Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet önemli olan inanmak ve güvenmek.
İnanmadığımız sürece psikolojimiz alt üst oluyor.
Ve bu da eşlerimize yansıyıp onun tedavilerinin ilerlemesine de engel oluyor.
Burada yazılan konuşmaları eşime söylediğimde açıkçası onun da canı sıkıldı
Keşke dedim söylemeseydim.Ama o tedaviyi devam ettirmeye kararlı.
En azından yaza kadar.Olmazsa artık evlatlık alacağız.Kendimizi daha fazla yıpratmanın lüzumu yok.

HTML:
sayesciğim.hoca gülerimlere demiş.ersel şimdi kafasına göre veriyor diye.halimiz rabbime ayan.o halimizi çaresizliğimizi görüyor.şafi ismiyle şifa versin

evet canım okudum. Zaten kafamdaki deli sorular daha bir depreşti :) Hoca'dan yana hiç bir şüphem yok ama şu bitkisel olayları beni de germiyor değil başından beri. Bakalım hayırlısı beşer şaşar ne diyim...

comvitex le ilgili internett azospermle ilgi hiç bişe yazmıyor yani bunun azosperme faydası varmı yok ??
sadice cnsl güç verici filan diyor ( off kafam karıştı

Tülaycım gerçekten katılıyorum. Ben de kendi mantığım çerçevesinde ve başımdan da geçen tecrübelerimle inanmanın başarmanın yarısı olduğu kanaatindeyim. Ben eşime vallahi hiç bahsetmedim buradaki muhabbetlerden :) Bakalım ben de inşallah şubat ayındaki tahlilde çok daha iyi sonuçlar bekliyorum kendi adımıza. İnşallah siz de güzel şeyler duyarsınız, hayırlısı canım benim.

comvitex le ilgili internett azospermle ilgi hiç bişe yazmıyor yani bunun azosperme faydası varmı yok ??
sadice cnsl güç verici filan diyor ( off kafam karıştı

Comvitex c vitamini oluyor canım.
Yani eşlerimiz bol bol c vitamini almalı.

C vitamini yönünden en zengin besinler şunlardır;
Turunçgiller (Portakal, mandalina, greyfurt, limon )
Kuşburnu
Maydanoz
Tere
Roka
Kırmızılahana
Çilek
Karnabahar
Ispanak
Yeşil sivri biber

Eşlerimiz bu yiyeceklerden hemen hemen her gün yemeli.

aynen canım.marul marulun kökünüde önermişti bir doktor.havuç ta faydalı.kırmızı lahana triod problemi varsa doktor kontrolünde olunmalı.

Benim eşime söylememdeki amaç doğru kararları birlikte vermekdi.
İnşallah şubat ayında süperinde ötesinde bir gelişme yaşanır da topik birazcık olsun rahat nefes alır.

comvitex teki içerikleri ben eşime yıllar içerisinde tek tek ya da birlikte kullandırdım. Hatta tedaviye başlamadan önce 2 ay 3 şişe bu tür çeşitli bitkiseller kullandık. O yüzden çok tanıdık geldi içindekiler :)

Benim eşime söylememdeki amaç doğru kararları birlikte vermekdi.
İnşallah şubat ayında süperinde ötesinde bir gelişme yaşanır da topik birazcık olsun rahat nefes alır.

canım tabii ki iyi yapmışsın söylemekle :) İnşallah canım inşallah kasımda ki kontrolde moral olarak çok düştüm ben her şey üstüste geldi biraz. İnşallah bu sefer yüzlerimiz güler ne diyim.

Arkadaşlar merhaba,

Benim Haziran 2013'deki negatif tüp bebek denememden sonra doktor değişikliğine gittik.
O denemede yumurta toplama günü 3 kez örnek vermesi sonucu eşimden 20 adet sperm çıkmıştı.
Ama sonrasında yaptırdığımız 2 spermiogramda da sıfır sonucu aldık.

Eşim 3 aydır iğne ve vitamin tedavisi görüyor. (menogon, ovitrelle, femara, melatonin, multivitamin kullandı).
3 aylık emeğin sonucunu görmek üzere bu Cumartesi hastaneye spermiogram için gideceğiz.
Lütfen dua edin bizim için, eğer sperm çıkarsa dondurma işlemi yapılacak, çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Doktorumuz ne derse onu yapacağız
Azospermi için bu şekilde tedavi görüp, 3 ayda sonuç alanlar var mı? Lütfen varsa paylaşsın morale çok ihtiyacım var.
Eğer sonuç yine sıfır çıkarsa ne öneriyorsunuz, tedaviye sperm çıkana kadar devam mı etmeli yoksa mikrotese mi yaptırmalıyız karar veremiyoruz. Deneyimli arkadaşların tavsiyesine çok ihtiyacımız var.
Herkese teşekkürler, allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin.

canım arkadaş için lem yelıdlerı okudum inş.Allah gönlünün muradını versın.

canım arkadaşın annesi için ya hay okudum inş.Allah şifa versın.

Buarada eşim de ben de 29 yaşındayız, tavsiyede bulunurken yaşımızı öğrenmek istersiniz diye düşündüm...
Sevgiler!

Arkadaşlar daha once de yazmıştım simdi vaktim yok uzun uzun yazamadigim icin alıntı yaptım bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz

canım çok önceki l,stelerde bende ekliydim ama burda yokum benide eklersen sevinirim ben 31 eşim 33 10 yıllık evliyiz 2007 yılnda eşim bir kez tese oldu orada elonge hücre bulundu onlarla bir deneemiz oldu fakat başarısızlıkla sonuçlandı.onun ardından araştırmalarla bir çok kür kullandık 2010 da kaan hocayla tedaviye başladık iğine ilaç derken kaan hocada tese dedi ve bugüne kadar hiç bşey yapmadık ama şimdi yeniden celalettin hoca ile dedaviye başlıyacağız.birde keşke tese olup olmadıklarını da yazsaydın belki merak eden arkadaşlar lolabilir hanii sperm çıkışı olanlar varyatesede bulunamayanlara umut olurdu kendiliğinden çıkış olduğunu görmek sevgiler...

Bizim tahlil sonuçları çıkımış ama pek hoşuma gitmedi sonuçlar, testesteron önceden gayet güzel yükseliyordu menagona başladığımızdan beri yükselmiyor, gerçi hocaya sormuştum menagona başlayınca testesteronun düşmesi normal demişti hocada.
FSH:1.55
LH:0.27
TESTESTERON:2.95
ESTRADİOL:48.39
FSH,LH düşük,TESTESTERON normal aralıkta ama yinede düşük,ESTRADİOL yüksek çıkmış:26:
Kızlar keçiboynuzu kürümü yapsak diye düşünüyorum,biliyorsununz fsh'ı ve testesteronu yükseltiyor,hocaya soracağım bunu,belki işe yarar
GÜLERİM canım sende bak istersen,sizinkide çıkmıştır büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…