Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız güzel haberlerımız varmı_? buhafta kontrole gıdıecek arkadaslarımız ınsallah guzel haberlerle dönerler.. bızım sıvı ilaç bıttı ersel beyı aradık ferex kapsule dewam etmemızı söyledı şim resım ıstemıomusunuz dedıgındede ona gerek yok kalmadı dedi anlamadıgım neden bızden resım ıstemıor_? kapsuller bıtınce tekrar arayın demıs

mrb canım. celalettın hoca bezmialem vakıf hastanesınde dahılıye doktoru canım ama kendıde zamanında bu azospermle cok uğrastıgı ıcın bu yöndede gelıstırmıs kendını ve cogu arkadasımıza azospermden kurtulmasına vesile oldu hıc hucre olmayanlarımızda bıle hucre cıkıslarımız basladı hamılelerımız bıle arttı.. ılk muanede vakıf ıcın ucret alıyor ılk gttıgınızde zaten hormon testı ınhıbın b testı ve fatıhte çok ıyı ınceleyen laboranta yollayıp sperm testı ıstıyor orada ımmatur germ hucreler arastırılıyor dıer yerler 1 2 saate arastırıyorken bu laborant enaz 3-4 saat ıncelıyor sız gttıgınızde o ıstıcektır sızden testlerı zaten canım

Sormuş olduğun soruların cevapları aşağıdadır.İnşallah faydalı olabilmişimdir canım...

NASIL ULAŞILABİLİR? VE HANGİ TESTLERİN YAPILMASINI İSTİYOR?
Canım merhaba, gelmeden önce Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri adresinden (google aratın bezmialem randevu diye çıkıyor.) Celalettin hocadan (Gece 11.00-11.30 arası internettten randevu almak kolay ve istediğiniz saate alabilirsiniz randevunuzu.) randevunuzu muhakkak alın.Randevunuzu erken saate alırsanız, işiniz aynı günde bitebilir. Celalettin hoca eşimden ayrıntılı spermogram testini (diğer spermogram testlerinden çok farklı bir test - 100 veya 110 tl) Fatih te bir yerde yaptırmasını istemiş.(Taksi ile tabi trafik yoksa 5 dk da ulaşılabliyormuş.).Eşim 4-5 günlük cinsel perhizden sonra gitmişti Celalettin hoca ya randevuya , spermogram testi isterlerse yaptırırım düşüncesiyle.Sizinde eşiniz 4-5 günlük cinsel perhizle gitsin istanbula . ikici olarak ultrasyon filmi istemiş.Ultrasyoncu da erkek doktor. Hastalarının rahat hareket etmesi için özellikle erkek bir doktora gönderiyor.100-150 tl arası bi şey ultrason filmi.Bizim ki yarım saat te almış testi. Şirinevlere de hastanenin çok yakınından metro gidiyor.Metroyla 25 dk falan sürüyor.üçüncü olarak lh-fsk kan testlerini ve son olarak da inhibin kan testinin devlet hastanesinde yaptırmış.Ama doktor sizden farklı bir şey ister mi bilmiyorum.Ama belki doktor y kromozomu mikro delesyanu testi isteyebilir. veya belki başka bir test isteyebilir onu Celalettin Hoca bilir.Celalettin hoca nın elinde bi liste var, o listede bu testler var..Benim eşim aynı gün halletmiş hepsini.

SPERMOGRAM TESTİNİ NERDE YAPTIRIYOR?

Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.

