BALIM eşim de ben de artık araştıra araştıra prof olucaz :) İnşallah tez vakitte rabbim yüzümüzü güldürsün. Umduğumuz şeylere nail etsin. Eşim namaza başladı, vallahi bana en büyük hediyeyi verdin dedim. İşte her şey bir vesile oluyor. Ki eşimin namaz kılmasına kimse inanamıyor, çok inançlı ve merhametli biridir ama sıkıya gelemezdi :) İnşallah maddi manevi çabalarımız boşa çıkmayacak. Ne yapalım bazen diyorum belki de biz bu dünyalık yaratılmadık :))))
Eşim de ben de 29 yaşındayız. 3 bucuk yillik evliyiz. Azospermi sebebini tam bilmiyorum çünkü hoca başka bir şey dedi ersel bey başka. Acikcasi doktorun çok yoğun bir gününe rastladik ayrıntılı konusamadik ama ersel bey sertoly cell only dedi. Yanlız esimde hipo belirtiler i de var bana göre. O kadar çok araştırma yaptim ki. Hocaya gittiğimde bunu sorucam tekrar. Esimde sadece lh yüksek onun dışında ki hormonlar normal. Su an sertoli ve leydig toz kullaniyoruz. Aralık 21 gibi tekrar test yapılacak
canım hoşgeldiniz seni merak ediyordum bende,sonuçlarınız öncekilere göre daha iyi canım fsh ve lh düşmüş iğneler işe yaramış sizde de iğne kullanmadan önce düşmemişti sizinle aynı durumdayız,sperm çıkışı belki erken germ hücreler var en azından ,eşimde haftada iki gün pregnly üç gün menogon kullanıyor ayrıca ersel beyin ilaçlarını,comvitex ve arginmax da ilk size vermiş galiba hoca inşallah bundan sonra daha iyi olur bi daha ki kontrol ne zaman bellimi siz sıvı ilacı kullanmışmıydınız canım...
canım ekledim daha sonra yayınlarım inş. bir kaç şey eksik; tedaviye hangi ay başladınız bide hocada ki ilk sperm test sonucunda hücre sayısı nedir ve kullandığınız ilaçlar sadece yazdıkların mı??
Merhabalar Hepinize Canlar;
Yeni haberleri iletmek için geldim...
pıtırcık canım aramışsın kendi evimi süpüyordum duymadım sonra siteyi okumaya başladım ağlama nöbetine girdim.
tekrar sesini duyarsam ağlarım diye arayamadım arıcam seni güzelim çok sağol sen çok kadim bir dost olacaksın hayatımda....
ameliyatı oldu annem.çok sancılı 3-4 gün geçirdik.ameliyatı iyi geçtiği koltuk altında boyamayla birşey çıkmadığı ama hoca elle muayenesinden hissettiği kitle üzerine koltuk altınıda kazıdı.meme korumalı bir ameliyat oldu hepsi alınmadı.
bu haberle biraz ümitlenmiştim ben belki kemoterapiye gerek kalmaz diye....
ama malesef gelen sonuçlar iç açıcı değil malesef onkoloji servisine sevk edildik :
6 kür kemoterapi ve 1,5 ayda radyo terapi alacak....inşh yaza güzel gircez bakalım inşh kurtulmuş olcaz...
2013 senesi benim hayattaki sınav senem gibiydi Allahım daha beterin korusun ama...
işimle ilgili çıkan sorunlarda sınandım.
babamın 4 ay süren yaşamla ölü arasındaki sürecinde sınandım.
evlat olmakla,kardeş olmakla sınandım abimlerimle arada kaldım.
eş olmakla sınandım bu kadar hastalıkla uğraşmamış bir eş benimle hastanedelerde sabahladı.evinde uyuyamadı.
anne olamamakla bunu bu sene öğrendim sınandım.
eşimin tedavi süreci ameliyatı olmuştu aynı gün annemin haberini aldık.
ve şimdi annemle bu sınanma sürecim devam ediyor.
kemoterapi radyoterapi ve sonrası....Allahım hayırlı yazılar yazsın inşh.
şuan evlat olmakla sınanıyorum işi bıraktım annemin evimdeyim gece uyumaya sadece kendi evime geliyorum.
tüm ev işleriyle ilgileniyorum ve çok yoruluyorum.
Hızlaca geçtim okudum yazdıklarınızı hiçbirşeyi kafanıza takmayın eşiniz ve siz ve aileleriniz sağlıklı olsun herşey hal olur.
Allahım hepimiz için hayırlı yazılar yazmış olsun.
2013 bitsin...Yeni bir yıl yeni güzellikler getirsin.Herkese Şifa Olsun.
merhabalar. uzun zamandır giremiyordum foruma kusura bakmayın dualarda da aksattım hatta haklı olarak sildiniz. Biliyorsunuz geçen yıl ekim ayında tedaviye başladık. ilk sperm test sonucumuz azospermik pellet pozitif çıktı.- hatta bunun ne demek olduğunu bir türlü bulamadım öyle ki tedavi gördüğümüz dr bile cevap veremedi :)-
Neyse 6 ay sonra tekrar sperm testi yapıldı ve bırakın çıkış olmayı pozitif olan sonuç negatif çıktı. Bu sonucu görmenin oluşturduğu duygu bozukluğunu anlatam kelimeler yetersiz kalır. Neyse Celalettin Peru ile görüştük tedavi şeklini değiştirdi ve uygulamaya başlayın 75 gün sonra yanıma gelin dedi.
