Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu kadar güzel ayrıntılı bir şekilde cevap yazdığın için teşekkür ederim inş. RABBİM en kısa sürede muradını sana verir :)
ben eşime bu gunlerde bişey diyemiyorum bırazcık baska doktordan bahsettim sinirlendi dur daha yeni ameliyat olduk diye. ama şu caksır suyundan kortum acıkcası kessem mi versem mi bilemedim zaten 0 sperm daha da kötü hale getirirsem
ne yapsam acaba 2-3 ay sonra ikna olursa eşim inş. Celalettin hocayla goruselim.Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar verir inş.ama

Kızlaar bugün eşim sıvı ilacı istemek için Ersel beyi aradı,ersel bey ilacı almaya buraya gelmeniz gerekiyor demiş,sizdemi kendiniz gidip almıştınız ,yoksa kargomu getirdi?
evet cnm benim eşimde kendi gitti aldı sıvıları...
cnm daha zamanı gelmemmiş melekelrini kucağına almanın olsun bi hafta daha dayanırsın sağlıkları yerinde olsun da.....
aramıza hoşgeldin bu aralar çok yeni arkadaşlar katıldı üzülüyorum ama elden bişey gelmez duadan başka
bende celalletin hocaya gidin derim bizde hocada tedavideyiz hamdolsun biz sperm gördük darısı sizlere de olsun....
maşalalh cnm rabbim evladınızı size bağışlasın darısı bizlerd de olsun inşlhhhh

Canım sizden bir ricam olacak...

Benim yazdıklarımı eşinize okutabilirseniz, eşinize bir umut vermiş olacağız ve belki de hemen yeniden başlayacak tedaviye...CANIM NE OLUR BO YOLDA BİR DK BİLE DURMADAN HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLEYİN.

Ben buradaki hiç bir arkadaşımı tanımıyorum şahsen ama ruhen çektiğimiz acılardan dolayı tüm arkadaşlarımla kardeşimden daha yakınım...Çünkü hepsini beni ve çektiğim acıları ve size ısrarla niye bu kadar yardımcı olmaya çalıştığımı çok iyi anlıyor...

Lütfen canım, benim ve diğer arkadaşlarımızın Celalettin hoca ile ilgili yazdıklarımızı eşine bir okutuver olur mu?

Mutlu haberlerinizi bekliyoruz...

kızlar
Kızlar çok üzgünüm çok fenayım.bunları buraya yazmam ne kadar dogru bilmıyorum.
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.çok inançlıyım Allahım büyük
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.

tatlım sen güçlü ol annenin yanında ol anenn bu günleri atlatacak inan bana sevgi ile güçlüğkleri aşacaksınız, rabbim anenne şifa lar ihsan eylesin enn kısa zamanda ve cümle hastalara da.....kolay bişey değil ama sen dua et bizde dua edicez annene....​

canim guclu ol annenizin size ihtiyaci var Allahim acil şifalar versin inşaallah tez vakitte sağlığına kavuşur

ne zor bir imtihan bu.8 yıllık evliyim.evliliğimin 6.ayında öğrendim eşimin varikosel ve azosperm olduğunu.hemen varikoselden ameliyat oldu.3 ay sonra test yaptırdık sonuçta hiç bir değişiklik yok.eşimde sperm azda olsa var ama hareketleri ve yapısı bozuk.vakit kaybetmeden ilk tüp bebeği denedik.bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.2 ay sonra 2.denemeyi yaptırdık.bu defa da 4 e bölündü.dr transfer etmek istemediğini söyledi ama biz bir mucize olur diye transferi yaptırdık sonuç maalesef. hayata küstük ağladık ağladk ağladık.hayat çekilmez oldu.3 yıl önce bir daha denemeye karar verdik.herşey güzel gelişti.bu arada eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm var.dolayısıyla genetik test yapılmadan transfer yapılamıyor.döllenen 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımadığı için 1 transfer yapıldı.geçmek bilmeyen 12 gün sonunda hamile olduğumu öğrendim.ama değerler düşüktü düşük olma ihtimali var dedi dr.umutla hergün kan testlerine devam ettik 5.testten sonra hamilelik hormonları normale çıkmıştı.düşük tehlikesini atlattık dedik ama çok geçmediki kanamayla düştü bebeğim 2 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidecektik.çöktük.nasıl toparlanacağımızı bilemedik.teselli vermeye çalışan herkes batıyordu bana.insanlardan kaçıyorum,hamile haberlerini duyunca onlar adına çok seviniyorum ama yarama tuz basılıyor.içim çok yanıyor.her ay rabbim mucize verir diye bekliyorum.sürekli kendimi dinleyip belirti arıyorum regl geçse hemen test yaprıyorum.her seferinde tek çizgi görmekten yoruldum.nasıl devam edeceğim bilmiyorum.çok zor bir imtihan

