çok teşekür ederim güzelim aminnncnmmm çok sevindim, maşallah arkadaşlarında yazdığı gibi bnm içimden hamilelik haberini vereceğin gün yakınmış gibi geçiyor
canım hakkını helal et.
acele girip çıktım topiğe.
esmanın duasını yayınladım aslında .ama aklımda senin listenin bitmesi vardı.
karıştırmışım.
esma yerine ese 44 yazmışım.
senin listende tamamlandı canım.
duanı yayınlıcam şimdi.
tekrardan hakkını helal et.
baş ağrısıyla girersem böyle oluyor
Tablodan bakamadim ama hic tese olmadiysaniz ve ilk defa tedavi oluyorsaniz ne olur bekleyin.niye diyeceksin
bize hic tedaviniz yok denilerek 2 defa microtese olduk.2 tesr esimin karariydi ben hic istemedim
keskeleri yasamamak icin sansiniz var daha kuzenimin esi 2 yilda sonuc almislar esi2 yilin sonunda cevap vrrmis
tedaviye ve 4 yasinda bir kizi varr.ben keske diyorum burasini daha once bulsaymisim.esime
ixin vermexdim 2 icinde hepsi bir tecrube iste hep dua ettim rabbime dogru kapilari dogru insanlari karsiladtir.
Simdi umudumuz celalettin bey ve ersrl beyyy cok inandik ve guvendik bu defaa rabbim hrpimixin yuzunu guldursun.
Kusura bakma kelimeler ve cumlelrr icin cepten ve is yerinden yaxmak zor oluyor.aeo
hepimizin gobusleri dolsun 2014 senden bunu istiyoruuummm.hepimiz hamile
olup yasadiklarimixi payladtigimiz bebisler dogunca onlari anlattigimiz bir topik olsun burasiii rabbim
cuma gunu hurmetine bu yilin son cumasi 2014 son cumasinda gobusleeimiz kucaklarimiz yuvalarimiz hayirli saglikli evlatlar ile dolsuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Merhaba canim iyiyim cok sukur sen nasilsin ?valla acikcasi tedavimiz pek iyi gitmiyor nerde yanlis yapiyoruz bilmiyorum aslinda ersel beyin ilaclari bitince test yapicaktik ama ilac yazdirmak icin gidince testte yaptiralim dedik onceki 5 milyondu simdi 1 milyon germ cikti saskinim ama takmiyorum artik hersey olacagina varir biz elimizden geleni yapiyoruz subat sonu gibi istanbula gidecegiz bakalim hayirlisi iste bunun icin esim telde konustu inisler cikislar olur tedavi surecinde demis ama biz uzun zamandir antibiyotik kullanmadik lokosit sayisini da bilmiyoruz burda bakmiyorlar onu sormak icin mesaj mail attik ama cevap alamadik aramakta istemedik zaten musait olsa mutlaka cevap yazardi....
Canimm tekrar döndüm ilk yayınladığın listeye tekrar al beni
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizleri sessizce uzaktan takip ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bütün gün buradan geçmişi okuyorum.Bazen çok şaşırıyorum bazen çok üzülüyorum.Ne kadar çokmuşuz meğer diyorum.Ne azospermi diye bişey duymuştuk nede varikosel.Ama nasipteki geldi başımıza hepsini yaşadık hepsini öğrendik.Bizimde güzel umutlarımız hayallerimiz vardı evlenmeden önce tabi herkes gibi.Ama neye uğradığımızı bile anlamadık öğrenince.8 senedir içimde taşıyorum bende bu acıyı.Bi rabbim bildi bi de eşimle ben.Hiç kimseye bişey söyleyemedik.Tek başımıza yüklendik maddi manevi bütün zorlukları.Şimdi düşünüyorum da bazı insanlar ne kadar da ticari amaçlı yapıyolar bu işi.Nasılda umutlarımızı ve paramızı çalmışlar.Buradan öğrendiğim şeylerden dolayı sinir krizleri geçiriyorum günlerdir.Biz azonun sebebini bile bilmiyoruz.2007 de tüp bebek denedik ama malesef mikrotesede hiç canlı sperm bulamadılar.Sadece 1 tane ölü bulmuşlar.Doktor bey zahmet edip 5 dak geldi yanımıza sonucu söyledi.ben neden dedim neden yok bişey söyleyin.Testisler üretmiyo galiba dedi.O zaman ölü neden var dediğimde o kimbilir ne zamandan kalmış dedi bana.Ne patolojiye gönderdiler,ne sebep araştırtılar,ne gen testi,ne varikosel ameliyatı olun dedi.Hiç bişey demediler.Onlar biran önce paralarını almak için sonuca ulaşmaya çalıştılar bence.Ve o zaman için çok büyük paralar verdik.Keşke olsaydıda 2 katını verseydik ama insan öğrenince kızmadan edemiyo.Benim hikayemde böyle işte.İnanın ki önce size sonra kendime dua ediyorum.Siz de dualarınızda unutmayın beni.derdimizden büyük rabbimiz var.İnşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin rabbim.
hg aramıza.8 yılın acısını çifter çifter evlatlarda çıkart inş.
canım ya yazdıklarınla duygularını çok güzel yazmışsın. daha doğrusu hepimizin duygularını yansıtmışsın.
RAbbim her şeyin en iyisini bilir .bizler sadece Rabbim e sığınıyoruz.
Allah yardımcınız olsun.
bu arada şu anda neler yapıyorsun tedavi için.
azo sebebiniz neydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?