ücretli öğretmenim kadrolu değilim. :) yanlış yazmışım.
canım RABİM senden razı olsun bana çok desteksin çok sağol inşallah hayırlı sonuçlara en kısa zamanda kavuşuruz istanbula geldiğimde senle tanışmak isterim
aşagıdaki tabloda tedavideki arkadaşların tedavi aşamaları hakkında bilgi bulabilirsiniz
Canım,ben de kadrolu öğretmenim eşim de bankacı...Eşim izin alıp , alıp gidiyor.Kimseye bilgi vermek zorunda değilsiniz ki.Kaldı ki sadece ilk etapta eşinizin gitmesi yeterli olacak.Çünkü önce eşinizin tedavisi önemli...Ama hani ben eşimden ayrılamam dersentabi ki birlikte gidin...
Canım, biz de çok bekledik ve hep erteledik ama şimdi eşim hiç bir şeyi ama hiç bir şeyi ertelemiyor...Şimdi biz kaybettiğimiz yıllara, aylara, günlere ve hatta saatler için bile üzülüyoruz.
Hiç beklemeyin canım, 15 tatili 25 tatili.Çünkü bu işler zaman kaybetmeye gelmez.Yine de tabi ki karar sizin.
herkese slm bende bilgilerimi yazayım tablodaki sevgidolu niki eski nikim bizde bir yıldır celalettin hoca ile tedavideyiz başladığımızdan beri bitkisel kürler ve haftada iki gün preglny üç gün menegon iğne şimdi eşim lökositler için tarçın suyu içiyor ayrıca celalttin hoca antibiyotik verdi en sob bir ay önceki testte 880bin immatür germ 600 bin lökposit çıktı şimdi haftaya ersel beyin gönderdiği sıvı ilaç ve daha sonrada sfirex diye haplaar devam edecek gelişmeler olursa buraya seve seve yazarım teşekkürler arkadaşım
canım ben nurisimanın duasını okudum rabbim kabul etsin
Canım ben ve eşim nurusimaya 2650 şer tane lem yelid okuduk, allah kabul etsin...
canım nurusima arkadaşımız için ben duamı okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah...
Rabbim hepinizden razı olsun hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı sıhhattli evlatlar nasip etsin hepiniz hakkınızı helal edin inşallah birimizden birimizin duası Rabbim katında kabul olur bende seneler sonra meleklerime kavuşurumnurusimanın tesbihlerini okudum Alah niyetini kabul etsin. bide listenin aşağısına yazdığın duaları biz değil adına okunan kişi okuyacak değil mi?
DURUDENİZDERYA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımız ikiz bebişlerine hamile.inş sağsalim bebişleri tam zamanında arkadaşımızın kucağına doğarlar.
07 kasım Perşembe den ----------- 9 kasım cumartesi saat 22.00 a kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2260
Durudenizderya ………………………………...=2000 .........=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2260 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2260 …..=okudu
Aruna …………………………………………….=2260
Balım1905 ………………………………………=2260 …..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2260 …..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2260 …..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2260 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2260 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2260
Ervae ………………………………………….…=2260 ……=okudu
Ese44 ……………………………………………=2260
Esma …………………………………………….=2260
Esmerimyarim …………………………………..=2260 ……=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2260 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2260 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2260 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2260
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2260 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2260
Mavimenekşe ……………………………………=2260 ……..=okudu
Nilda015 …………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2260
Pıtırcık_43 ………………………………………=2460
Sewwgi ………………………………………….=2260
Sonsuz__ ………………………………………..=2260 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2260 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2260 …….=okudu
ücretli öğretmenim kadrolu değilim. :) yanlış yazmışım.
cnm Allah söyletmiş inşallah kadrolu da olursun
canım nasılsın sizin tedavi ne aşamada şimdi neler kullanıyorsunuz hoca size iğne başlatmışmıydı,aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık ya o yüzden merak ettim canım...
Arkadaşlar bişey sorucam ERsel beye sormayı unuttum,bu sıvı ilaçlar tok aç mı içilecek,günde defa dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?