Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
en son 3 hafta önce girmişim çok özledim hepinizi
yazın ne güzeldi tüm günü sizinle geçiriyordum...
ama şimdi yorgunluktan foruma girmeye mecalim kalmıyor...
okulda pır pır çocuklarla dolanırken eve gelince böyle oluyorum
akşama kadar dinlen, biraz uyu yemek yap kociş gelsin derken günler gelip geçiyor...
temizlikte hafta sonuna kalıyor doğal olarak...
hayırlısıyla şu dönemi tamamlarsam 2. dönem doğum izniyle geçecek zaten...
24 ocaktan sonra hep sizinleyim oğluşumun gelişini sizinle bekliycem allah nasip ederse
biz iyiyiz çok şükür 29 haftalık olduk
oğluşum kıpır kıpır hiç durmuyor
kociş tekmelerini hiç hissedememişti bu güne kadar nezaman elini koysa duruyordu bizim nazlı oğluş
dün ilk defa gösterdi kendini babasına...
üst üste okadar çok tekme attı ki öldük gülmekten
5,5 senelik bekleyişten sonra herşey hayal gibi hala...
hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız canlarımmmmmmmm
nasıl şuan olanlar bizden öncekileri takip ettiysek inş sizlerde bizleri takip edeceksiniz
her geçen gün aranızdan yeni hamişler çıkacak ve halaylarımız hiç eksik olmayacak inş
umarım herkesin tedavi süreci güzel gidiyordur...
yeni gelişmeler var mı merak ediyorum...
geçmişi okuyup merakımı gidereyim ben hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmm can dostlarım

allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın...

kendini bu kadar yıpratma canım ALLAHTAN ümit kesilmez... sıkma canını

Bütün dostlarım hala burda merhabaaa canlar isterdimki uzun bir ara verdikten sonraaa kuzucuğumla aranıza dönüp size umut ışığı olup mutlu haberlerle dönmek ama malesefff hala tekim hala yalnız hala yarımım ama napalım durmak yok savaşa kaldığı yerden devam ,malesefkiii aramıza katılanlar olmuş çoğalmışız inşallah teker teker mutluluğaaa kavuşuruz beni tanıyanlar çok aranızdan tanımayan arkadaşlarımda ilk sayfalardan kontrol ederek tanıyabilirler merhaba kızlarrr 2014 te hep birlikte gülmemizz dileği ileee.Benii özlediniz ve merak ettiniz biliyorum artık yanınızdayım....

Baharcıgım canım benım masallah sıze zaman ne cabuk gecmıs oglusun kocaman olmus canım...allahım hayırlı dogum nasıp etsın
Opuyorum sızı kocaman

hoşgeldin caım uzun aradan sonra seni tekrar aramızda görmek çok sevindirici nerelerdesin sen bakalım bir gittin pir gittin inşallah canım dönüşün muhteşem olur. bu arada bende eskilerden vck şimdiki nıcke tanımazsın

Ben de daha önce kafamdaki soru isaretlerini yazmıştım ama su an bunlara bir de korku eklendi. Kafam allak bullak. Hep tek bir yerde test istenmesi belirli kişilerle görüşülmesi eşimin de benim de tuhafimiza gitmişti ayrica toz bitkisellerden önce bize verilen iki farklı haptan birini internetten buldum alakasız birsey için bu da soru işareti. Ayrıca toz bitkiselleri alırken ersel bey bize bir sürü belirti anlattı killanma artacak boğazdaki kemik neydi o adem elmasi mi diyorlar o büyüyecek diye ama eşimde hiçbir belirti olmadı. Bir de ilk gittiğimiz doktor bize iki bitkisel ilaç verdi eczane de satilanlardan biri Qenzim Q10 digeri de yine bitkisel bir ilac yine pahalı ilaclardi ilk gorusmeye giderken prospektusleri yanımızda götürduk ki soralım kullanmaya devam edelim mi diye. Ama hoca bakmadan ne olduğuna bunları hemen bırakın dedi. Uffff bilmiyorum kafamda düşündükçe soru işaretleri artıyor.

Canım hosgeldın

baharcığım hoşgeldiniz evet bundan sonra seni aramızda daha çok görmek istiyoruz inşallah

maaşallah allah tamamına erdirsin

topiğe girer girmez ne güzel bi haber aldım böyleeeeeeee
gözün aydın canımmmmmmmmm
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
bilgilerini yazda tabloya ekleyeyim seni umut olsun diğer arkadaşlara
isim:
yaş-eşin yaşı:
evlilik süreci:
azosperm nedeni:
tedavi süreci:
geçirdiği ameliyatlar:
sonuçları:
tüp bebek deneme sayısı:
deneme yaptığı merkez:
son durum: şuan hamile
hobaaaaaaaa

Linkleri niye değiştirdiniz yaa tanıyamıyorum size cezaaa hatırlatacaksınız bana kendinizi linkini değiştirenler..

Hoşgeldin canımmm :) eskiler eskiler inşallah yeni yeni hamişler olur bu sene :) nurusima sendende ne zamandır haber alamıyordum. Tedaviye başladınız mı?

canım çok çabul geçmiş zaman maşallah doğuma az kalmış sağlıcakla bebişini kucağına alırsın en yakın zamanda.

amin canım inşallah bendende güzel haber gelir biraz sonra bu defa pek kimseye söylemedim daha sakin geçti tedavim inşallah sonucuda hayırlı olur

nursimacım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklyoruz inşallah bizlere bir sevinçli haber de senden gelir.

iyiyim canım sağol başladım canım sonucu 15 dakika sonra alıcam onu bekliyorum

canımmmmm heyecanla sonucunu bekliyorummmm ölücem meraktannnnnnnn
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

baharcığım hoşgeldiniz evet bundan sonra seni aramızda daha çok görmek istiyoruz inşallah

diyene bak kız benim feleğim şaşmış o halde senden çok giriyorum nerdeyse sen nerelerdesin bakimmmmm

belgincim hoş geldin
bizde halen buralardayız
neler yapıyorsun nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…