Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben kendi duamı okudum. Burdaki herkese ve burda olmayıpta evlat isteyenlere Rabbim sağlılkı sıhhatli hayırlı evlatlar ihsan etsin. Cumanın hürmetine kabul eyle yarabbim. Amin.

Sabaha kadar gözgöze vurmadım vuramadım birşey boğuyor sanki nefes alamadım........

Allahım yalvarıyorum son imtihanı olsun daha beterinden korusun.......

canım güçlü olmaya çalış annene destek olman lazım o sizlerden yani evlatlarından çevresinden güç alacakki toparlanacak
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine annene acil şifalar versin inşallah çok çabuk atlatır.

canım Rabbim sizlere yardımcı olsun inşallah tekrdan hamile kalırsın ne olur kendini üzme bak en azından eşinde az da olsa sperm var
ve bir kez bile olsa hamile kalabilmişsin demekki tekrardan yine hamile kalabilirsin umudunu yitirme Rabbim güç kuvvet versin

canim cok gecmis olsun.rabbim annene sifa versinnn.iyiki o kelimeyi yazmamissin.annen rahatsiz ve tedavi olmasi gerekiyorrr.o kelime insana negatif
enerji veriyor.tum duygu ve dusuncelerinin daha kotu olmasuna sebep oluyorrr.annen bu tedaviden olumlu sonuc alacaktir.ne olur sen guclu ol.ona en buyuk moral sensinn.

annen icin dua baslayalim.ne zaman baslayacak tedavusine o gune kadar okuyalim.bu gunlerde
gecicek.rabbim sevdigi kulunu imtihan edernis.bu imtihaninizdan hayirli sonuclar alirsiniz bir an evvel
rabbim yardimciniz olsuun.aeo

çok sağol teşekkür ederim.annemle ikimizdik hastanede birde güle oynayadık çıkışta ne yapıcağımızı konuşuyorduk...çok olumlu gittik aslında...

Allahım inşh onu bana bağışlasın bir olacak elbette kimse ölümsüz değil ondan geldik gene ona gidicez...

bende var kist 3 senedir baktırmıyordum.şimdi beni korku saldı anneme bakacak tek kişi benim ama ya bende de varsa diye.

eşim ısrar ediyor yarın gidelim sana da baktıralım diye.annemin derdindeyken kendime derdime düşmek...

çok zor ya ağlayarak ben şuan buraya bunları yüreğim bilseniz sıkıştı sıkıştı patlıcak sanki...

amin canım inşh...çok sağol.

hersey guzel olcak annesi icin dua baslatabilirmiyiz .
annesinin bu hastaliktan bir an once kurtulsun.hayirli sonuclar versin.sagligina

ayyyyyy ne güzelllll ilk önce okuyunca hala savaşıyorsun sandım.demek meleğine kavuştun sen.inşallah ben ve burdaki arkadaşlarımda senin kadar şanslı olabiliriz.
senin adına çok sevindimmmmmmmmmm.

çok sağol canım.inşh olucam daha güçlü...

dün geceden beri aklıma takılan beni rahatsız eden başka birşey var malesef bende kist var göğümde ve 3 yıldır baktırmıyorum.

eşim sende muayene olcaksın diye tutturdu ya sonuçlarım iyi değilse de anneme bakacak tek kişi benim nasıl bu kadar şeyi kaldırırım

sıkıntısı düştü bana.

yarın profla görüşücek eşim annemden sonraki randevuyu bana almış....

Allahım sana şu Cuma hayırlı gün hürmetine bana çıkış kapısı göster...

çok sağol Allah razı olsun.yarın 9:30 da profla doktoruyla görüşmemiz var.
ameliyatla ilgili herşey belli olcak canım...

çok teşekkür ederim dualarınızda annasanız.

canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versine annene dua ile sabırla bu günleri atlatırsınız inşaallah..

amin inş canım eşime okutmayı deneyeceğim . belki dediğin gibi benim soyleme değil de buradan okudukları etkili olur. çunku artık ben söyledikce batmaya basladı soylediklerim hep tamam konuşmayalım diye kapatıyor isteklerimi.
neyse inş RABBİM hiç birimize daha fazla aratmaz da hayırlı sağlıklı evlatlar verir .. aminnnnn :)

hersey guzel olcak annesi icin dua baslatabilirmiyiz .
annesinin bu hastaliktan bir an once kurtulsun.hayirli sonuclar versin.sagligina

ALLAH ım razı olsun hepinizden.........şuan öyle ağlıyorum ki iyi ki varsınız.bugün şoktayım ondan bugünden sonra bitecek ağlamam söz.

canım bence eşine hiç söylemeden hikayeni kısaca yazarak,varikosel ameliyatı olduğunuzu, ameliyattan sonra doktorunuzun hiç ilaç vermediğini, 6 ay ilaç kullanmadan mı bekleyeceğinizi, zaman kaybetmek istemediğini anlatarak bi celalettin hocaya mail atsan.bakalım ne dicek.hatta emre bakırcıoğluna da mail at.emre hocaya ben mail atmıştım birkaç saat içinde döndü bana.yardımcı oluyorlar.en azından eşinin sakin olduğu bir anda ben farklı 2 hocaya daha mail attım.böyle dediler dersin.en azından için rahat eder.

inşallah canım.rabbim isteyen herkese versin. ne garip dimi kimi 1 çocuğum olsun diye yıllarını veriyo.kimide rabbimin verdiğini aldırıyo.

canım benim bugün doyasıya ağla için rahatlasın sonra güçlü olma zamanı.
sakın baktırmamazlık yapma baktır senin yaşın genç içini ferah tut olmaz öyle bişey bu düşünceyle git doktora
annene sen en güzel şekilde bakarsın ama aklında sorular ile boğuşmaktansa doktor kontrolünü ol
canım seni çok iyi anlıyorum anneler bizim için çok değerli ve kıymetli Allah büyük atlatacaksınız bu zor günleri ben inanıyorum

canım bu celalettin hocanın adını burdan duydum.branşı dahiliye.erkek kısırlığını nasıl tedavi ediyo aklımda soru işaretleri kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…