Arkadaşlar merhaba
Celalettin hocadan bahsedilmiş okudum da epeyce sayfalar..Sormak istediğim hangi hastanede çalışıyor bu hoca muayne ücreti ne kadar telefon numarasından ulaşılıyor mu? Giderken hangi testleri götürmek gerekiyor ..Cevap verirseniz sevinirim..
Arkadaşlar merhaba
Celalettin hocadan bahsedilmiş okudum da epeyce sayfalar..Sormak istediğim hangi hastanede çalışıyor bu hoca muayne ücreti ne kadar telefon numarasından ulaşılıyor mu? Giderken hangi testleri götürmek gerekiyor ..Cevap verirseniz sevinirim..
Önce Celalettin hoca'dan randevu almanızı tavsiye ederim.Onun elinde bir kağıt var.O kağıttaki testlerin yapılmasını isteyebiliyor.Bunlar testisler ile ilgili ultrasyon, fsh,lh,total testesteron,inhibin b gibi kan testleri ve ayrıntılı (aşağıda belirttiğim adreste) spermogram istiyor.Sabah erken saatlerde hastanede olunduğu taktirde aynı gün yetişiyor (inhibin b ve spermogram hariç)Eşiniz hocaya gösteriyor, hoca da ona göre karar veriyor ne yapacağına...
ANDROMER - arifcetin-43@hotmail.com
Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
Bizim ki de haftasonu (aysonuna doğru) gidecek sperm testi vermek için.Yarın arayıp öğrenecek haftasonu çalışıp çalışmadığını bu yerin.
çok teşekkürler canım. bugün hocaya mail attım. durumumuzu anlattım. akşamına cevap vermiş sağolsun. uyguladıklarımızın yanlış olduğunu söylemiş. bi değerlendirelim demiş. şu havalar azcık düzelsin randevu alıp gidelim diyorum. eşimle bir daha konuştum. o hemen tese olmaktan yana. öldürecek beni :) baskı yapmam lazımCanım istersen benmim eşi telefondan arayıp görüşebilir.Bizim ki yardımcı olmayı sever.
Sormuş olduğun soruların cevapları aşağıdadır.İnşallah faydalı olabilmişimdir canım...
NASIL ULAŞILABİLİR? VE HANGİ TESTLERİN YAPILMASINI İSTİYOR?
Canım merhaba, gelmeden önce Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri adresinden (google aratın bezmialem randevu diye çıkıyor.) Celalettin hocadan (Gece 11.00-11.30 arası internettten randevu almak kolay ve istediğiniz saate alabilirsiniz randevunuzu.) randevunuzu muhakkak alın.Randevunuzu erken saate alırsanız, işiniz aynı günde bitebilir. Celalettin hoca eşimden ayrıntılı spermogram testini (diğer spermogram testlerinden çok farklı bir test - 100 veya 110 tl) Fatih te bir yerde yaptırmasını istemiş.(Taksi ile tabi trafik yoksa 5 dk da ulaşılabliyormuş.).Eşim 4-5 günlük cinsel perhizden sonra gitmişti Celalettin hoca ya randevuya , spermogram testi isterlerse yaptırırım düşüncesiyle.Sizinde eşiniz 4-5 günlük cinsel perhizle gitsin istanbula . ikici olarak ultrasyon filmi istemiş.Ultrasyoncu da erkek doktor. Hastalarının rahat hareket etmesi için özellikle erkek bir doktora gönderiyor.100-150 tl arası bi şey ultrason filmi.Bizim ki yarım saat te almış testi. Şirinevlere de hastanenin çok yakınından metro gidiyor.Metroyla 25 dk falan sürüyor.üçüncü olarak lh-fsk kan testlerini ve son olarak da inhibin kan testinin devlet hastanesinde yaptırmış.Ama doktor sizden farklı bir şey ister mi bilmiyorum.Ama belki doktor y kromozomu mikro delesyanu testi isteyebilir. veya belki başka bir test isteyebilir onu Celalettin Hoca bilir.Celalettin hoca nın elinde bi liste var, o listede bu testler var..Benim eşim aynı gün halletmiş hepsini.
SPERMOGRAM TESTİNİ NERDE YAPTIRIYOR?
Akdeniz Cad.No: 86/4 Çehiz Apt. Fatih/İSTANBUL Tel.: 635 18 24 Fax: 531 98 63
canım adres bu istersen telefon açın ayrıntılı tarif alırsınız şimdi tam hatırlayamadım ama hemen yanında bi otel vardı büyük.
