günaydın cnm sende erkencisin elin mahkum
inşlh sırayla burdaki arkadaşlarımda bu güzel anları yaşarız...
kızlar muhabbet güzelde ben çıkmam lazım eşim öğlen gelicek kalkıp yemek yapayım gene görüşürüz inşlhhhhhhhhhhhhhhh a.e.o
ikiside yemelik olurlar sen istanbula gelene kadar
tabiki cnm hepsi bizim için değerli tabii senin için farklı nede olsa gelinin
aaa flzaskın eşi iş işten geçmişşş alan almış verenn vermiş ne yapalım artık çeyizlerde hafif hafif başlar babası almaya naz ın
ayy adam okusa sinir olur bu yazıya
inşlhh cnm siz arka arkaya geldiniz bizde peşinizden gelelim gerçi bizim bebişler biraz ağırlar popolarını kaldırana kadar bakalım daha ne kadar bekletirler bizi:26:
aminnn cümle bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin mevlam
kızlar muhabbet güzelde ben çıkmam lazım eşim öğlen gelicek kalkıp yemek yapayım gene görüşürüz inşlhhhhhhhhhhhhhhh a.e.o
Günaydınnnn sabah şekerleriiiiii
nasılsınızzz erkencisinizzzzzzz
ben gecede ayaktaydımm sonra yine uyumuşumm şimdide naz hanım vuruyoda vuruyoo..
mecbur kalktım bende.
Baharım ben sabırsızlıkla bekliyorum zaten sizin buraya gelmenizi.
hayal kuruyorum şimdiden
Böyle güzellikleri Rabbim inşallah cemremim , nurusimanın ve diğer kızlarınada nasip etsin.
Duydummmmmm cnmm baktımmm kızımdan bahsediliyooooo hemen geldimmm
bizimki duymasınnnnnn
hem tamam demiş telefonda hemde kıskanıyo şimdi..
koçişinde öyle bi zamanda aradıki ayarlasak bu kadar olmaz bizimkide hemem tamam dediii.
kıyamam yaa yine mi uyuyamadın sen :26:
benim tek sıkıntım burun tıkanıklığı ondan uyanıyorum ama sonra yatıyorum yine...
tabi senin son günler olunca daha da ağır geçiyor...
eee onların keyifleri yerinde tabi vururlar sabah sabah
canımmmmmm bebiş hayallerimizin gerçekleşmesine az kaldı allahın izniyle
inş sonrası içinde kurduğumuz tüm hayaller gerçek olacak
buluşturucaz bıdıkları
aminnnnnnnnn rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inş
benim kocişim işini bilir
Evt cnm her gece mutlaka kalkıyorum 1-2 saat oturuyorum sonra geri uyuyorum.
rahat uyuyamıyorum ki yatakta bi sağa bi sola dönüp duruyorum iyi bi pozisyon yakalayamıyorum
bide mide yanması tabi
ne yapalım bunada şükür çoğu giddi azı kaldı Allahın iziniyleeee..
Evt cnm az kaldı ..sonrada buluşacaklar inşallah bıdıkları çok merak ediyorum.
nazın odasında oynarlar diyorum hayal kuruyorumm .. ..
sağlıkla gelsinler inşallah.:26::26:
aynen öyle canım çoğu gitti azı kaldı 2-3 haftaya kadar allahın izniyle meleğin kucağında olacak
amin canım sağlıcakla gesinler inş...
bu hafta gidiyordun kontrole değil mi
inşallah cnm benim.
bugün arıycam hastaneyi salı günü doktorum ordaysa gidicem..
bakalım sezeryan günü verircekmi.
bi gün versin artık istiyorum.bebişide merak ediyorum hala dönemedi poposunun üstünde oturuyor babası gibi rahatına düşkünmü
ne tembel olucak
siz bi daha düşünün
sizin ne zamandı cnm kontrol telefonda hep unutuyorum başka şeyler giriyor araya..
resimlerde çok tatlı cnm benimm maaşallah oğluşunn kocaman olmuşşşşş
hadi bakalım gününü alda daha da rahatlasın için
deme öyle annesi ne yapsın çocuk anne karnındaki son günlerini rahat rahat geçirmek istiyor
tembel fazlan olmaz benim kuzum
hem benim oğluşum babası gibi fazla hareketli onlar uyum sağlar sen merak etme
canım bizim kontrol 1 ay sonraydı...
8 aralıkta gittik bidahaki 7 ocakta...
saol canım koyayım bikaç foto dedim herkes merak ediyor diye...
iyi cnm seninde 2 haftan varr 1 ay olunca geçmiyor zaman.
bu kontrolden sonra artık daha sık çağırmaya başlar senide sanırım..
hmm ne desemm vazgeçiremiycemmmm yani
iyi yapmışsın cnm
benide merak ediyolar sanaa gönderdiğim resmi istyen arkadaşalarımada gönderdim.
ama bu haftaiçi bi resim çekip koyucam artık son günler..
hani o gün bi öğrencini sormuştum ya cnm sana o kız çok tatlı maaşallah içim kaynadııııı
canım geçmişi okuyorum da şimdi ben 3 hafta gibi bi süre girememiştim topiğe...
