Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşlh 4 üncü yılın da bebişin ya kucağında yada göbişinde olsun ..
ah cnm ya olsun kısmette bi sene beklemek varmış ah o dr.lar yokmu hem erken teşhis derler hemde ee yeni evlisin bekel biraz derler yahu sen testleri yap sonuçta bişey çıkmazsa zaten çiftler bekler genede fazla zaman geçmemiş bu tedaviniz inşlhh olumlu sonuçlarla devam eder bolca kaliteli spermler çıkar...

Teşekkürler. .. inşallah hepimizi en kısa sürede güzel sonuçlar alırız.

cnm deniz bulut,yazdıklarını okuyunca o kadar tuhaf hissettim ki,sanki bunları ben yazdım.hep aynı şeyleri yaşadık hepimiz,hatta kiminin eltisi,kiminin görümcesi yapmış aynı densizliği ! eşim de yanımda,ona da anlattım okuduklarımı,çok üzüldü o da.bizi bizden başka kimse anlamıyo gerçekten.yıllarca aynı şeyleri yaşadık,yaşıyoruz hepimiz.evliliğimizin ilk gününden beri azosperm sorunumuzu biliyoduk.buna rağmen doktora gitmeden kimseye bişey söyleyemedik.zaten önce kendimiz kabul etmekte zorlandık.bu arada lojmanda oturuyoduk.çevremizde,aile içinde doğuran doğurana.yıllarca hep başkalarını tebrik ettik,bebek kıyafetleri aldık,güler yüzümüzle gitsek de bir yanımız hep buruk kaldı.günün birinde kendi bebeğimize de alacağımızın hayallerini kurduk hep.apartmanda komşularımız sorunumuzu bilmiyolardı.sürekli her günde,her misafirlikte soruyolardı.bi de gıcık cıcık konuşanlar."yok hamilelikten neftret ediyomuş da,yok bebek olunca her yer onun biberonu,emziğiyle dolarmış da,çok güzel oluyomuş da.yıllar sonra tedaviye başlayıp da herşey açığa çıkınca da aynı densizler yine devam ettiler bu tip laflara.her gezmeden gelince ağlardım.sana acıyarak bakarlar,ah ah vah vah.ha bi de şu laf var,"ceket atsa hamile kalmak".bunu da o kadar çok duyduk ki,yakın arkadaşlarımızdan,hem de erkek,eşimin sorununu bile bile bu lafı da ettiler yanımızda ya pesssss dedim.insanoğlu ne kadar çamurlaşabilir daha !!! onun için boşveeeer bu dengesizleri cnm benim.Allah önce size sağlık versin,siz iyi olun ki tedavileriniz güzel ilerlesin.sen üzülme.hepimiz inan ki bu yazdıklarımızın en az birini yaşadık.insanlar çok kötü çoook.onları sevindirmeyin!karı-koca hep başınız dik durun.ve birbirinize inanın.inancınızı,sabrınızı ve umudunuzu asla yitirmeyin."biz böyle de iyiyiz,böyle de çok mutluyuz.hayat böyle de çok güzel" demekten vazgeçmeyin hem kendnize,hem çevrenizdekilere.biz hepimiz seni çok iyi anlıyoruz denizbulutcum.canını sıkma lütfen ...hepimiz ÖZEL ve GÜÇLÜ KADINLARIZ.eşlerimiz de öyle...sevgiyle kal cnm...

Son düzenleme:

merhaba canım.. tedaviniz hayırlı olsun.. inş. tez zamanda güzel sonuçlar alısınız.. senide celalettin peru tedavi listesine ekleyeyim biraz tedaviden, kendinden, azo sebebinden bahsedermisin ???

cnm okudum Allah kabul etsin...

cnm ben okudum Allah kabul etsin

herkese günaydınlar,hayırlı cumalar.canlarım sizleri çok özlüyorum takip edemiyorum.bazı arkadaşların yazılarını ağlayarak okudum.kendi yaşadıklarım aklıma geldi.elimi karnıma koyup bu günleri kardeşlerimede nasip et imtihanlarını kolaylaştır diye bol bol dua ediyor.liste yanında hast.odasında cumacuma dua edecegm.sizleri böyle üzenleri Allah bildigi gibi yapsın...buradada millet yeni dogan cocukları kimseye göstermiyor nazar olurmuş.benimki tüp bebek onlarınki normalmiş,millet o kadar cahik ki anlatamam .aslında çocugu olmayanın nazarı deymez,cocugu olanlar daha çok saklasınlar çünkü sürekli çocukları kıyaslayıp duruyorlar...Allah gönüllerine göre versin.lütfen kendinizi yıpratmayın bu tedavisi olan bir hastalık.herkese karşı eşinizle mutlu mesut milleti çatlatın.dünyanın en fedakar anneleri sizlersiniz.