Bizde belli olan hicbisey yok,burda bi özelde yaptrdik sifir cikti azospermi yazıyordu onun sokuyle hemen nette okudugum kurlere basladim keciboynuzu falan 2hafta so ra emin olmk icin bide devlet hast.de yaptrdik orda 4milyon cikti..seviniyorum ama icim rahat degil iki haftada bu kdr cabuk artabilirmi yada sonucmu yanlis kafam karisik ocakta celalettn hocaya gitces bakalim o zmn ogreniriz herseyi

Çok Sagol Oya aydınlattığın için tek kelimeyle harikasın Allah razı olsun senden

Canm korkmayın Allah'ın izni ve şifası ile bu hastalığı atlatmış biri olarak söylüyorum Meme Ca artık tedavi edilebilin bir hastalık. Çok zor bir süreç ama inşallah faydasını görürsünüz kemoterapilerin. Ben çok genç yaşta atlattım, emin ol annen daha kolay atlatır. Çünkü yaş ilerledikçe hücreler yavaşlıyor, riskte düşüyor o yüzden. Rabbim herkese acil şifalar versin içini ferah tut, moraliniz daima yüksek olsun. Ve şifayı veren Allah, inşallah cumaların yüzü hürmetine rabbim annene ve cem i cümle hasta kullarına şifa versin.

canım polıkıstık overın tutunmasına bı engelı olmuyo... evet cok sayıda yumurta oluyo ama kalıtelerı dusuk oluyo...evet hepsını turkıyede yaptırdım sonuncusunu irenbede yaptırıcam aral özbala... bana polıkıstık overle ılgılı bı tedavı uygulanmıyo yanı...
emın ol burdakı herkes aynı durumu yasıyo.... hayat anlamsızlasıyo... işte bu devrede dını duygular devreye giriyo... rabbımın bı bıldıgı var.... belkı kaderımız baskalarının özendıgı bı kaderdır... demekten kendımı alamıyorum... ne hastalıklar daha nıce dertler var... rabbım hakkımızda hayırlı seyler nasıp etsın bu arada herkese hayırlı cumalar....
canım benım öncelıkle cok gecmıs olsun ... allahın izni ile ve dua ile tabıkı atlatacaksınız... rabbım derdı vermısse dermanınıda vermıs... moralını yuksek tut... bu hastalık moral motıvasyon ve yasama sevıncı ıle asılır...
canım benım öncelıkle gecmıs olsun... durumunda sevındırıcı yan sukı cok sukur hamıle kalmıssın.... buda cok önemlı... bence vazgecmeden tedavılerıne devam et.. insallh melegıne en kısa zamanda kavusursun

İnşallah ama sperm bulunması süper çok güzel bir tane sperm olsun diye beklediğim günleri unutmuyorum unutamıyorum

Canim benim seni çok iyi anliyorum yazdiklarini okuyunca sanki beni Anlatmissin gibi geldi hastane koridorlarında tek basima agladigim aklima geldibizimde ailelerimiz bilmiyor çok zor ama sabirli olmak zorundayız bu bir imtihan canim benim tavsiyem kendiniz birşeyler uygulamayin bizde 2 kere tese olduk malesef
keçi boynuzu kürü falan kullandık ama nafile benim tavsiyem biran önce Celalettin hocaya gidin biz şuan tedavideyiz inşallah Rabbim yuzumuzu güldürür cumlemizin
ben umudunu hic kaybetmedim veren de Allah alanda inşallah ol der ve olur ...amin

merhaba canım sıvı ilaçları eşim gitti aldı demişsin yeni bir uygulamamı bu bizimki kargo ile gelmişti. benim bildiğim ersel bey bursada, ta bursaya gidip ilaç mı alınıyor. birde bu sıvı ilaçlar bitince tekrar alınıyor mu yoksa bir seferlik mi?

lem yelidlerini okudum.rabbim bu cuma gunu hurmetine esine evine kucagina hayirli saglikli evlatlar versin.bir an once bu dertten kurtarsin.

Rabbim tez zamanda sabrını ve şifasını versin cuma hürmetine. Allah yardmcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…