canım aktarlarda hazır satılandan değilmi.biz ondan kullanıyoruz ama düzenli değil..
Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.
Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.
Evet burda önemli olan testosteron.
Bundan sonra yeme ve içmeye çok dikkat edelim dediğin gibi.
Malum kış ayındayız sebze ve meyveler hem taze hemde c vitamini özelliğinde.
bundan 3 yıl önce bende mersinden 1 er litrelik şişelerde toplamda 24 lt çakşır suyu getirtmiştim ve eşim 23 lt içimişti 1 lt hala duruyor
herşeyi yaptık denedik ama hiç bişeyden şifa bulamadık
nasip kısmet meselesi olunca ne yapsanda nasibinde olmayınca olmuyor
yapmadığım etmediğimiz şey kalmadı bi servet harcadık dahada harcıyoruz
içenlere şifa olur inşlh bizde bi faydası olmadı bende bunu çok araştırmıştım adun gibi kendinide aldım tozunuda yaptırttım yine olmadı....
kızlar hocadan mesaj geldi hamdullah diye birinin eşi hamileymiş kim o acaba....52:
eşim 3 ay boyunca hiç aksatmadan sabahları aç karna aksamları yatağa girmeden 1 er su bardağı çakışır otu kökü suyu kullandı bilginiz olsun kızlar
Allah allah kim acaba ben tanımıyorum ama
İnşallah burdan biridir
yok canım o daha çıkmadı yada hoca istemedi bilmiyorumCanım inhibin de değişiklik var mı?
Canım sıkma canını panik yapma, sizin için daha çok erken 3 ay oldu zamanla düzene girer inşallah,bizim 9 ay oldu benim oyüzden canım sıkıldı biraz, insan artık normal aralıkta görmek istiyor
Forumlar / Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm / Hipogonadizm ve Beslenme - Hipogonadotropik Hipogonadizm
Arkadaşlar burda hocanında tavsiye ettiği şeyler var,
yok canım o daha çıkmadı yada hoca istemedi bilmiyorum
canım bizim hep yıllardır hormanlar düzgündü saçma sapan şeyler kullansak ta bozulmamıştı şoka girdim ama şimdi iyiyim..
ya bide kızlar hocanın msj ı bi manidar geldi burda yazılanlardan haberi mi oluyor hocanın..
olmayınca olmuyor.seni kendime benzetiyorum.bende ne yaptıysam ne ettiysem olmadı.herkese şifa olan bizde etki etmedi.geçen gün hesapladım ne para harcamışım diye.o zaman yüreğim daha bir acıdı.tamam param gitti...ama kucağım hala boş.rabbim doldursun inşallah.eşime diyorum artık tese ol normal çıkış olmayacak herhalde.10 yıl koskoca 10 yıl boyunca ne tatil ettim ne gezdim nede gönlümce istediğimi aldım.her zamna ekonomik olayım tedavimiz devam etsin diye.millet tatili tatil için bekler ben doktor için.ben bebeğim için urfa antep adana mersin ankara mardin İstanbulu gördüm.ilçeleri saymıyorum.nerde bir ziyaret nerde bir şeyh dediler gittim.falan cemaatin hocasına filanın hocasına derken elde var sıfırr.yoruldum be canım artık.bu acılar dinsin inşallah.seninle aynı sene evlenmişiz.
Ne yazmış hoca.
Mesaj eşime geliyor bana gelmedi.
bacılar az önce mesaj geldi biri hamileymiş Rabbim tamamına erdirsinde mesajın sonun da yazanlar beni kötü anlamda etkiledi
nedemek tüm sabırsız ve edepsizlikte olanlara ithaf olsun ders olsun hiç yakıştıramadım bu ifadeyi hocaya
bu kadar mı tahammülsüzlük var eleştirilere
kaldı ki çoğunluklada haklı eleştiriler var . özelliklede şu bağışlar ve ersel bey konusunda
ama her ne olursa olsun haksız yere bile olsa yapılan eleştiriler bu ifade bir hocanın olgunluğuna yakışmamıştır.
siz yapında balık bilmezse halik bilir demiş atalarımız nede güzel demiş.
ha burdan yapılan eleştirilere cevap verilmesin mi susunlarmı haklı olarak kendilerini savunmuşlar dicek olanlar olabilir evet sonuna kadar buna katılırım mutlaka kendilerini savuna bilirler ama bu uslübla değil çok basit bir ifade olmuş hocanın şanına yakışmamış.
Ne yazmış hoca.
Mesaj eşime geliyor bana gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?