çiçekcim biz arada bir konuşuyoruz onun dışında çok fazla konuşmuyoruz.çünkü artık yolumuzu çizdik nisan mayıs gibi şansımızı bir kez daha deneyecegiz birde tahlil yaptıracagımız zaman konuşuyoruz onun dışında pek konuşmuyoruz çünkü eşim üzülüyo bide konuşsak ne gelecek elden birazda alıştık galiba
inşallah canım allahım hepimize nasip etsin o duygu allahım nasip ederse olacak.nisanı yada mayısı heyecanla bekliyorum allahım bu sefer inşallah güldürür.konus konusma sonucta degisen bisey yok tek üzüldügümüzle kaliyoruz.
canim allahim yolunuzu acik etsin insallah bu denemenizde kavusursun bebegine
inşallah canım allahım hepimize nasip etsin o duygu allahım nasip ederse olacak.nisanı yada mayısı heyecanla bekliyorum allahım bu sefer inşallah güldürür.
espoir bugün spermiogram mı yaptırdınız?inşallah yuvarlak hücredir ,allahım bi umut aldı gidiyo hayırlısını ver....bizdede 0.1 milyon lokosit,0.1 milyon diğer hücre yazıyo...bu testi nerde yaptırdın tüp bebek merkezindemi?
tatlım o konuda bizde çok kararsızız ne yapacagımızı bilmiyoruz kaan hoca çok iyi bir dr ama onun merkezi tüpbebekte nasıl bilmiyorum.allahım dogru kararlar vermemizi nasipe etsininsallah canim amin
kaan aydos dami olacak esin teseyi nerde dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?