Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bacım ben okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Balım merhaba,
teşekkür ederim canım.ben bir ay düzenli adet görüyorsam,öbür ay 10 gün,15 gün 1 ay,2 ay olmadığımı bilirim gecikiyor hastalığım.her adet gördüğümüzde kıstler yok oluyor.birikip kalmıyor canım.doktorum bana şöyle anlattı.senin yumurtaların belirli bir büyüklüğe gelip,rahmin etrafında dizili kalıyor dedi.oysaki adet görebilmen için yumurtaların çok daha büyüyüp çatlaması ve kanamanın başlaması gerekir dedi.kan tahliliyle yada ultrasonla anlaşılıyor.kesin bir tedavi yöntemi de yok doğum kontrol hapı veriyorlar.dediğim gibi bu durum ilerisi için tehditmiş ama hamile kalmak için tehdit değilmiş.nice insan böyle hamile kalıyor.Bahar da buna örnek.tabi normal yolla hamile kalabilme şansı olanlarda geçerli bu. :))

arkadaşlar burda yaklaşık kaç kişi azospermi yüzünden gebe kalamıyordu .ortalama kaç kişi gebe kldı sonuçta acaba ortalama söylermisiniz??

Sevalimmm bende seni çok özledim
işten ayrılmışsın memleketede gitmişsin iyi olmuştur gerçi senin için ..
Evt bitanem az kaldı Allahın izniyle 2-3 hafta içinde kızım kollarımda olucak inşallah teyzesii
aslında banada çabuk geçti daha dün gibi öğrendiğim zaman şimdi sona geldim bile..
Rabbim inşallah sizleride bu aşamlara gelmeyi nasip etsin.:26::26:
Canımmm resim en kısa zamanda koyucam inş.

Canım çok sagol cevabın için,anlattıklarin bendeki belirtilerle aynı,belliki bende pko sorunuyla karsı karsiyayım,en kısa zamanda doktora gidecegim,çok korkuyorum tam eşimdeki sorunu çözmeye başlarken,birde kendimdede bır sorun çıkmasından,birde bunun için yıllarca beklemeye dayanamam

valla resim istiyoz.bakalım sen nekadar büyüdün.
hakikaten dün gibi hamileyim diye yazışın.yazdırana şükürler olsun.
çok az kaldı prensesin kollarında olacak inş.ilk kızınla kavuşma anını,onun gözlerine baktığın anı merak ediyorum.tarif edilmez mutluluğunun fotolarını eşin bol bol çeksin inş.

Ahh büyüdük cnm kocaman ooldukkkkk
çok şükür cnm benimm Rabbim bu günleride gösterdi.
inşallah sizlerinde koca göbüşlü halinizi görüceğizzzzz
Bende çok merak ediyorum cnm..o anıı
işten ayrılmışsın sıkılırsın evde şimdi cnm

ben geldimm
uzunsüredir yazmıyorummm okuyup çıkıyorum çok vaktim yok çalışıyorum eve yorgun geliyorum bide ev yemek derken pestilim çıkıyor.
biz tedaviye devam ediyoruz pazartesi ersel beyin kürlerine geçeceğiz benden böylee
aramızı yeni arkadaşlar katıldıı İNŞALLAH tez vakitte kurtulanlardan olursunuz arkadaşlar
flzkımmmmm kuzummmmmm nasılsınn çok az kalmışş cimcimeyi kucağına almaya zaman çokkk çabuk geçiyor gerçektennn seni heyecan sarmıştır şimdiii prenses yakında geliyor
baharımm sende çokkkk güzel olmuşsun çok yakışmış hamilelik
hepimiz bu imtihanla yanıp kavruluyoruz bizi bizden başkası anlamaz RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn kurtarsın şu dertten İNŞALLAH

okudum canımm ALLAH kabul etsin

canım biz prengyl ile birlikte clomen kullanıyorduk 1 ay sonra hormon tahlillerinde 25 olan fsh miz 69 a çıkmıştı. kaan hocayı aradık clomeni kesin dedi 1 ay sonra 69 olan fsh miz 7 ye düştü iğneler böyle yapıyor canım hatta 5000 lik daha hızlı düşürüyormuş bu gidişimizde prengly5000 verdi fsh yı o sıfırlayalım demişti. 20 günde bu kadar etki yapmış olabilir yani. canım hakkınızda hayırlısı inşallah. bizde cemallettin hocayla telde görüştük inşallah 15 tatilde gideceğiz.

okudum canım ALLAH kabul etsin

Hoş geldin cnmm çalışan hatunsun yoğun oluyosundur tabii
Bizde iyiyiz cnm çok şükür cimcimeyi bekliyoruz artık.
Heyecan korku herşey var cnm .Hayırlısyla sağ sağlim gelseydi miniğimm :26::26:
Rabbim daha fazla aratmadan hepsinize nasip etsin İNŞALLAH :26::26:

canımmmmm çalışıyorummm ALLAHA çok şükür kafam dağılıyor eve geliyorumm biraz burayı okuyup yatıyorummm
çok vaktim kalmıyor ama aklımın bi köşesinde hep bu sıkıntı hiç unuttturmuyor kendinii RABBİM tez vakitte kurtulanlardan eyler bizide İNŞALLAHH
oyyyy cimcimeeeyii doğunca ısırırım bennnnnnn sağlıkla gelecek kuzuunnnn az kaldıııı doğum heyecanınıda yaşayacaksınnn kuzunu kucağına alacaksınnn bitanemmm
mis kokulu prenses şenlendirecek eviniziiiiiiidarısı başımızaaaa amin amin amin
İNŞALLAH canımm bizde yaşarız tez vakitte

Kızla iyi haftasonları. Rabbim herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin... Tez vakitte hepimizin kolları bebişleri ile dolsun. Ben fena halde grip oldum. Kendinize çok çok dikkat edin. Özellikle hamişlerimiz Allah'a emanet olun.

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsın..:26:

Çok fena öksürük nöbetleri halindeyim inşallah canım çok sağolasın, vallahi dikkat et kol geziyor mikroplar...

canımmmmm gözün aydınnnnnn nasıl sevindim anlatamam
rabbim hayırlısıyla haberini vermeyide nasip eder inş
canım bundan sonra yumurtlama günlerine dikkat edin sakın olmaz diye düşünmeyin...
seda_ecrin 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı
sizin sayınız daha da yüksek yeter ki rabbim ol desin...
baya geç oldu ama bu spermcikler için halay çekmezsem olmazzzzzzzz [/QUOTE]

canım benim çok sağol tesekkür ederim :) darısı buradaki ve aynı hastalıkla mücadele eden tüm arkadaşlara inşallah... özelden mesaj atacam canım gelmezse haber verir misin :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…