Bezmialem alem hastanesinden eğer trafik yoksa taksi ile sadece 3-4 dk.imiş. Hastaneden çıkıp sağ yönünüze doğru (Fatih) ilerlediğinizde 1. değil 2. lambalardan sola döndüğünüzdeki caddede imiş.Gitmeden önce telefon açmıştı eşim. Oradaki bir yetkili saat 5 gibi gelin demişti. Muhakkak eşiniz arasın gitmeden...Bir de cinsel perhiz de gerekli bildiğim kadarıyla canım
ECRİN_BEBEK İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
9 aralık pazartesi den --------------------- 11 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110
flz01 in eşi ………………………………………=2110
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2110
Nilda015 ………………………………………….=2110
Aruna ……………………………………………=2110
Balım1905 ……………………………………….= 2110
Ervae ……………………………………………=2110
Bengusuu ……………………………………….=2110
Doğadandeva ……………………………………=2110
Papatyainci ………………………………………=2110
Papatyayarim ……………………………………=2110
Dermannnn ………………………………………=2110
Ecrin23 ………………………………………….=2110
gulerim …………………………………………= 2110
Bbmm …………………………………………= 2110
Ecrin_bebek ……………………………………………………….=2140
Eda09 ……………………………………………=2110
Ese44 ……………………………………………= 2110
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110
Flz01 ………………………………………….…=2110
huzuryolu ……………………………………….= 2110
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
Mavimenekşe ……………………………………=2110
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110
Umut99 ………………………………………….=2110
Yase2 ……………………………………………= 2110
Yeşil34 ………………………………………….= 2110
Zaman …………………………………………….=2110
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Bişey sormak istiyorm bizdede azosperm war keçi boynuzu hakknda bilgisi olanlar yardmcı olabilirmi acaba bu arada ona taktım
ben pekmezini gribe falan iyi geliyoms diye duydm yani esime oyle diyerek alcm yani cocuk knusunu kapatti cnku o hicbisy kullanmyo cnku yaklask 2yil once tup denedk 8ay once varikosel dedlr amelyat oldu ondan beride dr falnda gtmedi bnde umursamyodum artk ama nereye kadar yinede bi umut netten faydalarni arastrnca ogrndm sperme i geldgni esime soylesen kesnlkle icmez o yuzdn grip olma die iciricmem yanls yapiyosam Rabbim affetsnkeçiboynuzu sperm kalitesini ve sayısını artırıyor. istersen keçiboynuzu kürü kullanabilrisin. kaan hoca bize keçiboynuzu tozu da kullanabilrsiniz demişti. benim eşim sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu suyla birlikte içiyor. henüz 1 ay oldu ama bundan güzel sonuçlar alan var. ayrıca keçiboynuzu pekmezi de kullanabilrisiniz. benim eşim bide ısırgan oyu çayı içiyor. günde 2 fincan falan. tatları çok güzel değil ama katlanıyor güzel sonuçlar almak için...
arkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
canım cok sevindim ne güzel Rabbim yüzünüzü güldürmüş inşalllah tedavınız böyle güzel ve hızlı ılerler canım dier kontrolunuz nezaman_? nzamandır tedavıdeydınız canım
Merhaba iyi günler
Tabloda sahgull adlı kullanıcıya ait FSh değerleri dikkatimi çekti.Benim eşimdede fsh ve lh değerleri çok yüksek,testesteron da aşağıda
celalettin hoca ile tedaviye başlayalı 1 hafta oldu pregnyl 5000 haftada 3kez, rulid ve tetradox ilaçla yanında Ersel beyin bitkiselleri
Hormon değerlerinizi düşürürken kullandığınız iğne veilaçlar nedir?Celalettin hoca da hormonal son değerlerinizi nasıl yorumladı neler öneriyor kısaca yardımınızı rica ediyorum.