şimdi okurken gördüm senin eşinde lenfoma tedavisi sonrasında azosperm olmuş...
benim eşimde bu hastalığı geçirdi üstelik 2 kere...
2. tedavisi sonrasında azosperm oldu...
ama sonrasında tekrar çıkış başladı ve şuanda oğluma hamileyim üstelik doğal yoldan
umudunuzu kaybetmeyin lütfen...
altta ismini görünce hemen yazayım dedim...
mesajını alıntıladım geçmişi okumayı bitireyim bi arkadaş daha vardı hafta başı tanıştığım bizimle aynı durumda...
ikiniz için hikayemizi ayrıntılı paylaşıcam...
ama önce geçmişi bitirmem lazım...
nekdar güzel Allah bagışlasın kucagına almayı nasip etsin bebişinizi..merakla yasadığın süreci anlatmanı bekliyorum :)
gecenin bi saati görüp cvp yazdıgın için ayrı tsk ederm..lenfoma dönemi nezaman gecirdi peki? ve merak ettiğim sey kemoterapi aldı ise alınan bölge nedir ? hatta eger ki uygun görürsen telefonla bile irtibata gecmek isterim sakıncası yoksa
eşim 9-10 yaşlarında sağ kasık bölgesinden hodgkin lenfoma sebebiyle opere olmuş. 1 doz kemoterapi 25 doz radyoterapi almış. radyoterapi sırasında tetstisleri korumuşlar ailesinede ileri de çocuk sahibi olmasıyla ilgili hiç bir problem yaşamaz demişler kaan hocaya 1 kez gittik. ben bunları açıkladım. bizim azo sebebiyle ilgili şundandır diye bişey söylemedi. 15 günlük endol ve sudafed verdi. bide keçiboynuzu tozu nohut ve kuru incir yiyceksin dedi. ısırgan otu çayı içeceksin dedi. 15 gün sonra sperm tahlili verdik. sonuçta değişiklik yok şimdi pregnyl 5000 iğnelerden haftada 2 kez yaptırın 1 ay sonra kan sonucuna bakıcaz dedi. iğnenin 3. dozundayız. bugün yaptım hatta. bize özel bir tedavi uygulamadı diye düşünüyorum. eşim bitkisel şeyleri bıraktı morali bozuk sadece iğne yapıyorum. sperm sonucunu mail attım 2 gün sonra döndü bize o 2gün nasıl geçti anlatamam sana şu an bende düşünüyorum cemalettin hocaya gitmeyi. eşim sen sağlıkçısın sana bırakıyorum diyo bana bırakıyo herşeyi hata yapmaktan korkuyorum.. kaan hocaya gitmek için 3 ay bekledik gözümde çok büyüttüm hocayı ve hayal krıklığına uğradım sanırım. cemalettin hocaya gitmek istiyorum aslında ama tedaviyi yarım bırakmak nasıl olur onu da bilmiyorum kafam çok karışık anlayacağın... 1 ayı bitirsek mi acaba diyorum bide. 1 ay sonucunda tedavinin olumlu olacağını anlayamayacağız. çünkü spermler 3 ayda anca yapılıyor... ne yapsak ki acaba ?
merhaba :)
geçmişi okumayı yeni bitirdim bende yaklaşık 3 saat oldu sanırım... benim eşim ergenlik öncesinde görmüş bu tedaviyi. o zaman ankara üniversitesinde ameliyat olmuş kemoterapi radyoterapi görmüş. doktorları ailesine ileride çocuğunun olması ile ilgili herhangi bir problem olmaz demişler. bizde aynı zamanda fsh yüksekliği var. gittiğimiz doktorlar şu nedenden dolayı azosperm olmuştur demiyorlar. tedavi uyguluyoruz bakalım ne olacak...
ayrıca hamile olman çok güzel yazdıklarını okudumda çok kıskandım seni :) o kıpırtıları duymak için neler vermezdim... Allahım inşallah bizede verir. dua et...
Slm canim benim artik oglusuna kavusmana az kalmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin...
Esine de Rabbim sifalar versin insallah bu kez cok daaha cabuk atlatir ve hep bi arada olursunuz...
Dualarim seninle canim benim...
arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar
Hosbulduk canim. Evet uzun zamandir yoktum. Haca gitmistim ordan dönüste türkiyede kaldim iki hafta.
Türkiyedeyken emre beyle görüstük..en son sperm testinde iki sperm bulunmustu onu sorduk.. Oda testleri görmek istedi. Eve dönüste onlari yolladim. Bugun dönüs yapti bize ,gerci tansel beyle görüstük emre bey yokmus. Bizi görüsmeye cagirdi. Esim üc günde bir sperm testi verecek. Insallah sperm cikarsa donrulacak. Ardindan tüp bebege gececegiz. Cikmazsada ilac tedavisi görecek 6 ay.. Bakalim gidince netlesecek durum.
Oteller hakkinda bilgi edindim. sitesinde anlasmali otelleri varmis. Buraya yazdiktan sonra gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?