Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin hoş geldin.ben senin zamanın harzemin sayesin sevgi dolunun gizli takipçinizdim.üye olmadan sizleri yıllarca okurdum.okadar bendendinizki.elegon hücrelerle boğuşurken burayı keşfetmiştim.seni ve zamanı bayağı merak ediyordum.sonra geldi yazdı.seni zamandan sordum.bir ara karın ağrın vardı.gizli duacındım.sonra tekrar tese yapacağınızı falan yazdın ama seni bir daha görmedim.kayınvalidenle oturuyordun.sizde durum ne.inşallah rabbim bu acılarımızı dindirecek hayırlı evlatlar nasip etsin.her geçen gün bu acımı yüreğimi yakıyor.yorgunum çaresizim ama mutluyum.en azından huzurumuz yerinde.bakalım alnımıza rabbim ne yazdı.

sağol canım ama lökosit düşmedi sanırım biraz arttı önceden 55 000 di şimdi 190 000 bin oldu acaba yanlışmı yazmıştım

bilemedim arkadaşlarda hep azaldı dedi. ama hoca çok iyi ilerleme var mart ayına kadar 1. 500.000 na çıkarmalıyız

demiş r.cell i... argi-man 2 kutu, ve com VİTEX KAPSÜL 6 KUTU süreci hızlandırmak için vermiş menegonu almıştık ama henüz

kullanma dedi bide şuan diğer uyguladıklarımıza aynen devam dedi... ayy bide eşime ne demiş, ersel bey son zamanlarda kafasına

göre ilaç veriyor herkese dedi, henüz ona yönlerdirmedi şaşırdım ben doğrusu bakalım kan tahlillerinden sonra ne diyecek bizde böyle

iştee . sizde ki gelişmeleri ekledim bide şimdi ne kullanacaksanız yazarsan tabloya ekleyeyim yayınlayacağım inşallah birazdan...

kızlar tabloda kontrol ettim de bi dermann lara ve bengusuu ya vermiş hoca...eczacı da bu ilaçlar yeni çıktı demiş.. hakkımızda

hayırlısı inş. iyi sonuçlar alırız hepimiz...

Son düzenleme:

merhaba canım sana daha önce de özelden mesaj atmıştım hatırlarsan. bizim azo sebebimizde aynıydı bizde kaan hocanın hastasıyız ve bende senin gibi yapmayı düşünüyorum kısmetse 15 tatilde bizde cemalettin hocaya gideceğiz. canım Allah doğru neyse onu yapmayı nasip etsin inşallah. bide dönünce fikrini paylaşırsan sevinirim

cnm ya valla umut oldubn bize Allah razı olsun senden bişey soracağım sizin tek taraflı inmemiş testisti o ameliyat edilen taraf ne durumda yani orda sperm üretimi var mı

Canim esimde cift tarafli varmis bu sorun dogustanmis annesi normal bi kontrolde bebekken hastaneye goturmus orada doktor farketmis bu cocogun yumurtaliklari yukarda inmezse ameliyat olmali demis. 3yasina kadar igne tedavisi gormus igneyle indirmeye calismislar inmemis 3,5 yasinda ameliyat olmus ameliyat basarili gerceklesmis(o donemde en erken 3-4 yaslarinda yapiliyormus fitik ameliyatlari simdi tip daha ilerlemis durumda herhalde suanda 1 yasina gelmeden uygulaniyor bebeklere) neyse hic sorun olmamis tabi hic kontrolede gitmemis gencliginde ama ne olduysa sonradan teki yukari kasigina cikmis . esim onceleri hep kontrol ediyodum elimle 2 side yerindeydi diyor ama azosperm oldugunu ogrenince tabi bunlara dahada dikkat eder oldu. daha sonra testis ultrasonu cektirdi ozel bi hastanede yerinde olan normal bi yetiskin erkegin yumurtaliklariyla ayni boyutta ve homojenmis bunu dr. benim tanimda soyledi. yukaridaki icinse normal boyutundan cap olarak yarimm santim daha kucuk ve tamami heterojenmis iste boyle kizlar ama tese normal yerinde olan yumurtaligina yapilmis.

Canim ecrin bebege yazdigim senin sorunuda yanitliyor ama eger goremezsen kopyalarim

Canım yaa şimdi baktımda sen 55000 yazmışşın ben 550000 görmüşüm kusura bakma,inşallah yeni ilaçlarınız şifa olsun birdahaki kontrolünüzde spermler çıksın bol bol,internetten baktınınzmı tahlillere hiçbiri çıkmamışmı?
Biz daha sonuçları konuşamadık hocayla kan sonuçları çıkınca onlarıda alıp tekrar gideceğiz,ozaman belli olur kullanacaklarımız.
Birde bu vitaminlari sigorta karşılıyormuymuş?

sağol canım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. aslında hoca 19 dedi diye hiç bakmadık netten eşim ilaçları getirtme derdindeydi

ilaçları karşılamıyor devlet eczanede 420 lira tutmuş... öyle işteee.. kan tahlillerinden sonra erselbeyden de bir şey kullanırsak bayaa masraf olacak bu ay..

