Tek gocunan sizsiniz gördüğüm başka kimse gocunmadı. Yanlış tavrınızın sizde farkındasınız demek ki. Siz söyleyince iyi de hoca söyleyince mi kötü oldu.
Arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok,sonuçta hocayla tedaviye devem edenlerimiz var,bu bizlere zarar verebilir,ben hocayla tedavime devam etmek istiyorum,adam istese ben bu işi bıraktım birdaha gelmeyin diyebilir
Kimse gitmek zorunda değil aklına yatan gider,yatmayan gitmez sonuçta hepimiz aklı başında iinsanlarız doğruyu yanlışı hesap edebiliriz.Zorla gelinde ben sizi tedavi edeyim demiyor, memnun olmayan gitmesin olsun bitsin.
Tek gocunan sizsiniz gördüğüm başka kimse gocunmadı. Yanlış tavrınızın sizde farkındasınız demek ki. Siz söyleyince iyi de hoca söyleyince mi kötü oldu.
arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok,sonuçta hocayla tedaviye devem edenlerimiz var,bu bizlere zarar verebilir,ben hocayla tedavime devam etmek istiyorum,adam istese ben bu işi bıraktım birdaha gelmeyin diyebilir
kimse gitmek zorunda değil aklına yatan gider,yatmayan gitmez sonuçta hepimiz aklı başında iinsanlarız doğruyu yanlışı hesap edebiliriz.zorla gelinde ben sizi tedavi edeyim demiyor, memnun olmayan gitmesin olsun bitsin.
sen daha yolun başındasın senin evliliğinden çok ben bu hocaya tedavi oldum.
Arkadaşlar merhaba,
Benim Haziran 2013'deki negatif tüp bebek denememden sonra doktor değişikliğine gittik.
O denemede yumurta toplama günü 3 kez örnek vermesi sonucu eşimden 20 adet sperm çıkmıştı.
Ama sonrasında yaptırdığımız 2 spermiogramda da sıfır sonucu aldık.
Eşim 3 aydır iğne ve vitamin tedavisi görüyor. (menogon, ovitrelle, femara, melatonin, multivitamin kullandı).
3 aylık emeğin sonucunu görmek üzere bu Cumartesi hastaneye spermiogram için gideceğiz.
Lütfen dua edin bizim için, eğer sperm çıkarsa dondurma işlemi yapılacak, çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Doktorumuz ne derse onu yapacağız
Azospermi için bu şekilde tedavi görüp, 3 ayda sonuç alanlar var mı? Lütfen varsa paylaşsın morale çok ihtiyacım var.
Eğer sonuç yine sıfır çıkarsa ne öneriyorsunuz, tedaviye sperm çıkana kadar devam mı etmeli yoksa mikrotese mi yaptırmalıyız karar veremiyoruz. Deneyimli arkadaşların tavsiyesine çok ihtiyacımız var.
Herkese teşekkürler, allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin.
Arkadaşlar gereksiz yere gerilip, grubun asıl amacından şaşmasına sebep olmayalım lütfen.
Sürtüşme ve tartışma için üstüste msjlar atılıyor ama bilgi almak amaçlı attığım yukarıdaki mesajıma sadece 1 kişiden cevap geldi.
Lütfen deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Herkese sevgiler...
Arkadaşlar gereksiz yere gerilip, grubun asıl amacından şaşmasına sebep olmayalım lütfen.
Sürtüşme ve tartışma için üstüste msjlar atılıyor ama bilgi almak amaçlı attığım yukarıdaki mesajıma sadece 1 kişiden cevap geldi.
Herkese sevgiler...
canım aktarlarda hazır satılandan değilmi.biz ondan kullanıyoruz ama düzenli değil..
Herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?