- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah canım bugün çifte mutluluk yaşarızcan
nursimacım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklyoruz inşallah bizlere bir sevinçli haber de senden gelir.
evet canım tedaviye başladım ve şu dakikalarda sonucum belli olacak inşallah hamişimdirHoşgeldin canımmm :) eskiler eskiler inşallah yeni yeni hamişler olur bu sene :) nurusima sendende ne zamandır haber alamıyordum. Tedaviye başladınız mı?
haklısın canım evet fazla girmiyorum siz gelince bende gelirim artıkcanımmmmm heyecanla sonucunu bekliyorummmm ölücem meraktannnnnnnn
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
biliyorum canım çok meraklandığını benimde kalbim duracak neredeyseamin Allah (cc)razı olsun
diyene bak kız benim feleğim şaşmış o halde senden çok giriyorum nerdeyse sen nerelerdesin bakimmmmm
Baharcıgım canım benım masallah sıze zaman ne cabuk gecmıs oglusun kocaman olmus canım...allahım hayırlı dogum nasıp etsın
Opuyorum sızı kocaman
canım çok çabul geçmiş zaman maşallah doğuma az kalmışsağlıcakla bebişini kucağına alırsın en yakın zamanda.
amin canım inşallah bendende güzel haber gelir biraz sonra bu defa pek kimseye söylemedim daha sakin geçti tedavim inşallah sonucuda hayırlı olur
iyiyim canım sağol başladım canım sonucu 15 dakika sonra alıcam onu bekliyorum
kkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmm Allahıma bin şükür başlayın halaya
12nci gün bhcg 61
14ncü gün bhcg 128
halay işareti nerde bulamadım
biliyorum canım çok meraklandığını benimde kalbim duracak neredeyseamin Allah (cc)razı olsun
haklısın canım evet fazla girmiyorum siz gelince bende gelirim artık
saol teyzesi büyüdü küçük erkeğim
evet ya yaz tatilindeyken zaman hiç geçmiyor gibiydi...
ama okul açıldığından beri sanki günler su gibi geçti...
inş sağlıcakla kucağıma aldığım günlerde gelir...
darısı başınıza canımmm
sen nasılsın en son spermleri dondurmuştunuz şimdi ne yapıyorsunuz ??
saol canım benim 11 haftamız kaldı onuda atlatırız hayırlısıyla inş
canım sen ocakta mı başlıyordun tedaviye
hiççççççççççç bişey yapmadım 2 yıll sadece çalıştım kendime zaman ayırdım ama olmuyo canım sadece zaman geçiyooo bende bir kez daha deneyim dedim biliyosun ilk denemeyi 2007 de yapmıştık yaklaşık 7 yıl oldu şimdi yazarken düşünüyorumda koskoca 7 yılll artık kaybedecek zaman yokk yaşş gidiyo bir kez daha denemek istiyorum inşallahhh 7 yılda herşey biraz olsun düzelmiştir inşallah bu sefer yüzümüz gülerr hepimizin sen ne yapıyosun varmı tedavii bu sıralar..
amin canım inşallah bendende güzel haber gelir biraz sonra bu defa pek kimseye söylemedim daha sakin geçti tedavim inşallah sonucuda hayırlı olur
sevincin daim olsun inşalahRabbim bizlere de nasip etsin
evet canım ama henüz sonuç girilmemişcanım sonucu netten mi öğreneceksin
saol teyzesi büyüdü küçük erkeğim
evet ya yaz tatilindeyken zaman hiç geçmiyor gibiydi...
ama okul açıldığından beri sanki günler su gibi geçti...
inş sağlıcakla kucağıma aldığım günlerde gelir...
darısı başınıza canımmm
sen nasılsın en son spermleri dondurmuştunuz şimdi ne yapıyorsunuz ??
saol canım benim 11 haftamız kaldı onuda atlatırız hayırlısıyla inş
canım sen ocakta mı başlıyordun tedaviye
biz celalettin hocadayız
bize kimse olumlu bir sey demedi kaan hoca emre Bakırcıoğlu imkansız boşuna uğraşmayın dedi
eşimde buda olumlu olmazsa artık başka bir şeyler düşünürüz dedi yaşımızda geçiyor
Canım bızde tedavıye devam edıyoruz
Tup bebege baslıyoruz canım hastaneyle ımzayı attık hakkımızda hayırlısı
Bu ay kı adetımle dogum konturol hapına baslıyorum 3 hafta kullancam sonra ıgnelere baslıyorım
Dogum gunumde ımzayı attık bahar ılaclaclarımı aldım ınsallah ugurlu gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?