Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bakalım canım inş 23 aralıkta hayırlı haberler alır başlarsın tedavine
aminnnnnnnnnn dualarımız seninle bitanemmmmmm inş senide ekliycem tablomuza diye

maalesef olmadı kızlar sonuç negatif

canım çok çok üzüldümmmm
allah sabır versin ne diyim...
herşeyin hayırlısı bitanem demekki hep dediğimiz gibi daha zamanı gelmemiş...
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş dualarım seninle canım arkadaşım

canım panik olma ne olur.öyle olsa anlamazmıydı doktor.bide ameliyat oldu eşin.
içini rahat tut.iyi düşün iyi olsun.hafta sonu neler düşünmüşsün öyle. için rahat olmazsa 3.ayınız dolunca bi kontrol amaçlı gidersiniz.yada bi telefon aç konuş doktorla kafandaki bu soru işaretlerini.ben arıyorum bazen.11 ocakta gidicez biz doktora.bakalım ne dicek bize.
sıkma canını, güzel düşün güzel olsun.
rabbim yardım etsin hepimize...

kızlar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ben çıkıyorum şimdi kusura bakmayın

Bahar cnmmm hosgeldinnnn ayy subha allah pasamiz buumys annecihine tekme atarmis cnm ocaktan sonra bizlesin demeksevindim guzrlim

hoşbulduk bidenem
evet teyzesi hele 10-15 dk dır hiç durmuyor kuzum benim heyecanım ona geçmişti heralde...
ama işte hayatta mutlulukta var acıda...
bebişe sevindik nurusimaya üzüldük
allah herkesin yüzünü güldürsün inş...
evet canım tatile girdikten sonra hep burdayım artık...
okul olunca çok zor oluyor...
bugünde nurusimanın güzel haberini alıcam diye heyecandan hemen girmiştim ama nasip değilmiş...

Son düzenleme:
hadi bakalım canım inş 23 aralıkta hayırlı haberler alır başlarsın tedavine
aminnnnnnnnnn dualarımız seninle bitanemmmmmm inş senide ekliycem tablomuza diye

aminnn canım inşallah o tablo da kendimi görmek en büyük hayalim
inşallah bana da nasip eder Rabbim ve diğer arkadaşlarıma da

istanbul kalamış tüp bebek merkezi doktorumuz zeynep kamil hastanesindeki abdullah arman özdemir. Kalamış özel yeri canım

bundan 2 yıl önce abdullah beyle bende görüşmüştüm
tahlilleri felan göndermiştim oda tesede başarılı bi dr muş
oda size vesile olmuş
sağlıkl güzel bir hamişlik sürecinden sonra
meleğini kucağınada aldığının haberini verirsin bizlere inşlh
darısıda tez zamanda buradakai umutla bekleyen herkese olsun inşh...

kızlar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için ben çıkıyorum şimdi kusura bakmayın

cnm bende seni çok merak etmiştim faceden yazmıştım
demekki henüz vakti zamanı değilmiş
bundada vardır bir hayır inşlh bidahaki sefere bebişine kavuşursun....

Oy yerim ben onu yaa masallah afacan bi oglun llucak demekki haklisi okuldan gel yrmek di lence derken aksam olur..eh bu kadar bekledik biraz daga bekleriz seni ne yapalim evet cnm nutusimaya simdi ne tazsak ne yapsak bos inslh bi a once toparlanir yarinlara daha umut dolu olur...:26:

kızlar hanii eskiden yapardıkya bi liste bir tablo hazırlayalım kim ne durumda görelimm bu görevi eskiden zaman üstleniyodu şimdi kim yapacak bütün arkadaşlarımız bilgilerini yazsın liste hazırlayalımm olurmu yapmak isteyen varsa listeyi hazırlasın ..

öyle olacak galiba teyzesi...
bekleyinnnnnnnnn beni
inan tüm neşem gitti nurusimanın haberini aldığımdan beri allah yardımcısı olsun ne diyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…