Bezmialem alem hastanesinden eğer trafik yoksa taksi ile sadece 3-4 dk.imiş. Hastaneden çıkıp sağ yönünüze doğru (Fatih) ilerlediğinizde 1. değil 2. lambalardan sola döndüğünüzdeki caddede imiş.Gitmeden önce telefon açmıştı eşim. Oradaki bir yetkili saat 5 gibi gelin demişti. Muhakkak eşiniz arasın gitmeden...Bir de cinsel perhiz de gerekli bildiğim kadarıyla canım

Canım istersen benmim eşi telefondan arayıp görüşebilir.Bizim ki yardımcı olmayı sever.
çok teşekkürler canım. bugün hocaya mail attım. durumumuzu anlattım. akşamına cevap vermiş sağolsun. uyguladıklarımızın yanlış olduğunu söylemiş. bi değerlendirelim demiş. şu havalar azcık düzelsin randevu alıp gidelim diyorum. eşimle bir daha konuştum. o hemen tese olmaktan yana. öldürecek beni :) baskı yapmam lazım

Bir de kendisinin de hizmet ettiği, ihtiyaç sahibi öğrenci vey ailelere yardım derneği var.O derneğe 200 tl bağış yapmanızı istiyor.

bacım ben okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Bişey sormak istiyorm bizdede azosperm war keçi boynuzu hakknda bilgisi olanlar yardmcı olabilirmi acaba bu arada ona taktım

ben pekmezini gribe falan iyi geliyoms diye duydm yani esime oyle diyerek alcm yani cocuk knusunu kapatti cnku o hicbisy kullanmyo cnku yaklask 2yil once tup denedk 8ay once varikosel dedlr amelyat oldu ondan beride dr falnda gtmedi bnde umursamyodum artk ama nereye kadar yinede bi umut netten faydalarni arastrnca ogrndm sperme i geldgni esime soylesen kesnlkle icmez o yuzdn grip olma die iciricmem yanls yapiyosam Rabbim affetsn

arkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

canım cok sevindim ne güzel Rabbim yüzünüzü güldürmüş inşalllah tedavınız böyle güzel ve hızlı ılerler canım dier kontrolunuz nezaman_? nzamandır tedavıdeydınız canım

canım cok sevindim ne güzel Rabbim yüzünüzü güldürmüş inşalllah tedavınız böyle güzel ve hızlı ılerler canım dier kontrolunuz nezaman_? nzamandır tedavıdeydınız canım

çok teşekkürler canım tam tamına 3 ay oldu tedaviye başlayalı.diğer kontrol için hocaya irtibat halindeyiz ne zaman derse artık.

canım tabloyu ben düzenliyorum ama bizde hormon kaynaklı değil büyüzden soruların cevabını arkadaşlar görürse yazacaktır. aslında tabloda kullanlanlar da yazıyor. tabloda ki çoğu kişide ya fsh yüksekliği yada hipog. hastılığı olanlar var.. ben senide listemize ekledim inş. hayırlı sonuçlar alısınız... ayrıca size birkaç sorum olacaktı 1-kaç yıllık evlisiniz ve yaşlarınız kaç 2- yüzdelik olarak hocada ki ilk testi yazmışsınız sayısal olarak ta yazarmısınız

canım çok güzel inş. daha iyi sonuçlar alısınız bu kontrolde sperm testi yaptırmışmıydınız..tabloya ekleyeyim.. t

kızlar inş. hayırlı haberlerle gelişiniz..ve tabloya şu nazlı spermcikleri ekleyebilirim...Rabbim yardımcınız olsun

Canlarım biraz geç oldu ama
İnşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsiniz
Sperm olmasa bile gidişatınız olumlu olsun yeter.
Dualarımız sizinle.Rabbime emanet olun.

her yerde kar var .... güzel olduğu kadar bir o kadar da zor kötü sanki ... Allah bu soğukta odunu kömürü olmayana soğukta kalanlara yardım etsin ...keşke bir vesile olsa da elimizden bir şey gelse ... evimize alabilsek ,karınlarını doyurabilsek ne biliyim

bu soğuklarda bana hiç yaramıyor bel fıtığım var ve cumartesiden beri doğrulamıyorum soğuklar hiç iyi gelmiyor sürahi nine gibi evde iki büklüm dolanıyorum . geçen hafta işten ayrılmıştım Allah'tan herhalde gidemezdim evden çıkamıyorum bile... bel fıtığı olup tedavi gören var mı ? kendim içinde bir doktor bulmam lazım sanırım bulduğum gittiğim her doktor ameliyat dediği için yeni bir doktor arayışındayım..
neyse umutsuzluk , mutsuzluk yok bizim hayatımızda ...

