in eşi =2258
gulerim .=2258
huzuryolu .=2258
İlkbahar_ilkbahar .=2258
Lamyay .=2258
Mavimenekşe =2258
Nilda015 =2258
Papatyainci =2258
Papatyayarim =2258
Pıtırcık_43 =2258
Sewwgi .=2258
Sonsuz__ ..=2258
Umut99 .=2258
Yase2 =2258 =okudu
Yeşil34 .=2258
merhaba arkadaşlar bizim sıvı ilaçlar geldi. ersel bey üzerine yazmış ama biz anlayamadık şu meyve suyu ile karıştırma işini :44: :44: sizler nasıl yaptınız yazarsanız sevinirim :26: :26: birde 7 kutu direx diye bir ilaç göndermiş sizlere de mi aynısından gönderdi acaba :44: :44:
UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….
Nurusima81 ……………………………………=2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)
konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorumALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..
bıraz uzun oldu ama kusura bakmayı :)
üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum rabim inş. tez zamnda kurtarır bu illetten... bizde evlendiğimizde çocuk istemedik 1 yıl
korunduktan sonra eee hadi yapalım dedik sanki hemen olacakmış gibi sonra aylar birbirini kovaldı olmadı ben doktora gittim aylarca
ben incelendim bir problem yoktu sonra doktor bide eşine bakalım dedi o zamanar kocış öyle bir edayla doktora gitmiştiki kendide
sorun olacagını aklına bile getirmiyordu.. test sonucu alınca hemen beni aradı galiba teste bir yanlışlık var ' sıfır ' yazıyor nedemek acaba diye şoktaydı... :90: hey gidi günler soluğu bu sitede almıştım burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim.. ee bide sizin gibi
askerlik vardı hemen başlayamadık tedaviye.. çok uğraştık duyduğumuz herşeyi yaptık öyleki sülük, hacamat, açlık tedavilerini
uyguladık hemen amaliyat olmayalım diye..askerdek geldikten 2 yıl sonra ancak amaliyat olabildik... ve sonuç koca bir hüsran....
tıp bize kapılarını kapattı sperm bankasını önerdi işte o zaman insanın kafasından aşağıya kaynar su dökülmesi ne demek
anlıyormuş... demem o ki daha yolun başındayken doktorunuzu iyi seçin biz bütün umutlarımızı kaybetmişken, celalettin peruyu
duyduk. yüreğimizde umut yeşertti. zor bir tedavi ama umudumuz var... ve bu dünyalara bedell.. sizde öncelikle azosperminin
sebebi araştırın ve beklemeden tedaviye başlayın... nacizane düşüncem bunlar.
merhaba canım,mesajını yeni gördüm, iyiyim çok şükür sen nasılsın, iğne başlamadık biz. Ersel beyin hazırladığı sıvı küre başlayacağız yarın gelir galiba. siz ne aşamadasınız?
Esim sabah kan vermis.hoca sadece hormon istemis simdilik.sonuclar 3 gun sonra cikacakmis hepsi.dis laboratuar sunucu 3 gun sonra geliyormus.persembe gunu tekrar gel demis.dualariniza cok ama cok ihtiyacim varrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?