merhaba cnm sonucunuz güzel bizim kide 29 çıkmıştı gerçi hoca bu sonuca çok takılmıyo bu sadece gidişat hakkında hocaya bilgi vermek amaçlı oluyor cnm yani sakın bunu kafana takmaMerhabalar,
Eşimin İnhibin B testi sonucu belli olmuş. 41 çıkmış. Tabi ben anlamadım hiç birşey. Bilen birileri varsa yorumda bulunursa sevinirim :)
Eşim akşam Celalettin Bey'i arayıp soracak ama sabırsızım işte :)
bembeyaz bi istanbul sabahından herkese hayırlı günlerrrrrr dün gece yağmaya başladı ama fazla değildi sabah uyanınca bi baktım heryer pamuk gibi bembeyaz olmuşve bugn dietisyene gitmem gerekirdi ve dışarı çıktım çok güzel karda yürümek insanın içi huzur buluyo ama bide bu soğukta evi olmayan yakacağı olmayan, sıcak bi, çorbası olmayanlara mevlam yarıdm etsin kimselerin gözleri hüzünlü ve yaşlı olmasın..
evet cnm ya yakınız kısmet olurda biigün buluşup konuşuruz inşlhh ayy cnm hepimize meleklerimzi göndersin mevlam...inşlhhhh
cnm değerleriniz güzel inşlh hocada bu gidişatı beğenip içinize su serpecek görbak
kızlarrrr inşlh bugün güzel haberlerle evinize sıcak yuvannıza dönersinizzzzzzzzzzzzz
cnm çok sevindim bak hoca beğenmiş sonuçları bundan sonrası hep böle umut dolu olun....
cnm geçmiş olsun bende de boyun fıtığı var en kısa zamandA İİ Bİ DR.A GİT İHMAL ETME SEN daha bebşlerinin peşinde koşucaksın iiileş sağlam dur tamma mı
cnm merhaba ne güzel yazmışsın haklısın nerde bı garip görsek elimizin erdiğince yardım etmemmiz lazım... inşlh kimseler sokakta kiimsesiz birileri görmezde bu numarayı aramak zorunda kalmayız inşlhhh......
kızlar nasılsınız güzel haberlerımız varmı_? buhafta kontrole gıdıecek arkadaslarımız ınsallah guzel haberlerle dönerler.. bızım sıvı ilaç bıttı ersel beyı aradık ferex kapsule dewam etmemızı söyledı şim resım ıstemıomusunuz dedıgındede ona gerek yok kalmadı dedi anlamadıgım neden bızden resım ıstemıor_? kapsuller bıtınce tekrar arayın demıs
BİZİM sıvı ilacın biri bitti ersel beyi aradık 2 gün ara verin günde 4 saat arayla aç karnı 2 şer kapsül toplam 8 tane kullanın dedi 43 gün kullancak eşim bitince tekrar arayın dedimerheba canım bizimde sıvı ilaçlar az kaldı o yüzden merak ettim. :44::44: sıvı ilaçlar bitince test filan istiyorlar mı? kapsüllere hemen mi başlıyorsunuz ara filan veriliyor mu? bir de günde kaç defa içiliyor o kapsüller baya çok geldi bana 7 kutu 4-5 ayda biter galiba. resim işine gelince bizden sıvı ilaçlara başlamadan önce istemişti gönderdik daha da istemedi bir de o resimle ne yapılıyor sonucu nedir anlamadım sadece gönderdik o kadar. :44::44:
BİZİM sıvı ilacın biri bitti ersel beyi aradık 2 gün ara verin günde 4 saat arayla aç karnı 2 şer kapsül toplam 8 tane kullanın dedi 43 gün kullancak eşim bitince tekrar arayın dedi
BİZİM sıvı ilacın biri bitti ersel beyi aradık 2 gün ara verin günde 4 saat arayla aç karnı 2 şer kapsül toplam 8 tane kullanın dedi 43 gün kullancak eşim bitince tekrar arayın dedi
ecrin_bebek için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak.