Buarada başka bir prof. bulduk. dr. ne dese beğenirsiniz yanlış tedavi uygulanmış size kullandığın ilaçlar testesteron seviyeni o kadar yükseltmiş ki bu ilaçları bana versen benim bile çocugum olmaz dedi güler misin ağlar mısın....
Bize yeniden ilaç dozlarını ve menegon diye bi ilaç verdi ve eşim ovitrelle ve menegon kullanmaya başladı.
3 ay önce başladık bu ilaçlara....
ve mutlu son 1,5 milyon canlı ve sorunsuz ve kaliteli sperm çıkışı....
hala şoktayım ve bunun olabileceği aklımızın ucundan bile geçmiyordu hayaldi resmen ama şimdi gerçekallahım hepimizin yüzünü güldürsün...
çok çok özür dilerim 3 ay önce pozitiften negatife gerilemek inanılmaz sarstı beni depresan ilaçlar kullanmaya başladım duaları o yüzden istemeyerek aksattım ne desem az biliyorum ama bizim için dua eden tüm arkadaşlarıma çokçok çok çok teşşekkür ederim ve allahım sizlerin de dualarını kabul etsin inşallah...
Pıtırcık hala sen yapıyorsan dua listesine yeniden eklersen beni sevinirim ilaç kullanmayı bıraktım aksatmam artık
Herkese merhabalar;
Beni de aranıza alır mısınız? Eşim bugün doktora gitti bir tarafta inmemiş testis var küçük diğer tarafta da varikosel var ve spermiogram azospermia. Yerde miyin gökte miyim bilmiyorum şu an eşime de belli edemiyorum ama içim cayır cayır yanıyor. Bu duruma alışılıyor mu yoksa bu acı hep böyle kalıyor mu. Şuan aklımda binlerce düşünce belki hiç anne olamayacağım düşüncesi nefessiz bırakıyor beni. Hiçbirşey acımı dindirmez gibi geliyor.
merhaba arkadaşlar. bende bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum. ama hiç yazma cesaretinde bulunamadım. her yazdığınızı okuduğumda yaşadıklarımı görüyorum. eşimle evleneli 1 yıl 5 ay oldu. biz evlenir evlenmez bebek istediğimiz içinde evliliğimizin 5. ayında doktora gittik ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik. bir yıldır da tedavi görüyoruz.eşim mikro tese oldu sonuç negatif çıktı sonra bildiğiniz gibi pregnil iğnesi bitkiseller.... inanın şu satırları yazmak için gözyaşlarımla savaşıyorum sanki. bu çok zor bi imtihan hele ki ümidini kaybetme duygusu en zoru da bu belki. hepimiz için dua ediyorum dualarınızda beni de unutmayın Allah yar ve yardımcımız olsun.....:,(
hepinizden Allah razı olsun beni merak eden arkadaşlar olmuş bu sabah geldik istanbuldan eşimin hormon değerleri düşümüş fsh 19 larda Lh 10 du yeni sonuçlarımız aşağıdaki gibi hoca bu güzel bir gelişme dedi sperm sonucunda yine sperm çıkmadı malesef 390 000 /cc lökosit sayısı,immatür germ hücrelerde 610 000cc çıkmış ,raunde cell sayısı 1 000 000 /cc çıktı biz sperm ilk defa yaptırdık ilk gittiğimizde istememişti bizden şimdilik böyle sonuçlar hoca güzel dedi ama bilmiyorum herkesinki hemen hemen aynı çıkıyorr.prenglye ek olarak haftada 3 kez menagon,rulid,tetradox.comvitex ve arginmax adlı ilaçlardan verdi birazda bunları kullancaz bakalım eşime çok üzülüyorum ersel beyden ilçalrda kullanıyor adamın içi dışı iğne ilaç oldu inaşşallah sonu iyi olurda bu çektiklerine değer işte bizde bu kadar kızlar..sonuçlarımız nasıl sizce
LH 0,14 mlU/mL
FSH 0,70 mIU/mL
E2 78,80 pg/mL
Testosteron, Total 6,26 ng/mL
Canim ben okudum Allah kabul etsinEDA09 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
11 aralık Çarşamba dan ---------------- 13 aralık Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..= okudu
Ucubirarada . = 2110
flz01 in eşi =2110
Alev99 ..=2110
Lamyay .= 21109
Nilda015 .=2110
Aruna =2110 .=okudu
Balım1905 .= 2110
Ervae =2110 ..=okudu
Bengusuu .=2110
Doğadandeva =2110
Papatyainci =2110 .=okudu
Papatyayarim =2110
Dermannnn =2110
Ecrin23 .=2110 ..=okudu
gulerim = 2110 .=okudu
Bbmm = 2110
Ecrin_bebek ..=2110
Eda09 ..=2140
Ese44 = 2110 =okudu
Esma .=2110
Esmerimyarim ..=2110
Flz01 . =2110
huzuryolu .= 2110
İlkbahar_ilkbahar .= 2110
Mavimenekşe =2110
Pıtırcık_43 = 2110
Sonsuz__ ..= 2110
Umut99 .=2110
Yase2 = 2110 .=okudu
Yeşil34 .= 2110
Zaman .=2110 .=okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?