Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba cnm sonucunuz güzel bizim kide 29 çıkmıştı gerçi hoca bu sonuca çok takılmıyo bu sadece gidişat hakkında hocaya bilgi vermek amaçlı oluyor cnm yani sakın bunu kafana takmahe ama sonucunuz da güzel çıkmış

evet canım inşallah bu numarayı aramak zorunda kalmayız evsiz insanlar çok sıcak bir çorba için neler yapmazlar kimbilir
bizler bugünümüze şükür etmemiz lazım evimiz sıcacık hiç değilse bir çorba kaynatıyoruz içimizi ısıtıyoruz ya ısıtamayanlar napsın
çok zor bir durum ALLAH herkesin yardımcısı olsun

merheba canım bizimde sıvı ilaçlar az kaldı o yüzden merak ettim. :44::44: sıvı ilaçlar bitince test filan istiyorlar mı? kapsüllere hemen mi başlıyorsunuz ara filan veriliyor mu? bir de günde kaç defa içiliyor o kapsüller baya çok geldi bana 7 kutu 4-5 ayda biter galiba. resim işine gelince bizden sıvı ilaçlara başlamadan önce istemişti gönderdik daha da istemedi bir de o resimle ne yapılıyor sonucu nedir anlamadım sadece gönderdik o kadar. :44::44:

ALLAH herkesin yolunu açık etsin.. herkesi evladına kavuştursun... tedavilerimiz güzel sonuçlar versin... yaradan RABBİM "OL" de olsun... senin herşeye gücün yeter,,sen KADİRSİN BÜYÜKSÜN YÜCESİN ESİRGEYEN BAĞIŞLAYANSIN...
dualarımızı kabul et bizi açlıkla yoksullukla evlatsızlıkla sınama...HERŞEYİN hayırlısını ver
Adını adınla yazdığın peygemberimiz MUHAMMET MUSTAFA S.A.V hürmetine,,, kur-anı kerim hürmetine,,,ashabı kiram hürmetine kabei muazzam hürmetine bize evlat nasip eyle dualarımızı kabul eyle YARABBİMMM (AMİN)

BİZİM sıvı ilacın biri bitti ersel beyi aradık 2 gün ara verin günde 4 saat arayla aç karnı 2 şer kapsül toplam 8 tane kullanın dedi 43 gün kullancak eşim bitince tekrar arayın dedi

BİZİM sıvı ilacın biri bitti ersel beyi aradık 2 gün ara verin günde 4 saat arayla aç karnı 2 şer kapsül toplam 8 tane kullanın dedi 43 gün kullancak eşim bitince tekrar arayın dedi

Merhabalar,
Bize de Ersel Bey'den kapsüller ve sıvılar geldi ancak bizimkinde önce kapsüller kullanılacak yazıyor. Kişiye göre farklı bir tedavi mi uygulanıyor acaba?

merhaba canım sıvı ilacın biri bitince kapsüllere başladık demişsin yani ikinci şişe ilaçla kapsüller aynı anda mı kullanılıyor. yanlış mı anlamışım. biz öyle yapmadık. iki şişe ilacında bitmesini bekledik. ikinci şişe bitmek üzere o da bitince kapsüllere başlayacağız diye biliyorum ben.

ecrin bebek için lem yelidleri okudum rabbim niyetini kabul etsin

canım bızede ılk on gun snra resım yollayın dedı aradık yok sımdı ıstemıorum sıvı ılaç bıtınce dedı arkasından ılac bıttı aradık resıme gerek yok sızde artık dedı nıe dedık söylemedı.. bızede başta kapsulle sıvı ilacı bırlıkte kullanın dedı dun aradıgımızda berabermı kullandınız dedı kımlere ne verdıgını hatırlamıomu dıe kafam karısmaya basladı cidden.. buarada canım resimle ne yaptıgını basından berı çözememıstım zaten:44:

ben okudum Rabbim kabul etsin inşallah

cimbomm bommmmmmmmmmmm
juventusu yendikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sırada ki gelsin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmBOMMMMMMM
CİM BOM BOMMMMMMMMMMMMM

Ecrin-bebek arkadaşımızın lem yelidlerini okudum,Allah tez zamanda niyetini gerçekleştirsin inşallah

merhabalar
bugün konturolümüz var dı hoca inhibini düşük diğrleri normal dedi iğnelere antibiyotiklere devam 1.5 ay sonra tekrar kont.ve sperm testi

merhabalar
bugün konturolümüz var dı hoca inhibini düşük diğrleri normal dedi iğnelere antibiyotiklere devam 1.5 ay sonra tekrar kont.ve sperm testi
hadi bi dah ki kontrolde güzel haberler duyarsınız cnmmmm

canım hafta sonu sınavında başarılar dilerim.
Rabbim zihin açıklığı versin .amin.
bütün soruları bir çırpıda bil inşşşşş....16:
inş kontrolünüzdede güzel gelişmelr olur......ocak inş hepimiz için hayırlı olur .amin.

RAbbim yüzünüze bakar inş.yüzünüzü kara çıkarmaz tatlım.
yolunuz açık olsun inş.... aksilik olmadan hayırlısı ile evinize mutluca dönersiniz.amin....
kontrolünüz inş istediğiniz doğrultuda olumlu geçer.
hayırlı güzel haberlerini dualarla bekliyorum ..

canım inş kontrulünüz inş çooooook güzel geçer.
hayırlı haberler verirsin bizeeeeee....
Rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
güle güle gidin güle güle gelin inş......

canım resmi kapsüller bitince isteyecektir belki.
herkesin problemine ve sonuçlarına göre resim istiyor canım.
telaşını anlıyorum. ama sabır ve dua ile inş bu illetten hepimiz kurtulacağız.

canımmmmmm gözün aydınnnnn ... ne güzel bir haber buuuuu....
eşin tedaviye inş erken cevap vereceeeeeek veeeee spermler çıkacak en kısa zamanda inşşşşşşş
kullandığınız kullanacağınız bütün kürler şifa olsun .amin.
ve RAbbim yüzünüzü güldürsün amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…