Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar
sizce esimin spermiograminda diger hücre yaziyor ve lökosit ilk defa spermiograminda böyle birsey çikti
sizce esimin ki yuvarlak hûcremidir ?

espoir bugün spermiogram mı yaptırdınız?inşallah yuvarlak hücredir ,allahım bi umut aldı gidiyo hayırlısını ver....bizdede 0.1 milyon lokosit,0.1 milyon diğer hücre yazıyo...bu testi nerde yaptırdın tüp bebek merkezindemi?

ne etttin kız zaman en sonunda yerleşebildin herhalde........topiğe gelebildiğine göre........

selam kizlar
sizce esimin spermiograminda diger hücre yaziyor ve lökosit ilk defa spermiograminda böyle birsey çikti
sizce esimin ki yuvarlak hûcremidir ?
canım inşallah seninde spermin gelişmemiş halleridir bu diğer hücre yazan inşallah güzel gelişmeler görecegiz çok yakında.

sanırım yeni canım önceden hiç bahsetmediydi bugün yaptırmış olmalı.hayırlısı inşallah allahım bizede nasip edr böyle gelişmeler

evet harezemim yerleştimde nete giremiyordum bizim site yeni oldugu için telefon hatları döşenmemiş işte eşim şu yeni çıkan usb stick lerden almış gelmiş takıyorum leptoba nerdeysem nette de orda oluyor güzel bişey yani
hadi bakalım kızlar yuvarlak hücreler lökositler falan geliyor spermler desenize inşallah bu lökositler mikrüp degildir de hadi hayırlısı bakalım

zaman hoşgeldin canım tekrar güle güle otur evinde.......

kızlar topiklerde dolaşırken bakın ne buldum
3 cuma sabah namazından sonra hiç konuşmadan yusuf ve meryem surelerini okuyup dua edince bebek oluyormuş nikini htırlamadım ama bu olmuş kıza yengesi okumuş ve kız 3 cuma normalde regli olması gerekirken olmamış hamile kalmış yanlız tek şart 5 vakit namaz kılan ve kuranı kerim okuyan birisinin okuması gerekirmiş ben denemeye karar verdim

hoşgeldin canım hayırlısı ile otur

saolasın selvam nasılsın bacım nevar ne çok sizde sondurum nedir

zaman canım mesajını sonradan gördüm çıkmışsın,biz ocağın 27 sinde kaan hocaya gittik ilaç değişti klomen ve pharmaton diye ilaçlar verdi..ilaçları kullanıyo eşim biz 2 aydır test yaptırmamıştık geçen hafta yaptırdık ilk defa diğer hücre diye bişey çıktı kaan hocaya mail attım tüp bebekte testi tekrar yaptırın dedi bakalım bu hücrelerin yuvarlak hücre olabileceğini söyledi,hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…