9 aralık pazartesi den --------------------- 11 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar
nurusima81 = 2300
durudenizderya ...=2260 =okudu
ucubirarada . = 2110
flz01 in eşi =2110
alev99 ..=2110
lamyay .= 2110
nilda015 .=2110
aruna =2110
balım1905 .= 2110
ervae =2110
bengusuu .=2110
doğadandeva =2110
papatyainci =2110
papatyayarim =2110
dermannnn =2110
ecrin23 .=2110
gulerim = 2110
bbmm = 2110
ecrin_bebek .=2140
eda09 =2110
ese44 = 2110
esma .=2110
esmerimyarim ..=2110
flz01 . =2110
huzuryolu .= 2110
ilkbahar_ilkbahar .= 2110
mavimenekşe =2110
pıtırcık_43 = 2110
sonsuz__ ..= 2110
umut99 .=2110
yase2 = 2110
yeşil34 .= 2110
zaman .=2110
sewwgi .. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
merheba canım bizimde sıvı ilaçlar az kaldı o yüzden merak ettim. :44::44: sıvı ilaçlar bitince test filan istiyorlar mı? kapsüllere hemen mi başlıyorsunuz ara filan veriliyor mu? bir de günde kaç defa içiliyor o kapsüller baya çok geldi bana 7 kutu 4-5 ayda biter galiba. resim işine gelince bizden sıvı ilaçlara başlamadan önce istemişti gönderdik daha da istemedi bir de o resimle ne yapılıyor sonucu nedir anlamadım sadece gönderdik o kadar. :44::44:
BBMM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Bu hafta içi eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..
9 aralık pazartesi den -------------------------- 11 aralık Çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. = 2110
flz01 in eşi ………………………………………=2110
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2110
Nilda015 ………………………………………….=2110
Aruna ……………………………………………=2110
Balım1905 ……………………………………….= 2110
Ervae ……………………………………………=2110
Bengusuu ……………………………………….=2110
Doğadandeva ……………………………………=2110
Papatyainci ………………………………………=2110
Papatyayarim ……………………………………=2110
Dermannnn ………………………………………=2110
Ecrin23 ………………………………………….=2110
gulerim …………………………………………= 2110
Bbmm …………………………………………………………..= 2140
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110
Eda09 ……………………………………………=2110
Ese44 ……………………………………………= 2110
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110
Flz01 ………………………………………….…=2110
huzuryolu ……………………………………….= 2110
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
Mavimenekşe ……………………………………=2110
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110
Umut99 ………………………………………….=2110
Yase2 ……………………………………………= 2110
Yeşil34 ………………………………………….= 2110
Zaman …………………………………………….=2110
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
cimbomm bommmmmmmmmmmm
juventusu yendikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sırada ki gelsin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmBOMMMMMMM
CİM BOM BOMMMMMMMMMMMMM
hadi bi dah ki kontrolde güzel haberler duyarsınız cnmmmmmerhabalar
bugün konturolümüz var dı hoca inhibini düşük diğrleri normal dedi iğnelere antibiyotiklere devam 1.5 ay sonra tekrar kont.ve sperm testi
İyim hamdolsun
Yoğunun biraz hafta sonu sınavlar var ders çalışıyorum bir yandan
Bir yandan da direksiyon dersi alıyorum.
Anlıyacağın hiç boş vaktim yok.
Eve gidince erkenden yatıyorum.
Şimdilik tedavimiz iyi gidiyordur herhalde
Kontrole gitmeyince belli olmaz ki
Sıvı ilaçlar bitti,kapsüllere geçeceğiz
Ocakta kontrol var işte.
kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
Nasilsiniz ben çok heyecanliyim :18:yarin celalettin hocada randevumuz var sabah yola cikicaz Allahin izniyle inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsun kizlar dua edin ne olur
Bengusuu canim sizinde randevunuz varmis insallah Rabbim safi ismiyle şifa verir hepimize saat kacta randevunuz tanissak güzel olur
kızlar nasılsınız güzel haberlerımız varmı_? buhafta kontrole gıdıecek arkadaslarımız ınsallah guzel haberlerle dönerler.. bızım sıvı ilaç bıttı ersel beyı aradık ferex kapsule dewam etmemızı söyledı şim resım ıstemıomusunuz dedıgındede ona gerek yok kalmadı dedi anlamadıgım neden bızden resım ıstemıor_? kapsuller bıtınce tekrar arayın demıs
arkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?