Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkdaşlar biz geldik,sperm testinin sonucunu aldık malesef sperm çıkmadıama germ hücre sayısında yükselme var,toplamda 1.500.000 raund cell çıkmış,bunun 1.140.000i germ hücre ,360.000 lökositmiş,kan sonuçalrı nedense hala sonuçlanmadı,sonuçalrı hocayla görüşemedik, yarına kadar çıkarsa sonuçlar yarın tekrar gideceğiz hastaneye.
Bizden böyle ama bebiş arkadaşımız çok güzel haber vermiş,Hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayıda nasib etsin inşalllah

Cnm hosgeldin ne guzel hucreleriniz yukselmis devamida spermlerin ta kendisi olur..aa normalde ayni gun cikardi tahliller demekki problem lmustur .yarin gene gutmek zor olucak senin icin cnm sen calisiyormusun ..

Cnm hosgeldin ne guzel hucreleriniz yukselmis devamida spermlerin ta kendisi olur..aa normalde ayni gun cikardi tahliller demekki problem lmustur .yarin gene gutmek zor olucak senin icin cnm sen calisiyormusun ..

Evet canım güzel bir yükselme olmuş çok sevindim,baksana bebiş arkadaşımızında 1.500.000 germ hücreleri varmış mikrotesede sperm bulunmuşşş ve şimdi hamile,bana iyice umut oldu.
bilmiyorum canım çıkmadı nedende evet yarın zor olacak gitmek bizim için, ben çalışmıyorum eşim için izin almak zor oluyor ama aldı oda artık yapcak bişey yok,bakalım hoca ne diyecek,bugün hocaya sıvı kürleri almaya gidelimmi dedim oda biraz sabır sonuçlar çıksın ona göre dedi,sıvı kürleride almadık yani.

kızlr 2-3 immotil sperm görüldü ne demek olumlu mu olumsuz mu.. Yani sperm 2-3 tane var o da hareketsiz mi yoksa spermler arasında 2-3 tanesi hareketsiz sperm mi var.... çıldırıcam yaaa

Son düzenleme:

Evet zamani gelince mevlam nasip ediyor bizlerede nasip olsun o yaziyi yazmak..
Anladim cnm ne yapican mecburen gideceksiniz yollarda kolaylik versin mevlam size..
Inslh hormon sonyclarinizda iyi cikar bundan sonra gelismeler ardi ardina gelsin..

Evet zamani gelince mevlam nasip ediyor bizlerede nasip olsun o yaziyi yazmak..
Anladim cnm ne yapican mecburen gideceksiniz yollarda kolaylik versin mevlam size..
Inslh hormon sonyclarinizda iyi cikar bundan sonra gelismeler ardi ardina gelsin..

Cemrem canımya,bakıyoruzda sonuçalr hala çıkmadı,yarın gitmeyelim diyorum ben,neyapcağımı bilemedim çıksa sistemde bizde görürdük dimi,sence neyapalım?

canım merhaba ben eski üyelerdenim daha önce sperm testlerinde hücre filan çıkmazdı ben uzun zamandır araverdim araştırmaya nerde yaptırmıştınız spermiyogramı celalettin hocadamı.

Cemrem canımya,bakıyoruzda sonuçalr hala çıkmadı,yarın gitmeyelim diyorum ben,neyapcağımı bilemedim çıksa sistemde bizde görürdük dimi,sence neyapalım?

Cnm yaa o zama bencede gitmeyin cunki gitsenizde cikmassa bosuna gitmus olursunuz ciksaydi sistemdd gozukurdu guzeljm.ciksin onu ertesi gunu gidin derim olmazsa tlf da soyleyin sonucunu oonada yanit vetir hoca ..

Yok canım biz celalettin hocada tedavi deyiz daha hic kontrole gitmedik yeni başladık inşallah sonucumuz sizinki gibi güzel bir bebek olur bize dua et hamile lerin duası cok kabul olurmus

canım merhaba ben eski üyelerdenim daha önce sperm testlerinde hücre filan çıkmazdı ben uzun zamandır araverdim araştırmaya nerde yaptırmıştınız spermiyogramı celalettin hocadamı.

Merhaba canım,evet celalettin hocanın yönlendirdiği ANDROMER tanı merkezinde yaptırıyoruz,başka yerlerde böyle ayrıntılı yapmıyorlar zannedersem,bizde uzun zamandır başka yerde yaptırmadık

Biliyorum bana çok kızıyorsun, ama ben yine de size merhaba diyerek cevabıma başlamak istiyorum.

Her şeyden önce şunu belirteyim benim ve eşimin Celalettin Hoca'dan veya farklı bir kişiden zerre kadar faydamız yok.Eşim de hayatı boyunca Celalettin Hoca'yı sadece bir kez Eylül ayında gördü, ben hiç görmedim.Sadece eşimin anlattıkları kadar biliyorum.

siz sanırım sekreterisinizşeklinde bir ifade kullanmışsınız, sui zanla hareket etmiş ve bana hakaret etmişsiniz.Bir önceki yazınızda kul hakkından bahsediyordunuz.Peki bu nedir? Kalbim size karşı kırılmış olsa da, yine de size karşı varsa hakkımı helal ediyorum.Size vermiş olduğum cevapların hiç birinde hakaret içeren tek bir kelime bulamazsınız.

