canım rabbim şifasını versin.argi man ve com viteks yeni değil epeydir var.eşim hatta hocaya sordu comvitex kulanalımmı diye ozaman kullanmayın dedi ve tuncay beye yönlendirmişti.bizde tribulus terestis almıştık.çünkü ersel beyden bişey alma niyetinde değildik.biz hiç ersel beyden kür kullanmadık kullananlarla bakıyorum sonuçlarımız aynı.bu ilaçları biz başka doktordan yıllar önce duymuştuk pahalı diye alamamıştık.
canım bu tribulus terestis çoban çökerten oluyor dimi,bugün okudum bir doktor azosperm hastalarına önermiş kullananların sperm sayısı artıkça artı demiş
evet canım.ben bayağı araştırmıştım.com vitex de araştırdım ama hoca bunlara gerk yok deyince bizde tribulus almıştık.daha test yaptırmadık.inşallah bizdede çıkmıştır.
canım rabbim şifasını versin.argi man ve com viteks yeni değil epeydir var.eşim hatta hocaya sordu comvitex kulanalımmı diye ozaman kullanmayın dedi ve tuncay beye yönlendirmişti.bizde tribulus terestis almıştık.çünkü ersel beyden bişey alma niyetinde değildik.biz hiç ersel beyden kür kullanmadık kullananlarla bakıyorum sonuçlarımız aynı.bu ilaçları biz başka doktordan yıllar önce duymuştuk pahalı diye alamamıştık.
gülerim bahar arkadaşımız comvitex kullan varmı diye topik açmıştı.ordan bakabilirsin.bide argiman mı argimex mi size verilen.
gülerim keşke bu kadar toplu almasaydınız.comvitex 60 kapsül.günde 2 alsa 6 aylık oluyor.argiman kaçlı bilmiyorum ama 1 tane alsaydınız.faydası olursa eczaneden alırdınız bidaha.madem yeni ilaç bu kadar toplu alınması mantıklı değil.olurki içinde alerjen bişey olur yaramaz.maddi olarakta zorlanmazdınız ozaman.
canım biz burda ters birşeyin olduğunu söylüyoruz.bunu anlayın.hepimiz umudumuzu yitirmek istemiyoruz.mecburuz bu başka.bizde hocaya 2012 eylülünde gittik ve inhibin istanbulda yapılıyordu.ankaraya neden gittiniz.inhibin çok önemli değil bunada takılmayın.ben demiyorumki hocayla yollarınızı ayırın.diyorumki bir olalım.haksız yere artık paralarımızı ve umutlarımızı bitirmeylim.ve şunu unutmayın herhangi bir hastalığınız için devlet hastensine gitseniz ve sizden bağış istese ben iyi olayımda boşvermi dersiniz yoksa doktor bey burası devlet hastanesi neden benden bunun talep ediyorsunuz deyip şikayetmi edersiniz.uzun süredir tedavi olanlara soruyorum.ersele ve diğerine başından beri ne kadar verdiniz.bir hesaplayın ne olur.az buz para değil.hocaya tepkilerimizi dile getirirsek en azından daha az yıpranırız.siz sadece umutmu istiyorsunuz yoksa sperm çıksın ve anne olayımmı.bakın biz bitkisel kullanmıyoruz.en başından beri karşıyım bu kadar paranın bir bilinmezliye yatırılmasına.ersel olmadı ermiş,ermiş olmadı ersel.bu böyle olmaz.siz aldıklarınızın içinde ne olduğunu ve sağlık bakanı onayı varmı yokmu neden sorgulamıyorsunuz.hiçbirşey masum değil.artık paradan vazgeçtimde bari sağlığımız yerinde olsun.biz toplamda 2012 ocak ayından beri tedavimiz devam ediyor.biz celallettin hoca ile tedaviye başlamadan bizde zaten spermatid vardı ve 1 yıldır daha 1 tane sperme rastlayamadık.hipolulara demiyorum ama testis kaynaklı azolarda öyle aman aman başarı yok.mesela elegon spermatid ile sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş ama sayıları öyle milyonlarca değil.burda sağanak arkadaş başka doktorla 3 ayda milyonlarca sperm gördü biz bitane bile göremedik.zaman hepimizin aleyhine işliyor.sağlıkta maalesef hata olmuyor.
ben yeni katıldım aranıza kızlar. 4 aylık evliyim ve eşimle bebeğimiz olacak diye bekliyoruz hiç korunmadık. ama maalesef bugün tahlil yaptırdık neden olmuyor diye eşimde hiç canlı hücre yok dedi doktor tüp bebek yolunu deniycez dedi napıcam ben böyle olupta tüp bebekle bebeğ4i olan varmı acaba hiç şanımız varmı
selam canlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
en son 3 hafta önce girmişim çok özledim hepinizi
yazın ne güzeldi tüm günü sizinle geçiriyordum...
ama şimdi yorgunluktan foruma girmeye mecalim kalmıyor...
okulda pır pır çocuklarla dolanırken eve gelinceböyle oluyorum
akşama kadar dinlen, biraz uyuyemek yap kociş gelsin derken günler gelip geçiyor...
temizlikte hafta sonuna kalıyor doğal olarak...
hayırlısıyla şu dönemi tamamlarsam 2. dönem doğum izniyle geçecek zaten...
24 ocaktan sonra hep sizinleyim oğluşumun gelişini sizinle bekliycem allah nasip ederse
biz iyiyiz çok şükür 29 haftalık olduk
oğluşum kıpır kıpır hiç durmuyor
kociş tekmelerini hiç hissedememişti bu güne kadar nezaman elini koysa duruyordu bizim nazlı oğluş
dün ilk defa gösterdi kendini babasına...
üst üste okadar çok tekme attı ki öldük gülmekten
5,5 senelik bekleyişten sonra herşey hayal gibi hala...
hepiniz her an aklımda ve dualarımdasınız canlarımmmmmmmm
nasıl şuanolanlar bizden öncekileri takip ettiysek inş sizlerde bizleri takip edeceksiniz
her geçen gün aranızdan yeni hamişler çıkacak ve halaylarımız hiç eksik olmayacak inş
umarım herkesin tedavi süreci güzel gidiyordur...
yeni gelişmeler var mı merak ediyorum...
geçmişi okuyup merakımı gidereyim ben hepinizi kocamannnnnnn öpüyorummmm can dostlarım
maalesef olmadı kızlar sonuç negatif
biz inhibin için akaraya gitmedik kanımızı gönderdik inhibini kafama taktığım için yazmıyorum örnek olarak verdim hangi tedaviden sonuç alçağımızı bilerek başlıyoruz tüp bebek için semra kahramana gittiğimdede sonuç alıp almayacağımı bilmiyordum bir dünya para döktüm olmadı napsaydık mikro tese olmasamıydık
Canım yazını okuyunca çok heyecanlandım benim eşimdede sizinkine benzer bir hikaye var iğne ile indirmişler. Ben bu iğneden olduğunu düşünüyorum eşin acaba ne iğne olduğunu araştırdımı benim eşim almanya doğumlu ve orda bu yöntemle indirmişler ama ne iğnesi bilmiyoruz ailesine bilmiyor. Ve. çok merak ediyorum eşimi azosperm yapan bu iğneden nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?