Canim ecrin bebege yazdigim senin sorunuda yanitliyor ama eger goremezsen kopyalarim

Sağol canım okudum şimdi yazdıklarını sizin durum bizimkine göre oldukça iyiymiş,benim eşim 6 yaşında olmuş ameliyatı,geç kalındığı için tek testis çürümüş oyüzden onu almışlar,diğerinide indirmeye çalışmışlar ama tam inmemiş,doğal olarak testis gelişememiş normal boyutlarda değil yani,celalettin hocayla tedaviye başladıktan sonra daha aşağıda duruyor ama malesef büyüme olmadı ama tüm bunlara rağmen germ hücrelerin bukadar yükselmesi beni şaşırtıyor Allaha şükür iyi gidiyor tedavi,umarım bizlerde sizin gibi mutlu sona ulaşırız.

İnsallah canim Allahin izniyle insallah sizinde olur

cnm bizleri bilgilendiriğin için çok sağol.inan burda hepimiz sizinkisi gibi olumlu örnekler duymak istiyoruz bizim için ümit kaynağı oluyor.bi şey merak ettim ne kadar süre tedaviniz sürdü

Canim biz bu durumu ogreneli 7 ay oldu tabi bizimki internetten arastirip dr.lara ne iyi gelir diye sorup bir suru seyler yedi icti (bal.keciboynuzu pekmezi.incir kurusu.cakisir otu koku suyu.nohut kuru.beyaz sogan.kabak cekirdegi.ceviz.) bunlaraklima gelenler ama son 3 ay hic aksatmadi bunlari bunlar germ hucreleri arttirdi testlere gore sonuc boyle canim

İnşallah herkes iyi haberler verir.bu haftasonu biz de test yaptiricaz haftaya da sanırım kontrole gidicez hormon tahlilleri yaptiricaz

inş hayırlı haberler verirsin yeni haftada bizlere.
her şey kalbine göre olsun.ve RAbbim sevindirsin inş.amin.

seni inan çoooook iyi anlıyorum.
ilk öğrendiğimizde dünya bitti zannetmiştim.
bu derdi paylaşan hepimiz o anları yaşadık canım.
telaşa kapılıp hemen tese olmayın canım.
araştırın sebebini araştırın önce.
tedavi yoluna gidin canım ...tese en son çare.

bizim bu dertle savaşımızın 4. yılı.
tedavi olmadan heyecanla 2 tese olduk. sonra tedavi edildik.
2 yıl aralıksız iğne yedik.. eşimin canına mı yanayım . iğneleri parayla alıyorduk önceleri. giden milyarlara mı yanayım.
şimdi hala iğne yiyoruz. canım farkı iğnelere ücret ödemiyoruz.biz şu anda celalettin hocada tedavideyiz. saolsun rapor çıkarttı bizlere ..eşimin canı hala yanıyor ...
ama yavaş yavaş sonuç almaya başladık şükür.inş devamı da gelir ... Rabbim sebep kılmıştır da bu tedaviyi bize hayırlı kılar.

bunları neden mi yazıyorum.... canım anlıcan iyice araştırmak lazım.
heyecana kapılıp hemen tese olmayın diye... yazdım.sebeplerini, doktoru iyice araştır.
Rabbim sizin için şifa nerdeyse oraya götürsün inş sizi...
kendi kafamna göre de bence bitki kullanma derim.
çakşır keçiboynuzu fsh ı yükseltiyor .
fsh yüksekliği de çıkışı engeliyor .

Allah yardımcın olsun....

Canım ya bizim durumumuz da sizinkine benziyor aslında ve azosper minin en zor hali yazmışsın şimdi canim sıkıldı bizde de hormon lar normal ikincide lh yüksek çıktı ama celalettin hoca önceki doktorun verdiği bitkisel ilaçlardan olabileceğini söyledi aslında sen benim için bir umutsun ama korkuyorum sperm bulunamadı demelerinden aynı zamanda da aceba tese olsa çıkar mı denesek mi vakit mi kaybediyoruz diye düşünüyorum anlican ne yapacağımızı bilemiyoruz cok mu aceleci davraniyorum onu da bilmiyorum offf

2045 tane okudum ben de. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım Allah razı olsun okuduğun için .
ama liste oluşturduk canım.
listeye göre okuyoruz.
katılmak istersen eklerim.

şükür şükür şükürrrrrr .Rabbime şükürrrrrrrr ler olsun ......
gözün aydın canımmm.Allah tamamına erdirsin...

sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin ve kucağına alıverirsin evladını bir çırpıdaaa.amin.......
darısı hepimize olsun amin.....

Canımm sana zahmet olmazsa,müsaitsen bir bakabilrmisin internetten sonuçlara,eğer sizinki çıktıysa bizimkinde bir sorun var demektir,
İlaçlarda çok tutmuş ama neyapalım şifa olsunda inşallah varımızı yoğumuzu bebeğimize kavuşmak için harcarız

canım rabbim şifasını versin.argi man ve com viteks yeni değil epeydir var.eşim hatta hocaya sordu comvitex kulanalımmı diye ozaman kullanmayın dedi ve tuncay beye yönlendirmişti.bizde tribulus terestis almıştık.çünkü ersel beyden bişey alma niyetinde değildik.biz hiç ersel beyden kür kullanmadık kullananlarla bakıyorum sonuçlarımız aynı.bu ilaçları biz başka doktordan yıllar önce duymuştuk pahalı diye alamamıştık.

Kizlar bisey sorucam kese en erken transferden kac gun sonra gorunuyor lutfen biri cevaplasin

cnm sonucunu tedavi olduğun yere bildirdinmi ordan sana şu zamaan gel derler.
transferin 12. günü test günü zaten ondan 10 gün sonrası da keseyi görmeye gidiyosun.
bi 10 gün sonrada kalpatışı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…