Siz beni samimi bulmasanızda niye mesaj attığımı söylemek istiyorum inanmasanızda.Yazdıklarınızın tamamını okudum ve açıkçası üzüldüm sadece iyi niyetimle size yardımcı olmak istedim ve buradan da tekrarlıyorum, size karşı elimden geleni yapmaya hazırım.Gaziantep tarafında bi yerdesiniz ve bu taraflara ulaşımızın zor olduğunu , Nizip e gidip geldiğiniz yazdıklarınızdan okudum.

EMİN OLUN, BURAYA YAZMADAN ÖNCE FORUMDA YAZDIKLARINIZI OKUSAYDIM BURADAN SİZE CEVAP VERMEZDİM. (Bana mesaj yollamayın dediğiniz için buradan yazıyorum.)

Celalettin hoca'yı eleştirdiğinizde tahammülsüz davrandığımı nasıl düşündüğünüzü inanın anlamış değilim.Ben sadece hocadan memnun olduğumuzu sürekli yazdım, başka bir şey yazmadım.

Burada yineliyorum, ( doktorculuk oynadığımı ifade ediyorsunuz, sadece gülüyorum - demek ki bildiklerimizi de burada paylaşmayalım); andromer çok teşekküllü de neden sperm dondurma yapmıyor demişsiniz, bunu da hoca ya sor demişsiniz.Orada sadece ayrıntılı spermogram testi yapılıyor, bu da özel çalışma gerektiren bir işlem.Her yer de yapılmaz özel bir durum olduğu için. (Sperm dondurma yapılmıyor diye, o merkezin kötü olduğu anlamı çıkmaz.)Anladığımız kadarıyla Celalettin hoca da bu sebeple orayı tavsiye ediyor.Tüp bebek yapılacağı zaman ( zaten sperm var demektir ) , onun için tüp bebek merkezine yönlendiriyor burada yazılanlardan anladığım kadarıyla.

Bizim eşlerimizin hormonal problemleri var, dolayısıyla bu durum tıpta ürologların baktığı bir durum değil.Endokronoloji uzmanlarının uzmanlık alanına giren bir durum.(Bildiğiniz gibi Celalettin hoca da dahiliye uzmanı)Bizim yanıldığımızda bu zaten, endokronoloji uzmanlarından ziyade , ürologlardan medet ummaya çalışıyoruz.Ürologlarda hormonal tedavi yerine mikroteseyi öneriyor.

Size gönderdiğim mesajımı yine okudum, gönderdiğim mesaj da prof olduk dememişim.Uzman olduk demişim.

İnşaallah bir daha hayatınız boyunca o sıfır rakamını görmezsiniz diye sizin için de dua edeceğim buna emin olabilirsiniz.

Neyse, kesinlikle amacım sizi üzmek değil sadece yadımcı olmaktır.Muhakakki Allah kalplerde olanı bilir.

Cnm yaa o zama bencede gitmeyin cunki gitsenizde cikmassa bosuna gitmus olursunuz ciksaydi sistemdd gozukurdu guzeljm.ciksin onu ertesi gunu gidin derim olmazsa tlf da soyleyin sonucunu oonada yanit vetir hoca ..

Sağol canım gitmeyeceğiz artık napalım,korkuyorum kanların başına bir iş gelmiş olabileceğinden,olurmuki öyle bir şey,inşallah bir sorun yoktur

bacım bacım

anam eski günler gibi oldu
gene buluştuk
gene aynı dr bakalım inşallah bu sefer olur

bacım ya nasıl sevindim gördüğüme

eski dostum hani bana hep derdin ya bu kadar uğraşma her duyduğunu yapma diye

o sözlerin geldi aklıma

her mtese sonradan sonra yıkıldığımda yanımda olan dostum merhaba

merhaba bahar85 daha önceden de takip etmekteydim bu siteyi ancak yeni üye oldum,tabloda okuduguma göre sizin sorun lenfoma tedavisinden dolayı azospermi yada oligospermi ?bizdede lenfoma tedvisi sonucu dalak alınmıs sonrasında kemoterapi ve radyoterapi almıs( dalak alındıgından dolayı kemoterapi uygulanan bölge karın) ve hastalık 2. kez nüks etmiş 15/16 yaslarında.. azosperm oldugumuzu yapılan sperm analizlerinde ögrendik ve acıkcası nerden baslasak nasıl yapsak bilemiyorum sizinde sorununuz bizim gibi oldugu için yardımcı olabilir misiniz ? en azından siz tedaviye nerelere gittiniz ? yada bugune kadar neler yapıldı,tese yapıldı mı ?ve sanırım hamilesin bebişiniz olacak .?

HERKESE İYİ AKŞAMLAR...bugün konturolümüz vardı ve test sonucumuz Round Cell Sayımı : 1 000 000 /cc

[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]Lökosit Sayımı : 190 000 /cc Lökosit Oranı : % 19

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman][/FONT][/FONT]İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 81

3ay önce yapılan test sonucunda 445 000 grem hücre vardı 55000 lökosit...

ilk 3 ay için sizce tedavi nasıl ilerlemiş..??:26::26:

balım hoca eşime kan tahlillerin 19 aralık da çıkacak demiş size de böyle demedimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…