Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sana cok hak veriyorum canım... celalettin hocanın baska yerlere testler icin gitme demesinin sebebide hem fazla para almalari hemde nasilsa azolu diyip arastirilmamasi.. hucre bile cikmayanlarda nie hücreler basladi? Yada esim bi iftar yemegine katilmisti hoca ve dier tedawideki arkadaslarla gorusuolarda ve umutsuz oldugu arkadaslara bile ben seni iyileştirmeye çalışıyorum çıkış olcakmi bilmiorum zor vakasin diyor..kimsenin vaktini bekletmiyor.. ayrica bizlerde kaan hocaya gittik ama sadece ultrasyon muanesi ile cocugunuz olmayacak dedi ne bir hormon ne baska bir test.. direk tese... ayrica okadar ultrasyonla baktigi halde varikoselimizi bile dikkat edip söylememisti..

arkadaşım merhaba...
çok haklısın. insan işin ucunda küçücük bir umut bulabilmek için her yere gider... önemli olan umudunu kaybetmemek. şu an kaan hocada tedavideyiz. ancak celalettin hocadan da randevu aldık. insan bu durumda yapabileceklerinin hepsini yaptığından emin olmak istiyor. daha öncede yazmıştım kaan hocanın müthiş başarıları var. ben 4 ay boyunca onun yazılarını okuyarak ayakta durdum. tüm ürolaglar cerrahtır. cerrahlar ameliyatla çözüm yoluna gitmek ister. kaan hocanın bize söylediği de buydu. 3 aylık tedavi sonucumuz olumlu olmazsa tese yapacağız dedi. celalettin hoca ise dahiliye uzmanı. hormonlarla ve başka ilaçlarla uzun bir tedavi ile sonuç almak istiyor anladığım kadarıyla. ancak celalettin hocanın söylediği çok önemli bir şey var. eğer testisler öncesinde zarar gördüyse(ki benim eşimde kemoterapi ve radyoterapi öyküsü var) tese ile bu zarar kat be kat artıyor. tese ile iyi sonuç alınamazsa tüm tedaviler başa dönüyor. bu cümleyi kaan hoca da kurdu bize. ilk tese ile sonuç alamazsak önümüzde 2. teseye kadar1 yıl kadar uzun bir tedavi süreci var. aslında amacımız bu tedavi sürecini minumuma indirmek. celalettin hocanın hastaları genelde önceden tese olmuş ve başarı kaydedememiş hastalar. ben bu hastalardan olmak istemiyorum. tese olmadan bir tedavisi varsa bunu uygulamak istiyorum. ALLAHIM herkese sabır versin hepimizin işi zor. o doktor olmuş bu doktor olmuş hiç önemli değil.

Arkadaşlar hastaneden şirinevlere ersel beyin yerine nasıl gidebileceğimizi bilen varmı aranızda,yarın kontrole gidince,şirinevlere gidip sıvı ilacıda almayı düşünüyoruzda.

Arkadaşlar hastaneden şirinevlere ersel beyin yerine nasıl gidebileceğimizi bilen varmı aranızda,yarın kontrole gidince,şirinevlere gidip sıvı ilacıda almayı düşünüyoruzda.
canım yârin bizimde kontrol var.. eşim hastanede olacak... inş. güzel sonuçlar alırız..

canım yârin bizimde kontrol var.. eşim hastanede olacak... inş. güzel sonuçlar alırız..

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Hastaneden çıktığınızda sağınıza doğru cadde boyunca( yukarı doğru ) 100 - 150 m gittiğinizde metro (yerin altında) var.Şirinevler istikametine giden metroya bineeksiniz ve 20-25 dk sonra Şirinevler metro istasyonunda ineceksiniz.Tam yerini bilmiyorum.Biz ilaçları Bursa dan alıyoruz.

sğ değil sol tarafa yukarı doğru ilerlemeniz gerekiyor.

canım ben gülerim,ecrin bebek,bbmm,eda09,ve ese44 arkadaşlarımın dualarını yaptım kusura bakmayın biraz geç haber verdim hakkınızı helal edin ama ese44 arkadaşımın lemyelidini yanlışlıkla 2180 çekmişim:26: çekmeyenler varsa eksik okusun rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inş.

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eda09 için lem yelidlerimi okudum rabbim arkadaşımızın niyetini kabul etsin inşallah

inşallah canım gzel sonuçlar alabiliriz,inşallah hoca tam gün hastanededir celalettin hocadan cevap alamadık,remziyle görüştükmü dedi remzi beyi aradık orda olduğunuı söyledi ama tamda belli değil,daha önce bir kaç kere gittiğimizde hoca yoktu,yine öyle olacak diye korkuyorum siz hocayla konuştunuzmu ordamıymış?

aynı mesajı defalarca yazmana anlam veremedim.

çok sağol canım ya,biz istanbuldayız ama senin kadar bilmiyoruz valla,Ersel beyin yeride hemen şirinevler metrobüs durağının biraz ilerisindeymiş zaten,kolay buluruz inşallah.

balım cnm inşlh yarıon güzel haberlerle dönersin buralaraaaaaaaaaa

yok canım biz hocayla görüşmedik valla direk dahiliye ye sıra aldık, bir önceki gittiğimizde de böyle yapmıştık hayırlısı inşallah ordadır

yok canım biz hocayla görüşmedik valla direk dahiliye ye sıra aldık, bir önceki gittiğimizde de böyle yapmıştık hayırlısı inşallah ordadır

Gulerim cnm yarin senden de guzel haberler bekliyoruzzzzzz

çok sağol canım ya,biz istanbuldayız ama senin kadar bilmiyoruz valla,Ersel beyin yeride hemen şirinevler metrobüs durağının biraz ilerisindeymiş zaten,kolay buluruz inşallah.

Canım , ben de yıllarca Yenibosna da kaldım, sonra Bursa ya gelin geldim.Bizim oralar olduğu için biliyorum.inan eşim benden çok daha iyi bilir istanbulu,Bursada büyümüş olmasına rağmen

Canlarım size bir şey sormak istiyorum.Bizim ki www.hipogonadizm.com sitesine bir türlü üye olamıyor, halen üyeliği onaylanmamış.Nasıl yapması gerekiyor.Eşlerinize sorabilirmisiniz, bizimkine yardımcı olabilirler mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…