Canım , ben de yıllarca Yenibosna da kaldım, sonra Bursa ya gelin geldim.Bizim oralar olduğu için biliyorum.inan eşim benden çok daha iyi bilir istanbulu,Bursada büyümüş olmasına rağmen
canım doktorunuz kaan hoca mı?
kesinlikle 3. teseyi tavsiye etmem.
her tesede testis hasarı oluyor.
azo sebebiniz neydi canım?
cnm ben okudum Allahım kabul etsinESE44 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
13 aralık Cuma dan ---------------- 15 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
durudenizderya .=2260 ........=okudu
Ucubirarada . = 2045
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045
Nilda015 .=2045
Aruna =2045
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045
Ese44 =2045
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045
İlkbahar_ilkbahar .= 2045
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad okuyacak
sonra 7 adet : Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum
sağol canımmmm bu ilk kontrolümüz... inş güzel gelişmeler olur... dualarınızı eksik etmeyin...
yok canım biz hocayla görüşmedik valla direk dahiliye ye sıra aldık, bir önceki gittiğimizde de böyle yapmıştık hayırlısı inşallah ordadır
ESE44 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
13 aralık Cuma dan ---------------- 15 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ……………………………….=2260 ........=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
arkadaşlar mrb.ben bu siteye 2009 da üye olmuştum.yani eşimin azo olduğunu öğrendiğimde.burdan çok şey öğrendim ve uyguladım.3 kez m tese oldu eşim.1. de hiç hücre çıkmadı.emre bakırcıoğlu yapmıştı.sonra kaan aydos u bulduk.2. ve 3. tesede elonge hücre çıktı.denemk istedik. 1 tanesi iyi 4 embriyo oluştu.ama malesef transferden 2 gün sonra babamı kaybettim.üzüntüden mi yoksa olmıcandan mı bilmem ama gebelik oluşmadı.2011 de denedik bunu ve o günden sonra herşeyi bıraktık.ama şimdi 4. teseyi düşünüyoruz.sizin yardımınıza ihtiyacım var.çünkü herşeyden çok uzak kaldım. yeni gelişmeler var mı? tam olarak eşi benmki gibi olanlar neler kullanıyo? paylaşırsanız çok sevinirim.
Canım çok teşekkürler inşallah dediğin gibi iğnelere gerek kalmaz. Allahım hepimizin kalbindekine kavustursun. Açıkçası hocanın cok hastası olması hatta ersel beyin de çok yoğun olması aceba gerçekten herkese göre mi tedavi veriliyor yoksa yogunluktan herkese aynı ilaçlar mı veriliyor gibi sorular endişeler oluyor içimde. Çünkü çok hassas ve hayati bir konu ve yanlış tedavi yüzünden dönülmez hasarlar oluşmasından eşime bişey olmasindan korkuyorum
canım yârin bizimde kontrol var.. eşim hastanede olacak... inş. güzel sonuçlar alırız..
arkadaşım merhaba...
çok haklısın. insan işin ucunda küçücük bir umut bulabilmek için her yere gider... önemli olan umudunu kaybetmemek. şu an kaan hocada tedavideyiz. ancak celalettin hocadan da randevu aldık. insan bu durumda yapabileceklerinin hepsini yaptığından emin olmak istiyor. daha öncede yazmıştım kaan hocanın müthiş başarıları var. ben 4 ay boyunca onun yazılarını okuyarak ayakta durdum. tüm ürolaglar cerrahtır. cerrahlar ameliyatla çözüm yoluna gitmek ister. kaan hocanın bize söylediği de buydu. 3 aylık tedavi sonucumuz olumlu olmazsa tese yapacağız dedi. celalettin hoca ise dahiliye uzmanı. hormonlarla ve başka ilaçlarla uzun bir tedavi ile sonuç almak istiyor anladığım kadarıyla. ancak celalettin hocanın söylediği çok önemli bir şey var. eğer testisler öncesinde zarar gördüyse(ki benim eşimde kemoterapi ve radyoterapi öyküsü var) tese ile bu zarar kat be kat artıyor. tese ile iyi sonuç alınamazsa tüm tedaviler başa dönüyor. bu cümleyi kaan hoca da kurdu bize. ilk tese ile sonuç alamazsak önümüzde 2. teseye kadar1 yıl kadar uzun bir tedavi süreci var. aslında amacımız bu tedavi sürecini minumuma indirmek. celalettin hocanın hastaları genelde önceden tese olmuş ve başarı kaydedememiş hastalar. ben bu hastalardan olmak istemiyorum. tese olmadan bir tedavisi varsa bunu uygulamak istiyorum. ALLAHIM herkese sabır versin hepimizin işi zor. o doktor olmuş bu doktor olmuş hiç önemli değil.
Arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bir sperm testi var bir de ayrıntılı sperm testi var. Evet kesinlikle haklısınız sperm testi için gidilir bir yerden , bir yere.Ama Bursa'da yaşadığımız bilindiği halde neden ısrarla Ankara'da ve aynı merkezde yaptırmak istediğini bir türlü anlayamadık doğrusu. Celalettin hoca'da sperm testinin İstanbul'da yaptırılmasını istiyor.Eşim bu güne kadar en az 10 defa sperm testi yaptırdı ama ilk defa bu kadar ayrınıtılı bir sperm testi dördük doğrusu.Celalettin hoca sperm gelişiminin olup olmayacağını ve sperm gelişiminin hangi aşamada olduğunu görmek için ayrıntılı sperm testi (germ hücresi var mı yok mu?, lökosit ne kadar sayıda vaar) yaptırmamızı istiyor.Bizim eşlerimiz azosperm hastası, normal spermogram testinin yapılması hatalı.
Kimse burada durup dururken Kaan Hoca'yı, Emre Hoca'yı veya Celalettin Hoca'yı kıyaslamıyor zaten.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız soruyor bizlerde önceki tecrübelerimizden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz, düşüncelerimizi anlatıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapıp cevap vermeyelim mi?Buna siz mi karar vereceksiniz?
Bahsettiğiniz gibi bu durum arkadan konuşma durumuna girmez. O zaman hiç bir şey konuşmayalım, kimseyle düşüncelerimizi paylaşmayalım ne dersiniz.
Celalettin hoca'ya gösterdiğiniz tahammülü , Kaan hoca'ya göstermediğinizi düşünüyorsunu bu tabi ki sizin kararınız.Diğer karar da bizim kararımız ve bizde kendi kararımızı diğer arkadaşlarımızla burada paylaşıyoruz.
Kaan hoca'nın hastaları oldukça zor hastalar, testis kaynaklı demişsiniz açıkçası merak ettim.Celalettin hoca'nın hastalarının tamamını ve Kaan hoca'nın hastalarının tamamını mı tanıyorsunuz da böyle bir yargıya varıyorsunuz.
Kaan hoca'ya gittiğinizi söylüyorsunuz, lütfen varsa yanlış yazdığım bir şey (tedavi yöntemleri il ilgili) onu da belirtebilirseniz daha memnun olurum.
Nasip ve kısmet işi evet doğru ama şartların oluşması için uğraşıyoruz burada.Hoca'da çok önemli.Zaten önemli olmadığını düşünseydik Türkiye'deki en iyi ürologlara gitmezdi eşlerimiz.
İnşaallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur da bu illetten kurtuluruz.
İnşallah çok güzel haberlerle donersiniz Allah yardımcınız olsun. Dualarim sizinle.
GULERİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
evlatlara sahip olmak. Yarın eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..
7 aralık cumartesi den ---------------- 9 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 3410 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..=2110 ……..=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2182 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 …….=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110 ……..=okudu
Papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2110 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2110 …….=okudu
gulerim ……………………………………………………= 2140
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110 ……….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2110 ……….=okudu
Ese44 ……………………………………………= 2110 ………=okudu
Esma …………………………………………….=2110 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2110 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2110 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2110 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2110 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 738 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2110 ……..=okudu
Bbmm ……………………………………………..= 2110 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.
yarınki kontrolünüz inşş istediğiniz gibi geçer veeeeeee hayırlı hebrlerle dönersin...amin...
DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, GULERİM nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?