Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım RABİM senden razı olsun bana çok desteksin çok sağol inşallah hayırlı sonuçlara en kısa zamanda kavuşuruz istanbula geldiğimde senle tanışmak isterim

Amin canım, Ben de seninle tanışmak isterim.Benim annemler İstanbul'da, biz Bursa'da yaşıyoruz. Ama önceden haber verirseniz tabi ki de sizinle tanışmak için geliriz İstanbul'a.

Hep destek, tam destek canım...Bu site de tüm arkadaşlar birbirine müthiş destek veriyorlar.

Hiç bir zaman ama hiç bir zaman Ümitsizliğe kapılmadan, yola devam ediyoruz inşallah hep beraber.

canim ben durudenizderya nin lemyelidlerini okudum rabbim hem kendisine hem yavrularina saglik versin allah hayirli bir sekilde sag salim cocuklarini kucagina almasini nasip etsin ..... ucubirarada nin lemyelidlerini de okudum rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda onada hayirli evlatlar nasip etsin

iyi pazarlar herkese

yeni hafta gelmeden hepimiz bugün enerji içinde olalım

yeni günler bize hep mutlulukla gelsin...

aşagıdaki tabloda tedavideki arkadaşların tedavi aşamaları hakkında bilgi bulabilirsiniz

herkese slm bende bilgilerimi yazayım tablodaki sevgidolu niki eski nikim bizde bir yıldır celalettin hoca ile tedavideyiz başladığımızdan beri bitkisel kürler ve haftada iki gün preglny üç gün menegon iğne şimdi eşim lökositler için tarçın suyu içiyor ayrıca celalttin hoca antibiyotik verdi en sob bir ay önceki testte 880bin immatür germ 600 bin lökposit çıktı şimdi haftaya ersel beyin gönderdiği sıvı ilaç ve daha sonrada sfirex diye haplaar devam edecek gelişmeler olursa buraya seve seve yazarım teşekkürler arkadaşım

Benim ki de bankacı :)

rica ederim canım inş. hepimize faydası olur. listedeki hemen hemne her arkadaşa sorduğum bir kaç soru var cevaplarsan çok iyi olur.

1-azo sebebiniz nedir
2-sizin ve eşinizin yaşı kaç
3- kaç yıllık evlisiniz
4- tedaviye hangi ay başladınız
5-celalettin hocada ki ilk sperm test sonucu hücre olarak
6- 0-3 ay aralığında ne kullandınız
7- 0-3 ay aralığından sonraki sperm test sonucu
8- 3-6 ay aralığında ne kullandınız
9- 3-6 ay aralığından sonraki sperm test sonucu nasıl hücre olarak
10- 6-9 ay aralığında ne kullandınız
11- 6-9 ay aralığında ki sperm testi sonucu nedir
şuan kullandıklarınızı yazmışşınız onları ekledim sorular çok oldu ama tablonun faydalı olması için bunlara ihtiyacımız var. tedavi aşaması uzun olunca sorularda bu kadar çok oldu.

canım durudenizderya için lem yelid lerimi okudum allah kabul etsin inşallah vakti zamanı gelince sağ sağlim kucağına alsın evlatlarını amin...

DURUDENİZDERYA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımız ikiz bebişlerine hamile.inş sağsalim bebişleri tam zamanında arkadaşımızın kucağına doğarlar.

07 kasım Perşembe den ----------- 9 kasım cumartesi saat 22.00 a kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2260
Durudenizderya ………………………………...=2000 .........=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2260 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2260 …..=okudu
Aruna …………………………………………….=2260
Balım1905 ………………………………………=2260 …..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2260 …..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2260 …..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2260 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2260 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2260
Ervae ………………………………………….…=2260 ……=okudu
Ese44 ……………………………………………=2260
Esma …………………………………………….=2260
Esmerimyarim …………………………………..=2260 ……=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2260 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2260 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2260 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2260
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2260 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2260
Mavimenekşe ……………………………………=2260 ……..=okudu
Nilda015 …………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2260 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2260
Pıtırcık_43 ………………………………………=2460
Sewwgi ………………………………………….=2260
Sonsuz__ ………………………………………..=2260 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2260 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2260 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2260 …….=okudu

UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….

9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………=2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258

canım ben nurisimanın duasını okudum rabbim kabul etsin

Canım ben ve eşim nurusimaya 2650 şer tane lem yelid okuduk, allah kabul etsin...

canım nurusima arkadaşımız için ben duamı okudum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah...

nurusimanın tesbihlerini okudum Alah niyetini kabul etsin. bide listenin aşağısına yazdığın duaları biz değil adına okunan kişi okuyacak değil mi?
Rabbim hepinizden razı olsun hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı sıhhattli evlatlar nasip etsin hepiniz hakkınızı helal edin inşallah birimizden birimizin duası Rabbim katında kabul olur bende seneler sonra meleklerime kavuşurum

pıtırcık tatlım ben kendimin ve durudenizderya arkadaşımın lemyelidlerini okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum inşallah hayırlısıyla bir avazdan bebişler gelsin

Arkadaşlar bişey sorucam ERsel beye sormayı unuttum,bu sıvı ilaçlar tok aç mı içilecek,günde defa dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum:18:

canım nasılsın sizin tedavi ne aşamada şimdi neler kullanıyorsunuz hoca size iğne başlatmışmıydı,aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık ya o yüzden merak ettim canım...

merhaba canım,mesajını yeni gördüm, iyiyim çok şükür sen nasılsın, iğne başlamadık biz. Ersel beyin hazırladığı sıvı küre başlayacağız yarın gelir galiba. siz ne aşamadasınız?

Durudenizderya ve ucubirarada icin tesbihleri okudum insalah en kisa surede eslerinden sperm cikar ve hamile kalirlar

Esim ve herkes icin 1000 ya safi okudum.rabbim kabul etsin. Bu haftada yuzumun gulecegi guzel haberler hayirli sonuclar aliriz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Dua listesinde okuyan okumayan herkesten allah razi olsun.okudugunuz dualar kat ve kat hepinize kabul buyursun allhim.hepinize cok tsk leer.hepimizin kucagi evi cifter cifter evlatlar la dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…