SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
kızlar inş güzel haberlerle dönersiniz... bizimde kontrol var haftaya 15 inde pazara geliyor bu yüzden 16. sinda da biz de ist yolcusuyuz...
Herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5000 bende almak istiyorum Allah şifa versin inş. tez zamanda anneciğine.
canım arkadaşımızın annesi için bende 2.000 tane okuyorum ekleyebilirsin
herşeygüzelolacak Rabbim acil şifalar versin annene ameliytaı da sorunsuz ve güzel geçsin inşallah
cnm arkadaşımızın annesi için
azda olsa bende dua etmek istiyorum
1000 ya hayy esmada bana yaz
okunan dualar hürmetine tez zamanda rabbim şifasını versin inşlh...
haftaya insaallah hayirli haberler ile donersiniz.esim gitmeden once
celalettin beyi aramisti.remzi bey ile gorusun demis.200 tl tekrar bagis yapti esim.hastaneye gidince oradan sira almisti.
eczaci ersel beyin istanbulada geldigini soylemis.ersel beyde dogruladi ankarayada gidiyorum dedi.biz simdi 10 gunluk beklemedeyiz.bakalim hayirlisi hirminlarin sonuclarina gore sivilara mi gecicez bilemiyorum.o zaman esim sivilar almak icin ersel bey ile yuz yuze gorusmek istiyor.
istanbula da gelmesi iyi olmus bizler icin hepimiz icin hayirlisi bu yasadiklarimizin mukafatini 2014 senden istiyoruz
bu topikteki herkesi ana baba olmayi naaip et.hepimize toplu halaylar cekelim 2014 te cok umutlu ve umitliyimmm.
SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
Kizlar biri bana tup bebek asamasini anlatabilir mi. Biz bu ay emre beyde tedaviye basliyoruz. Benim reglimin ikinci gununu bekliyoruz. Ilaclarimizi da aldik. Bundan sonraki sureci esime ve bana nasil bir tedavi uygulanacagini, ozellikle emre beyde tedavi goren birisi anlatirsa cok sevinirim....
ne kadar güzel anlatmışsın Allah bağışlasın maaşallahSELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
genelde akşam yemekten sonra yapıyorum pazartesi perşembe pregnly yarım doz salı cuma cmartesi menogon olarak eczacı ayarladı günleri o şekilde kalçadan kaba ete uygulayın dedihepinizden allah razı olsun canlarım cevaplar için teşekkür ederim,içim biraz daha rahatladı haftada beş gün iğne eşlerimiz için zor allah şifalarını versin ayrıca akşam yemekten sonra mı yapıyorsunuz iğneleri aynı saatte mi yapmak zorundayız allaha emanet olun...
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlarla ayrılısınız merkezden..
bizde umutta tedavi olduk..
reglin 2. günü gidince hemşireler size ilaçlarınızı tarif edicek. yumurtaların gelişimine göre 10-2 lük iğne kullanıcaksın..
adetin 2. günü giddikten sonra bi dahaki kontrol 5 gün sonra olucak sonrada 3 gün sonra zaten o zaman belirlenicek yumurta toplama günün..benim yumurtaların toplanacağı gün ilk önce eşimi mikrotese ameliyatına aldılar sperm çıkınca hemen benim yumurtaları topladılar.eşimin ameliyatı 20 dk sürdü ve hiç ağrısı olmadı sonrasındada.emre bey bu konuda gerçekten iyi işinin ehli birisi. sizin duurmunuzu tam bilmiyorum eşiniz tese ameliyatımı olucak emre beyde yoksa çok azda olsa sperm çıkışı varmı..
aklıma gelenler bunlar senin kafana takılan varsa bişey sor cnm.
Sagol canim. Esim azosperm yan hic sperm yok. Micro tese yapilacak. Esinin agrisi olmamasina sevindim. Insallah beim esimin de agrisi olmaz. Eger esimde sperm bulunursa yumurta toplami islemi oluyor demi. Birde nasil bi ilac tedavisi uygulaniyor. Bugun ilaclarimizi aldik 2 koca poset. Bunlari kim kullanicak. Nasil uygulaniyor
haftaya insaallah hayirli haberler ile donersiniz.esim gitmeden once
celalettin beyi aramisti.remzi bey ile gorusun demis.200 tl tekrar bagis yapti esim.hastaneye gidince oradan sira almisti.
eczaci ersel beyin istanbulada geldigini soylemis.ersel beyde dogruladi ankarayada gidiyorum dedi.biz simdi 10 gunluk beklemedeyiz.bakalim hayirlisi hirminlarin sonuclarina gore sivilara mi gecicez bilemiyorum.o zaman esim sivilar almak icin ersel bey ile yuz yuze gorusmek istiyor.
istanbula da gelmesi iyi olmus bizler icin hepimiz icin hayirlisi bu yasadiklarimizin mukafatini 2014 senden istiyoruz
bu topikteki herkesi ana baba olmayi naaip et.hepimize toplu halaylar cekelim 2014 te cok umutlu ve umitliyimmm.
Sağol arkadaşım inşallah hayırlı haberler alırız,buna çooook ihtiyacımız var,biz ilk gittiğimizde 200 tl sonra her gittiğimizde 100 tl gönderdik,bir miktar söylememişlerdi ozaman.
Evet ersel beyle eşim görüştü,Şirinevlerde yeri varmış artık,sıvı ilacı bizim gidip elden almamız gerektiğini söyledi,hastaneye gittiğimiz gün almayı düşünüyoruz vakit olursa.
Bizim sertoli ve leyding 10 gün önce falan bitti,bakalım sonuçlar nasıl çıkacak ilerleme vardır inşallahhh:18::18::18:
Amin canım 2014 hepimize yarasın,bebeklerimize kavuşalım artıkkkkk
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlarla ayrılısınız merkezden..
bizde umutta tedavi olduk..
reglin 2. günü gidince hemşireler size ilaçlarınızı tarif edicek. yumurtaların gelişimine göre 10-2 lük iğne kullanıcaksın..
adetin 2. günü giddikten sonra bi dahaki kontrol 5 gün sonra olucak sonrada 3 gün sonra zaten o zaman belirlenicek yumurta toplama günün..benim yumurtaların toplanacağı gün ilk önce eşimi mikrotese ameliyatına aldılar sperm çıkınca hemen benim yumurtaları topladılar.eşimin ameliyatı 20 dk sürdü ve hiç ağrısı olmadı sonrasındada.emre bey bu konuda gerçekten iyi işinin ehli birisi. sizin duurmunuzu tam bilmiyorum eşiniz tese ameliyatımı olucak emre beyde yoksa çok azda olsa sperm çıkışı varmı..
aklıma gelenler bunlar senin kafana takılan varsa bişey sor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?