Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
can

nursimacım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklyoruz inşallah bizlere bir sevinçli haber de senden gelir.
inşallah canım bugün çifte mutluluk yaşarız
Hoşgeldin canımmm :) eskiler eskiler inşallah yeni yeni hamişler olur bu sene :) nurusima sendende ne zamandır haber alamıyordum. Tedaviye başladınız mı?
evet canım tedaviye başladım ve şu dakikalarda sonucum belli olacak inşallah hamişimdir
haklısın canım evet fazla girmiyorum siz gelince bende gelirim artık

hiççççççççççç bişey yapmadım 2 yıll sadece çalıştım kendime zaman ayırdım ama olmuyo canım sadece zaman geçiyooo bende bir kez daha deneyim dedim biliyosun ilk denemeyi 2007 de yapmıştık yaklaşık 7 yıl oldu şimdi yazarken düşünüyorumda koskoca 7 yılll artık kaybedecek zaman yokk yaşş gidiyo bir kez daha denemek istiyorum inşallahhh 7 yılda herşey biraz olsun düzelmiştir inşallah bu sefer yüzümüz gülerr hepimizin sen ne yapıyosun varmı tedavii bu sıralar..

Baharcıgım canım benım masallah sıze zaman ne cabuk gecmıs oglusun kocaman olmus canım...allahım hayırlı dogum nasıp etsın
Opuyorum sızı kocaman

saol teyzesi büyüdü küçük erkeğim
evet ya yaz tatilindeyken zaman hiç geçmiyor gibiydi...
ama okul açıldığından beri sanki günler su gibi geçti...
inş sağlıcakla kucağıma aldığım günlerde gelir...
darısı başınıza canımmm
sen nasılsın en son spermleri dondurmuştunuz şimdi ne yapıyorsunuz ??

canım çok çabul geçmiş zaman maşallah doğuma az kalmış sağlıcakla bebişini kucağına alırsın en yakın zamanda.

saol canım benim 11 haftamız kaldı onuda atlatırız hayırlısıyla inş
canım sen ocakta mı başlıyordun tedaviye

Cnm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağındada görürsün inşlh
eşin nerde tese oldu acnm tese öncesi tedavi uyguladınızmı....bende halaya katılayım...

Ayyyyyyyy cnm super bi haber allahhhhh darisi simdi sira nurusimadaaaaaaaaaaa hayde cifte halay cekeriz inslhhhhhhhh

canımmm gözün aydınn tebrik ediyorummm allahım bu mutluluğunu hiçç bir zaman bozmasın darısıı bizee inşallahhhhh

doktorumun tavsiyesi üzerine 2 aylık vitamin takviyesi aldım 23 aralıkta kontrolüm var Allah nasip ederse akabinde tedaviye başlıyorum. inşallah bende yazarım buraya hamileyim diye Rabbim bana da ve tüm arkadaşlarımıza nasip eder

biz celalettin hocadayız
bize kimse olumlu bir sey demedi kaan hoca emre Bakırcıoğlu imkansız boşuna uğraşmayın dedi
eşimde buda olumlu olmazsa artık başka bir şeyler düşünürüz dedi yaşımızda geçiyor

Bahar cnmmm hosgeldinnnn ayy subha allah pasamiz buumys annecihine tekme atarmis cnm ocaktan sonra bizlesin demeksevindim guzrlim

Canım bızde tedavıye devam edıyoruz
Tup bebege baslıyoruz canım hastaneyle ımzayı attık hakkımızda hayırlısı
Bu ay kı adetımle dogum konturol hapına baslıyorum 3 hafta kullancam sonra ıgnelere baslıyorım
Dogum gunumde ımzayı attık bahar ılaclaclarımı aldım ınsallah ugurlu gelır

hayırlısı olsun herkes iyi diyo celalettin hacaya bizde kaan hocayıda emre beyide denedik bakalım birde buna gidelim 2 3 yıldır spermiyogramda yaptırmıyoruz oluruna bıraktığımız için olurya spermiyogramda bişyler çıkar celalettin hoca farklı bi spermiyogram yaptırıyormuş o yoktu bundan 3 yıl önce bakalım hayırlısı bismillah deyip başlıyacağız artık

Hayırlısı olur inşallahhh tatlımm allahım emeklerini boşa çıkartmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…