Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bütün demek istediklerimizi dile getirmisin cok Sağol. . Kimse.kimseden zorla bağış istemiyor eger isteseydi biz suan veremioruuz dediğimizDe ustelerdi ama hoca durumu muz nzaman duzelir vermmek istersek Verebileceğimizi söyledi

form karışmış yine ...
hocayla kişsel sorunu olan varsa gider arar halleder ,ben buraya bilgi almak güzel paylaşımlar ypmak için giriyorum ..
lütfen kişisel sorunlarınızı buraya yansıtmayın bu durum benim gibi hoca da tedavide olan birçok kşiyi olumsuz etkiliyor..
ki biz her gittiğimizde hiçbir olummsuzlukla karşılaşmadık ayrıca tedavimizde olumlu ilerliyor..herkesin bünyesi farklıdır kimi bir ayda kimi 10 yılda sonuç alır sabır gerektiriyor.
ben şahsen önce Allah sonra hocya güveniyorum ..inanın kimse bu kadr olumsuz ifadeleri haketmez hele ki her konu da yardımcı olan birine böle itamlarda bulunmak hiç hoş değil herşeyden önce bir büyüğümüz...

kızlar biz aslında yolumuza bakmamız lazımmmmm
bize sağlıklı kaliteli spermler gerek
bizim savaşımız kendi içimizde veya hoca ile değil o spermlerle olmalıııııııııı
eyinnas cnm sen kendin kalbini karartıp kendine sorun yapma rahatsız olduysan hocadan gitmezsin olur biter zaten sen içinde huzursuzsan tedavi sürecin de sıkıntılı olur sen allaha tevekkül et tedaviye inan devam et gerisi gelir inşlhhhh
KADERDE VARSA EVLAT KOKUSUNU DUYARIZ.....
RABBİM ARACI NASİP EDİP OLUR İNŞLALAHHHHHHHHHHHHHHHHH
KADERDE YOKSA EVLADA HASRET KALIRIZ...
.ARACILAR BİLE KAR ETMEZZZZZ........

Son düzenleme:

cnm son 3 ay başka bi doktor da tedavi gördük yazmışsın lütfen bu doktorun ismini yazarmısın.

Canım arkadaşım ne güzel de dile getirmişsin içimizden geçenleri. Seninle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz. Lütfen arkadaşlar rahatsız olduğunuz durumları hoca ile aranızda çözün.

canım daha önce yazmıştım görmedin sanırım tedavinizden bahsedermisin tabloya ekleyeyim.. bilgiler hep eksik te..

bazilari kendi düsüncelerini disariya bu kadar yansitmak zorunda degil bizimde kafamizda soru isretleri var ama ben burda bunlari dile getirerek baskalarinin motivesini kirmaya hakkim yok zaten celalettin hocada hic kimseye 100 % olur demiyor isteyen gider istemeyen gitmez para konusuna gelince bize ersel bey ilac gönderecekti ben kendim parayi yollamadan ilaclar gelmez diye düsündüm ama ben parayi yatirmadan ilaclar geldi eger paraya cok deger vermis olsaydilar önce parayi alir sonra ilaclari yollarlardi bide ben yutrdisindayim adresimi bilmiyorlar numarami bilmiyorlar arkadaslar lütfen art niyet aramyin hersyin icinde sperm sayisi düsük insanlar bile senelerce ugrasiyorlar cocuklari olsun diye bizlerde bir tane bile yok 3 5 ayda nasil sonuc alalim ben 9 senedir bekliyorum ilk defa tedavi görüyorum 9 seneyi bir kenara birakipta ben tedavi görüyorum 2 ayda sonuc alayim diyememki

ALLAH'ım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse;
Mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört.
Benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol.
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut.
Her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.
CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma.AMIN AMIN AMIN......

benim eşim de hormaonal bir durum ve ilk doktorumuz endokroloji uzmanı bir prof. tu ve bizim tam bir yılımıza mal oldu. şöyle anlatayım sonucumuz azospermik pellet pozitif iken tam bir yıl sonraki sonuç azospermik pellet negatif prof. bile şaşırdı ürologa gidin dedi. canım ek bilgi olması için söylüyorum.

yaaaa bende burada yazışmayı özlemişim bebişimmm ya buarada aşkımla evleneli 5 yıl 5 ay 5 gün olmuşşş 5-5 lik evlilik oldu kızzz

Evt cnm yaa 5-5-5 lik evlilik amma çok beş varrrrrr..
önceden ne güzel sohbet ederdikkkkkk .ama şimdi hiç o muhabetler yokkkk özlüyorummm o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…