rica ederim canım inş. hepimize faydası olur. listedeki hemen hemne her arkadaşa sorduğum bir kaç soru var cevaplarsan çok iyi olur.
1-azo sebebiniz nedir (Sebepsiz azospermi)
2-sizin ve eşinizin yaşı kaç (30 eşim 32)
3- kaç yıllık evlisiniz(6)
4- tedaviye hangi ay başladınız (Aralık veya ocak olması lazım)
5-celalettin hocada ki ilk sperm test sonucu hücre olarak(İlk gitmede tets istenmedi)
6- 0-3 ay aralığında ne kullandınız(Geylani baharattan bitkisel çay ve iki çeşit macun birde ermiş katradan macun haftada iki gün preglny iğne üç gün menegon iğne ve halada iğnelere devam ediyoruz)
7- 0-3 ay aralığından sonraki sperm test sonucu(990 bin lökosit 510 bin immatür germhücre)
8- 3-6 ay aralığında ne kullandınız(Ersel beyin gönderrmiş olduğu iki çeşit hap)
9- 3-6 ay aralığından sonraki sperm test sonucu nasıl hücre olarak(1060000 lökosit 860 bin immatür germ hücre)
10- 6-9 ay aralığında ne kullandınız(Ersel beyin göndermiş olduğu toz karışımı
11- 6-9 ay aralığında ki sperm testi sonucu nedir(615 bin lökosit 880 bin immatür germ hücre ve iğnelere devam
şuan kullandıklarınızı yazmışşınız onları ekledim sorular çok oldu ama tablonun faydalı olması için bunlara ihtiyacımız var. tedavi aşaması uzun olunca sorularda bu kadar çok oldu.
mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)
konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorumALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..
bıraz uzun oldu ama kusura bakmayı :)
canim bisey daha sorabilirmiyim testesteron la total testesteron aynimi farklimi yapiliyor bide sana zahmet sen gecenlerde kan tahlilinin sonuclarini yazmistin tekrar yazabilirmisin karsilastirmak istedimde sonuclari sanirim size sonuclar iyi demisti o yüzden bakmak istedimCanım merhaba, eşim Ersel Bey'i aradı önce.Ersel Bey le görüştükten sonra Celalettin Hoca'yı aradı.Celalettin Hoca gün içinde yoğun olduğu için 18.00 da onu aramamızı istemiş.Eşim 18:00 gibi aradı ve Celalettin Hoca ile görüştü.Sonuç kağıdıda elinizde olsun ararken.Bir de hoca watsap programından da bir kaç gün sonra da olsa cevap veriyor.Geçmiş olsun canım.
cnm hakkınıza hayırlısı olsun ameliyattan sonra gör bak bütün spermler ve morfolojileri kalitesi % 100 artacak inşlhhhMerhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
Bilgiler bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir
Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)
konyada yasıyorum
ben 21 yasındayım esım 23 yasında .... 3yıllık evlıyız bastan berı cocuk ıstememıze ragmen olmadı
evlılıgmızın 1yılında doktor gıtmıstık neden olmadı dıye ozaman kaynar su basımdan dokulmustu sankı okadar canım yanmıstıkı doktor sızın cocuk olmaz normal yoluyla dıyınce testler fılan yapılmstı ben temız cıktım esımde azosprem teshısı konuldu amelıyat dedıler cok korktuk yapaamadık o arada esım askere gıttı geldı suan tekrar doktora gıdıp test yapmayı dusunuyoruz ve baklım neolcak esım cok umutsuz ben ıse hep umutluyum cok ıstedgıım ıcın ama cokta uzuluyorum etrafımda hamısler var doguranlar var hep zoruma gıdıor hep aglıyorumALLAH buyuk buda bı ımtıhan ama cok zor rabbım bızlere cok sabır versın .. esım hep bıtkısel seyler kullanıor ıste ıncır kecıboynuzu pekmezı bakalım ınsallah faydası olur..
herkese günaydın şimdi başladım flz01 eşi için Allah şifalar versin .slm arkadaşlar.
lemyelid listesinde şimdi flz01 in eşinin listesini yayınlayacağım.
sanırsam kontrolleri yaklaşmış...
bilginize......
Allah dualarımızı kabul etsin .inş...amin.....
Flz01 eşi için 2260 lemyelid okudum.Allahm bol bol tohumlar nasip etsin kardeşimize şifalar versin.oğluşları kızları olsun.evleri yuvaları çocuklarıyla şenlensin inş.Allahm gönül muratlarını versin.slm arkadaşlar.
lemyelid listesinde şimdi flz01 in eşinin listesini yayınlayacağım.
sanırsam kontrolleri yaklaşmış...
bilginize......
Allah dualarımızı kabul etsin .inş...amin.....
canım hiç korkma sizin durumunuz bizimkilerden farklı sonuçta sperm var ve bu ameliyat eşin için iyi olacak düşüncesindeyimMerhaba Canlarım;
Nasılsınız?
canım yaşınız çok genç daha yolun başındasınız inşallah herşey yoluna zamanla girecektir.mrb kızlarrr bu konuya yenı yazıyorumm aranıza benıde kabul edermısınız :)
konyada yasıyorum
Flz01 eşi için 2260 lemyelid okudum.Allahm bol bol tohumlar nasip etsin kardeşimize şifalar versin.oğluşları kızları olsun.evleri yuvaları çocuklarıyla şenlensin inş.Allahm gönül muratlarını versin.
kizlar bi igne varmis ismi suan acil gerekli MENEGON MU MENOGON mu ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?