mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)
konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorumALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..
bıraz uzun oldu ama kusura bakmayı :)
canım ne güzeel bir haber buuu...
canım içine nasıl rahat ediyorsa öyle davran.
erken olarak değerlendirme...RAbbim ol dedikten sonra kimse engel olamaz inş.
inş ilk denemende kavuşursun ikiz ikiz hayırlı evlatlarına...
darısı hepimize olur inş... RAbbim hep sevindirsin seni ve hepimizi.amin.
Pitircik cok sagol canim rabbim hepimizi sevindirir insallah
Darisi en kisa zamanda basina olsun
c
maşallah cnm Allahım bundan sonrada kolaylığını verir inş. çok ilgin 2 tese ikisinde de bulunmuyor sonra doğal yoldan çıkıyor demek ki sürekli takip gerekiyor , Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet canim aynen oyle birakmamak lazim mucadeleyi
canım tedavin hayırlı olsun.en yakın zamanda hayırlı sonuclar alırsın inş.maşallah çok güzel gelismeler olmuş.inş.bundan sonrası daha güzel olacak.
Sagol canim ... Alllahim sanada kolaylik versin sag saglim al yavrularini kucagina
merhaba arkadaşlar bizim sıvı ilaçlar geldi. ersel bey üzerine yazmış ama biz anlayamadık şu meyve suyu ile karıştırma işini :44: :44: sizler nasıl yaptınız yazarsanız sevinirim :26: :26: birde 7 kutu direx diye bir ilaç göndermiş sizlere de mi aynısından gönderdi acaba :44: :44:
Canim benim esim bir bardak suya bir tatli kasigi ilac koyup iciyor
Sorduk su olurmu diye olur dedi ersel bey
Hayırlısıyla tek seferde sonuca ulaşırsınız inş. Bizlerde o aşamalara tez zamanda gelmeyi nasip etsin Allah.
Sagol canim insallah. Insallah en kisa zamanda sizlerde geleceksiniz
Yeterki mucadeleyi birakmayin
Hoşgeldin canım, kabul etmemek ne demek, burası da olmazsa kime içimizi açacağız, derdimizi dökeceğiz, nasıl çare bulacağız ki? Öyle değil mi? Geçmiş olsun, inşallah yeni yapacağınız testte bir mucize gerçekleşir de milyonlarca canlı sperme rastlarsınız da tedavimiz ne olacak nasıl olacak diye düşünmek zorunda kalmazsınız. Biz de aynı dertten muzdaribiz malesef. Üzülüyoruz ağlıyoruz arada. Özellikle en çok umutlu olduğumuz anda olumsuz bir sonuç alırsak.. Allah bizleri de böyle imtihan ediyor demek ki. Rabbim sabır versin hepimize. Umarım sıkıntınız devam etmiyordur. Ediyorsa bile kısa zamanda olumlu sonuç alanlardan olursunuz inşallah..
kizlar biz gecen hafta kan tahlili yaptirmistik sonuclar gelmis biz bunu celalettin hocaya nasil yollayacagiz bildigim kadariyla fax yok maille nasil yollayacagiz yardimci olursaniz sevinirim bide ayni sonuclari ersel beyedemi gönderecegiz???
konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorumALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..
Arkadaşlar bişey sorucam ERsel beye sormayı unuttum,bu sıvı ilaçlar tok aç mı içilecek,günde defa dedi ama aç mı tok mu sormayı unuttum:18:
Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
konyada yasıyorum
UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….
9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………=2258 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……..=okudu
Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?