bir arkadaşımızın güzel haberlerini okudum . daha 3 aylık tedavidelermiş güzel sonuçlar almışlar bunları duymak ne güzel inşallah daha da hızla ilerler tedavilerimiz... bugün gidecek olan arkadaşlarımızdan da güzel haberler bekliyoruz...

bengusuu ve dermannn inşallah ikiniz de hayırlı sonuçlar ile geleceksiniz Rabbim yardımcınız olsun güzel haberler ile dönün

ne güzel tedaviniz iyi ilerliyor inş. yakın zamanda spermleri de görürsünüz Rabbim yardımcınız olsun

herkese günaydın bembeyaz bir istanbul var bugün
aslında kar güzel de dışarıda kalanlar için yardımcı olmak lazım eğer dışarıda yaşayan birini görürseniz ve yardım etmek isterseniz
bu soğuk kış günün de akom'u arayabilirsiniz. 444 AKOM(2566) numarayı arayıp bildirmeniz yeterli olacaktır.
Allah evsiz muhtaç insanların yardımcısı olsun. bazen düşünüyorum çocuğumuz yok ama mutlu ve sıcak bir yuvamız var,
çoğu insanın elde edemeyeceği kadar çok sayıda nimetin sahibiyiz ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum. İnşallah eksik kalan
duygularımızı özlemlerimizi tamamlamamıza Rabbim yardım etsin veeee hayırlı ihsanlı evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
bembeyaz bi istanbul sabahından herkese hayırlı günlerrrrrr dün gece yağmaya başladı ama fazla değildi sabah uyanınca bi baktım heryer pamuk gibi bembeyaz olmuş ve bugn dietisyene gitmem gerekirdi ve dışarı çıktım çok güzel karda yürümek insanın içi huzur buluyo ama bide bu soğukta evi olmayan yakacağı olmayan, sıcak bi, çorbası olmayanlara mevlam yarıdm etsin kimselerin gözleri hüzünlü ve yaşlı olmasın..

slm canım biliyomusun seninle yakın olduğumuzu hissediyodum bide içimden hep senin kızın olucakmış gibi geliyo ayyy insallah insallah :)
evet cnm ya yakınız kısmet olurda biigün buluşup konuşuruz inşlhh ayy cnm hepimize meleklerimzi göndersin mevlam...inşlhhhh
cnm değerleriniz güzel inşlh hocada bu gidişatı beğenip içinize su serpecek görbak

kızlarrrr inşlh bugün güzel haberlerle evinize sıcak yuvannıza dönersinizzzzzzzzzzzzz
cnm çok sevindim bak hoca beğenmiş sonuçları bundan sonrası hep böle umut dolu olun....
cnm geçmiş olsun bende de boyun fıtığı var en kısa zamandA İİ Bİ DR.A GİT İHMAL ETME SEN daha bebşlerinin peşinde koşucaksın iiileş sağlam dur tamma mı

cnm merhaba ne güzel yazmışsın haklısın nerde bı garip görsek elimizin erdiğince yardım etmemmiz lazım... inşlh kimseler sokakta kiimsesiz birileri görmezde bu numarayı aramak zorunda kalmayız inşlhhh......

Merhabalar,
Eşimin İnhibin B testi sonucu belli olmuş. 41 çıkmış. Tabi ben anlamadım hiç birşey. Bilen birileri varsa yorumda bulunursa sevinirim :)
Eşim akşam Celalettin Bey'i arayıp soracak ama sabırsızım işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…