denizbulutcum seni çok iyi anlıyorum herkes zamanla ailemizde hamile kalıyor bebişleri oluyor ve biz hep aynı cümleleri duyuyoruz
zamancım cnım ne güzel yüreğin var umarm çevrendekilerde senin kıymetını bilir
herşey güzel olacak arkadaşım zor yılın ardından umarım anneciğin sağlığını kavuşur
canım arkadaşlarım cumanın hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul eder hayırlısıyla hepimize meleklerinimizi gönderirir inşallah

aruna cnm inşlhh eşin güzel haberler verir sana sende bizeeeeeeeeeeeeeee

cnm ii omanıza seviniyorum her yazında aha doğum mu yAPtıdiye bakıyorum cnm bu gününe hamdolsun meleklerinin sağlığı yerinde olsun seninde moralini bozanları hiçç kafana takma güzelim tüp olsa ne olur normal olsa ne olur cahilikleri tavan yapmış ya sen melelklerinle evine sağlıklı gideceğin günü düşün boşver onlarıııııııııııııııııı

Yine takvim yaprakIarı Cuma’yı gösteriyor, Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahIarımızı af buyursun. BizIere esenIik versin. Ahir zaman fitneIerinden, kazaIardan, beIaIardan, sıkıntıIardan, şerIi kimseIerin ve şeytanın tuzakIarından bizi ve sevdikIerimizi korusun. Hakkımızda hayırIı oIan hacetIerimizi kabuI buyursun. HayırIı nurIu cumaIar.
rabim gönlümüzden geeçn ne dileğimiz varsa hayırlısıyla nasip etsin...

inanmıyorum yaa her geçen gün ne kadar çoğalıyoruz.bizde olduğunu bilmeden etrafımda bu kadar kişinin bu dertle şavaştığını hiç bilmiyordum.
ilk öğrendiğimde başıma yıkılan dünyam geldi aklıma.doktorum sesi hala kulaklarımda.
ilk bebek sahibi olmaya karar verip bikaç ay olmayınca ya benim bebeğim olmazsa ya bi sıkıntı varsa diye düşündüğümde öyle bişey olsa kendimi kaybederim, hayat çok anlamsız olur diye düşünmüştüm.
ve öğrendiğimiz ilk gün eşim çıkıp gitti evden gezdi sokaklarda, arıyorum açmıyor telefonlarımı.hayata küstü resmen.ağlıyorum evde.geldi sonra.sarıldık birbirimize ağladık.günlerce uyumadık.ve ona bi konuşma yaptım ilk gün.ben bile inanamadım kendime.işte o zaman bi kez daha anladım derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyor.şimdi daha iyiyiz.

yukarıdaki olumsuzlukları yazdım ama üzül diye değil.bizde yaşadık yalnız değilsin diye.sana en büyük tavsiyem güçlü olmanız.
öncelikle çok iyi bir doktor bulun kendinize.
güçlü ve sabırlı olun ve geç kalmadan başlayın tedaviye.
etrafta kimseye söylemeyin.mesela bizim sadece benim kızkardeşim ve eşimin erkek kardeşi biliyor.

bizim hormon değerlerimiz normal, kromozon analizinde bir sıkıntı yok.ama kocaman bir sıfır.hiç sperm yok.varikosel var.eşim cumartesi varikoselden ameliyat oldu.1 ay sonra kontrole gitcez.onu bile ailere söylemedik.gittik ameliya olduk geldik.eşim 1 haftadır evde bende 2 gün izin aldım baktım.herkes bizi işte sanıyor.iştekiler eşimin grip olduğunu sanıyor.

sansınız ve sabrınız bol olsun.güçlü olun.
rabbim yardım etsin.inşallah tez zamanda kurtulursunuz ve bebeğinin olacağı haberlerini verirsin bize.

canım ben tekrar alayım arkadaşımızın annesi için inş.20.000 tane daha alayım bitirirsem en kısa surede tekrar alayım olurmu canım.

Son düzenleme:
Canım kemoterapi de geçer radyoterapi de allahın izniyle. Hiç korkma, korktuğun zaman beni düşün tamam mı? Ben tam 18 ay ilaç aldım 21 günde bir 1 ay da radyoterapi. Hamd olsun Allah'ın şifası ile ayaktayım. İnşallah anneciğin de öyle olacak. Bugünler de geçecek askerlik gibi düşün tamam mı? Rabbim şifa ve güç kuvvet versin, aklına bişey takılırsa her zaman mesaj atabilirsin.

merhaba arkadaşlar cuma 'mız mübarek olsun..RABBİM CUMA GÜNÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH...

Canım kemoterapi de geçer radyoterapi de allahın izniyle. Hiç korkma, korktuğun zaman beni düşün tamam mı? Ben tam 18 ay ilaç aldım 21 günde bir 1 ay da radyoterapi. Hamd olsun Allah'ın şifası ile ayaktayım. İnşallah anneciğin de öyle olacak. Bugünler de geçecek askerlik gibi düşün tamam mı? Rabbim şifa ve güç kuvvet versin, aklına bişey takılırsa her zaman mesaj atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…