Karli bir sabaha uyandik.ne guzel ozlemisiz bu goruntuyu bu gun esim ve kardesim hastanedeler rabbim herkesin yuzunu guldursun.hayirli sonuclar versin herkese.aksam uyku girmedi gozume esim de uyuyamadi allahim ne olur hayirli sonuclar verrrr.
Karli bir sabaha uyandik.ne guzel ozlemisiz bu goruntuyu bu gun esim ve kardesim hastanedeler rabbim herkesin yuzunu guldursun.hayirli sonuclar versin herkese.aksam uyku girmedi gozume esim de uyuyamadi allahim ne olur hayirli sonuclar verrrr.
böceeeeekciğim geçmiş olsun.ablamında doğumdan sonra bel fıtığı azmıştı iki büklüm çocuğun ne altını temizleyebiliyodu ne kucağına alabiliyordu.sadece emziriyordu.üstelik çalışıyordu.sonra hacamatçıya sadece 1 kere gitti ve maşallah barekallah ondan sonra ne ağrı ne sızı.üstüne bir bebek daha doğurdu biz çok korktuk tekrar nükseder diye ama hamdolsun çok iyi.üstelik ablamı zorla götürdük böyle şeylere asla itimat etmezdi.ameliyat olmadan bir dene dedik ve anneciğim zorla götürdü.
inşallah canım 2014 bizlerin yılı olur da hamilelik patlaması yaşarız.Rabbim büyük umudumuz hiçbirzaman sönmeyecekZekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"
(Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."
Meryem suresi ve Vakıa süresi beni çok etkileyen sureler. Zaman zaman türkçesinden de okurum. Bu sabah her tarafı bembeyaz seyrederek işe gelirken. Bir an da herşeyin O'nun dilemesiyle değişebileceğini, Bir durumdan bir duruma geçmenin O'na zor olmadığını düşündüm. Sonra bizleri düşündüm. Bir sabah kalkıcaz ve Allah'ın izniyle hamile olduğumuz bir sabah olacak bu. Mucizemizi bekleyeceğimiz 9 ayın belki de ilk sabahı.
Eşimle Celalettin Hoca'ya gittiğimizde onkolojide kontrolümün olduğu haftaydı herşey üstüste gelmişti, biraz da sinirlerim bozuk bir şekilde gözlerim dolu dolu ne zaman sonuç alabiliriz diye sorduğumda, hoca bana sabırlı olmam gerektiğini söyledi. Sonra biraz kendi rahatsızlığımıdan bu sorunu 6 yıldır yaşadığımızdan bahsettim aslında ne kadar sabırlı olduğumu anlattım ve en son dedim ki, Azospermi o bu şu herşey hikaye, O'na zor yoktur.
İnanıyorum ki, ettiğimiz duaların hiç biri boşa gitmiyor, rabbime zor yoktur. Haşa sıfır spermimiz var bizim çoçuğumuz olmaz diye bir an bile düşünmedim. Bu hastalığı öğrendiğimden beri yine de her ay ümitle bekledim. Ve sizlerle de gerçekten ümitle sabırla ve tevekkülle bekliyoruz. İnanıyorum bu yıl bizim yılımız olacak, kalpten inanıyorum buna. Sırası gelen çok olacak bu sene :)
Zekeriyya, "Rabbim!" "Hanımım kısır ve ben de ihtiyarlığın son noktasına ulaşmış iken, benim nasıl çocuğum olur?"
(Vahiy meleği) dedi ki: "Evet, öyle. (Ancak) Rabbin diyor ki: "Bu bana göre kolaydır. Nitekim daha önce, hiçbir şey değil iken seni de yarattım."
Meryem suresi ve Vakıa süresi beni çok etkileyen sureler. Zaman zaman türkçesinden de okurum. Bu sabah her tarafı bembeyaz seyrederek işe gelirken. Bir an da herşeyin O'nun dilemesiyle değişebileceğini, Bir durumdan bir duruma geçmenin O'na zor olmadığını düşündüm. Sonra bizleri düşündüm. Bir sabah kalkıcaz ve Allah'ın izniyle hamile olduğumuz bir sabah olacak bu. Mucizemizi bekleyeceğimiz 9 ayın belki de ilk sabahı.
Eşimle Celalettin Hoca'ya gittiğimizde onkolojide kontrolümün olduğu haftaydı herşey üstüste gelmişti, biraz da sinirlerim bozuk bir şekilde gözlerim dolu dolu ne zaman sonuç alabiliriz diye sorduğumda, hoca bana sabırlı olmam gerektiğini söyledi. Sonra biraz kendi rahatsızlığımıdan bu sorunu 6 yıldır yaşadığımızdan bahsettim aslında ne kadar sabırlı olduğumu anlattım ve en son dedim ki, Azospermi o bu şu herşey hikaye, O'na zor yoktur.
İnanıyorum ki, ettiğimiz duaların hiç biri boşa gitmiyor, rabbime zor yoktur. Haşa sıfır spermimiz var bizim çoçuğumuz olmaz diye bir an bile düşünmedim. Bu hastalığı öğrendiğimden beri yine de her ay ümitle bekledim. Ve sizlerle de gerçekten ümitle sabırla ve tevekkülle bekliyoruz. İnanıyorum bu yıl bizim yılımız olacak, kalpten inanıyorum buna. Sırası gelen çok olacak bu sene :)
Bbmm lem yelidini okudum.yuce allahim esine sifalar verip bol bol spermler versinnn.hayirli sonuclar ile donersiniz.
Rabbim sizede analigi babaligi yasatsin.evine kucagina hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn.
2014 bizim yilimiz olucakkkkk.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim ben 3000 ya hayy daha aliyorum.rabbim kabul etsin.insallah
bitiririz sayiyi haber aldin mi annesinden nasil gecti ameliyat sifasini versin guzel mevlamm.
Canım ben izinli olduğum için yazamadım. Sana özelden tel nomu bırakmıştım ama görmedin galiba. Listeyi de takip edemedim ama en son ecrin23 ve gülerim için okudum Allah kabul etsin. Diğerlerini en kısa zamanda okuyacağım.
canım birşey sorcam.
lem yelid sayısı değişti.
gülerim için kaç tane çetin ?
sayı 2110 oldu artık canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?