Merhaba kizlar araniza yeni katildim dun aksam.ama daha bugun yazmak kismet oldu.dun aldik sonucu azospermi ve ameliyatla sperm buluncak yaziyo esimin raporunda.biz herseyi zeynep kamilde yaptirdik ama bu ameliyat nedir orada yapiyolarmi bilen varmi.birde ben esimin test sonuclarindan bisey anlamadim. Doktor once varikosel dedi ameliyat belki dedi simdide azospermi yazmis ama testlerin altinda da oligospermi yaziyo.kafam kazan gibi oldu
canım kusura bakma aslında tesbihleri okuyorum ama nete girip yazamadım
fzl01 in eşi için, alev için ve lamyay kardeşimiz için tesbihleri okudum Allah niyetlerini kabul etsin inşallah.
Herkese Merhaba ;
Nasılsınız canlar?
evet zaman akıp geçti 22/11/2013 ameliyat tarihimizi bekliyoruz gene biz.
ameliyat düşüncesine alıştım galiba daha sakinim.
Hepinizin gönlünüzdekiler ömürünüzde olsun inşh....
ARUNA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..
19 kasım Salı dan------------------------- 21 kasım Perşembe saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 =okudu
Ucubirarada . =2182
flz01 in eşi =2182
Alev99 ..=2182
Lamyay .=2182
Nilda015 .=2182
Aruna =2162
Balım1905 =2182
Bengusuu ..=2182
Doğadandeva =2182
Ecrin23 .=2182
Ecrin_bebek ..=2182
Eda09 =2182
Ervae . =2182
Ese44 =2182
Esma .=2182
Esmerimyarim ..=2182
Flz01 . =2182
gulerim .=2182
huzuryolu .=2182
İlkbahar_ilkbahar .=2182
Mavimenekşe =2182
Papatyainci =2182
Papatyayarim =2182
Pıtırcık_43 =2104
Sewwgi .=2182
Sonsuz__ ..=2182
Umut99 .=2182
Yase2 =2260 .=okudu
Yeşil34 .=2182
Dermannnn .=2182
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
sağol canım iyiyiz sen nasılsın? ameliyat tarihi belli olmuş inş. bu ameliyat sizin için hayırlara vesile olur.
en yakın zamanda bizlere hamileyim haberlerin gelir inşallah
Allah razı olsun canım tamam ona göre yazacağım canim
canım oligospermi yazmışlarsa az da olsa sperm var demektir. Bence iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırma fırsatınız varsa sperm testi tekrardan yaptırın belki de azospermi değildir. Tedavi için fırsatın olur spermleri dondurursun daha sonra kullanırsın en yakın zamanda testi yineleyin varsa dondurun daha sonra Allah korusun çıkmazsa en azından elinizde saklı kalan spermlerden bile faydalanabilirsin
Allah kolaylıklar versin
Slm can dostlar nasillsiniz??
Varmi gelismeler?
Sizleri özlüyorum...
Saglicakla kalin....
kızlar celalettin hocayla görüştük iğnemiz yarın bitiyor cuma günü kontrole çağırdı lütfen dualarını eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?