Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım ne zor yaa Rabbim hepimize sabır versin..

sizin fsh tedaviden önce çokta yüksek değilmiş.nebidomu kullandınız.
hayır hiçbirşey kullanmadık bu tahlil m.tese amaliyatından sonra 1 ay bile dolmadan yapıldı.. bizde herşey normaldi zaten azo için hiçbir neden yok tu .. ama işte halimiz böyle..

tülaycım cnm neler yaşıyoruz ya cnm o ne demk sağı sağlam bıraktık madem sağlam bıraktın öbürünü niye kesip biçtin uff inşlh güzel günler gelir de bu günleri unutursun güzelim...
cnm hormonların düşük ama belliki böle sonuçlar düzene girecek güzelim ameliyat dediğiyse dr. muhakka micro enjeksiyonla olsun eşi yani kapalı amelişyat daha çabuk iileşiyor eşler hemde sıkıntısı da az oluyo aynı gün eve gelirsiniz cnm inşlh bu ilaçalr şifa olucak gelemediğinize üzüldüm kısmette görüşmek gene kaldı olsun ii sonuçlar alın da görmesekte olur birbirimizi
merhaba arkadaşım senin eşinde daha önce sperm çıktığı için azolu değilsiniz oligaspermisiniz büyük bi ihtimalle ama normal bi çıkıp bi çıkması diyor dr.lar eğer çıkmazsa gene bu sefer sperm arttırıcı ilaçlar takviyeler kullanır eşin inşlhh çıkar bol bol
cnm caNINI SIKMA BAKİM BÖYLE DÜZELECEK HEMEN HEPSİ AYNI ANDA SÜPER OLAMAZ ZATEN YILLALRIN GETİRDİĞİ Bİ DEĞERLER VAR KISMETSE BÖYLE DÜZENE GİRİP SPERMLERİ GÖRECEKSİN...
cnm ii olmana çokk sevindimm...inşlh bu testte güzel halaylık sonuçlar alırsın bizde kurdumuzu dökerizzzzzzzzzz
gülerim balıma dediğim gibi değerler bi anda düzene girrmesi zor sende tahmin edersin ki üzülme sevin demekki tedaviye tepki veriyo hormnlarrr

bacım ben okudum Rabbim kabuletsin inşallah

Canım sıkma canını panik yapma, sizin için daha çok erken 3 ay oldu zamanla düzene girer inşallah,bizim 9 ay oldu benim oyüzden canım sıkıldı biraz, insan artık normal aralıkta görmek istiyor

Listede yokum ama ben de okudum. Böyle kafa mı karıştırıyorum bilemedim.

cemrem

cnm çok saol inşallah düzelir bekliyoruz sabırla bizde kapalıdan yanatız ama cellttin hoca gittiğiniz
doktor nasıl iyi olur derse öyle yapın diyor ayrıca eşimde birine danışmış oda açık olursa herşey daha net
görülür daha iyi müdahele edilir diyor napıcamızı şaşırdık ..
bu vitaminler için ne diyorsun sende duydunmu bunları ?

Son düzenleme:

anladım canım saol. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla acik ameliyat zor diyorlar esimde kapali oldj hemen ayaga kalkti tabii siz bilirsiniz hakkiniza hayirlisi neyse o olsun.. evet vitaminleri duydum arginmax sperm ler icinmis digeride vitaminmis galiba bi aradtirdim da.. sifa olsun da ne yapalim sifa ici her yolu ddniyoruz rBbim butun kullarina sifa versin...

eşim 3 ay boyunca hiç aksatmadan sabahları aç karna aksamları yatağa girmeden 1 er su bardağı çakışır otu kökü suyu kullandı bilginiz olsun kızlar

Ersel bey daha önce eşime amacımız fsh ve lh ı düşürmek demiş. Tahlillerdede fsh ve lh düşük çıktı celalettin beyde ersel beyde çok iyi demiş.

Kızlar çok sağolun,testesteronun düşük olması biraz canımı sıktı,biliyorsunuz hoca en çok testesterona önem veriyor ama bakalım hoca ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun.
biraz beslenme konusuna dikkat etmeye çalışacağım ceviz fındık kabak çekirdeği gibi şeyler yemesine özen göstereyim diyorum,

eşim 3 ay boyunca hiç aksatmadan sabahları aç karna aksamları yatağa girmeden 1 er su bardağı çakışır otu kökü suyu kullandı bilginiz olsun kızlar

Canım size bakıyorumda oldukça güzel beslenmiş eşin biz hiç öyle şeyler yapmadık ama bundan sonra bende dikkat edeceğim,çakşırıda hocaya soracağım bir zararı olmaz herhalde kullanmamızın.

Canım size bakıyorumda oldukça güzel beslenmiş eşin biz hiç öyle şeyler yapmadık ama bundan sonra bende dikkat edeceğim,çakşırıda hocaya soracağım bir zararı olmaz herhalde kullanmamızın.

Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.

Son düzenleme:

Evet burda önemli olan testosteron.
Bundan sonra yeme ve içmeye çok dikkat edelim dediğin gibi.
Malum kış ayındayız sebze ve meyveler hem taze hemde c vitamini özelliğinde.

Biz menagonu 150 kullanırken de düşmüştü testosteron.
Şimdi ise hoca 75 e düşürdü.
Evet ondan olabilir.

ya zaten afedersin cinsel isteksizlik başladı.75 ken böyle değildi.saganağın dediği gibi acaba çokmu fazla geliyor doz.onların doktoru demiş bu kadar testesteron bana versen benimde çocuğum olmaz diye.yani azı karar çoğu zarar gibi.

Ben daha bu konularla ilgili hiç bişey bilmiyorum yaaa tese dediğin şey ameliyatla sperm alıyorlar galiba... Şuan eşim hem keçiboynuzuna hem çakşıra başladı. hep iyi diye duyduk aktarlarda ii diyo arı sürü arı poleni diyorlar bi de nedense bu ilaçları iğneleri hiç doğru bulmuyorum yaaa belkide bizde onlarda deva arıcaz. Bildiğim tek şey çaresizlik ve umutsuzlık insana herşeyi yaptırıyor. Rabbim umutsuz bırakmasın bizleri herkesin derdine derman olsunnn. Elimden dua etmekten başka bieşy gelmiyor Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…