bizim değerler fsh 77 lh 31 testesteron 3
lökosit %66 germ %34
primer testis yetmezliği ile birikte hipogonadizm var
arkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Nasilsiniz ben çok heyecanliyim :18:yarin celalettin hocada randevumuz var sabah yola cikicaz Allahin izniyle inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsun kizlar dua edin ne olur
Bengusuu canim sizinde randevunuz varmis insallah Rabbim safi ismiyle şifa verir hepimize saat kacta randevunuz tanissak güzel olur
kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
Nasilsiniz ben çok heyecanliyim :18:yarin celalettin hocada randevumuz var sabah yola cikicaz Allahin izniyle inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsun kizlar dua edin ne olur
Bengusuu canim sizinde randevunuz varmis insallah Rabbim safi ismiyle şifa verir hepimize saat kacta randevunuz tanissak güzel olur
ne güzel tedaviniz iyi ilerliyor inş. yakın zamanda spermleri de görürsünüz Rabbim yardımcınız olsunarkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
evet cnm ya yakınız kısmet olurda biigün buluşup konuşuruz inşlhh ayy cnm hepimize meleklerimzi göndersin mevlam...inşlhhhhslm canım biliyomusun seninle yakın olduğumuzu hissediyodum bide içimden hep senin kızın olucakmış gibi geliyo ayyy insallah insallah :)
cnm değerleriniz güzel inşlh hocada bu gidişatı beğenip içinize su serpecek görbakslm arkadaşlar yarın hocada konturolumüz var biz tedavide bir yılı bitirdik
hocaya gitmeden önce kan tahlıllerimizi yaptırdık
inhibin b =9
LH =0.01
FSH =4.81
E2= 64.68
prolaktin =6.17
total tes. =5.11
serbest tes.=10.71
kızlarrrr inşlh bugün güzel haberlerle evinize sıcak yuvannıza dönersinizzzzzzzzzzzzzNasilsiniz ben çok heyecanliyim :18:yarin celalettin hocada randevumuz var sabah yola cikicaz Allahin izniyle inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz Rabbim cumlemizin yüzünü güldürsun kizlar dua edin ne olur
cnm çok sevindim bak hoca beğenmiş sonuçları bundan sonrası hep böle umut dolu olun....arkadaşlar normalde yarın gidicektik hocaya sonuçları göstermeye ama eşim bugün gidelim dedi bizde koştur koştur gittik tabi.baya yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık ama değdi.hoca sonuçlarımızdan çok memnun kaldı ve sevindi güzel ve hızlı cevap vermişsin tedaviye dedi.prengly iğneyi haftada 3 e çıkardı biraz hızlandıralım dedi.erselin tozlarına devam dedi.antibiyotik kullanmaya başladık eşli bi şekilde.inşallah Rabbim sonumuzu hayır etsin güzel başladık güzel bitsin inşallah.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
cnm geçmiş olsun bende de boyun fıtığı var en kısa zamandA İİ Bİ DR.A GİT İHMAL ETME SEN daha bebşlerinin peşinde koşucaksın iiileş sağlam dur tamma mıher yerde kar var .... güzel olduğu kadar bir o kadar da zor kötü sanki ... Allah bu soğukta odunu kömürü olmayana soğukta kalanlara yardım etsin ...keşke bir vesile olsa da elimizden bir şey gelse ... evimize alabilsek ,karınlarını doyurabilsek ne biliyim
bu soğuklarda bana hiç yaramıyor bel fıtığım var ve cumartesiden beri doğrulamıyorum soğuklar hiç iyi gelmiyor sürahi nine gibi evde iki büklüm dolanıyorum . geçen hafta işten ayrılmıştım Allah'tan herhalde gidemezdim evden çıkamıyorum bile... bel fıtığı olup tedavi gören var mı ? kendim içinde bir doktor bulmam lazım sanırımbulduğum gittiğim her doktor ameliyat dediği için yeni bir doktor arayışındayım..
neyse umutsuzluk , mutsuzluk yok bizim hayatımızda ...
bir arkadaşımızın güzel haberlerini okudum . daha 3 aylık tedavidelermiş güzel sonuçlar almışlar bunları duymak ne güzel inşallah daha da hızla ilerler tedavilerimiz... bugün gidecek olan arkadaşlarımızdan da güzel haberler bekliyoruz...
herkese günaydın bembeyaz bir istanbul var bugün
aslında kar güzel de dışarıda kalanlar için yardımcı olmak lazım eğer dışarıda yaşayan birini görürseniz ve yardım etmek isterseniz
bu soğuk kış günün de akom'u arayabilirsiniz. 444 AKOM(2566) numarayı arayıp bildirmeniz yeterli olacaktır.
Allah evsiz muhtaç insanların yardımcısı olsun. bazen düşünüyorum çocuğumuz yok ama mutlu ve sıcak bir yuvamız var,
çoğu insanın elde edemeyeceği kadar çok sayıda nimetin sahibiyiz ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum. İnşallah eksik kalan
duygularımızı özlemlerimizi tamamlamamıza Rabbim yardım etsin veeee hayırlı ihsanlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?