Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bu cok onemli bi konu ben bir dr ile 9 ay tedaviden sonra daha kotu sonuc alinca anladim ki bi kac dr ile gorusup oyle tedavine devam edeceksin.
Kendi dr um varken Celalettin peru ile gorustum emre bakircioglu ile gorustum yetmedi selehattin cayan ile gorustum.
Diyecegim o ki zaman kaybi yasamayin
Biz eger selehattin cayan ile baslasaydik belki suan bebegim vardi.
3 ay icinde cikis milyonlar oldu.
Buarada en kolay azo problemi hipolu olanlarmis bende yeni ogrendim selehattin hoca ile
testis kaynakli olanlar aman zaman kaybi olmasin.
Buarada selehattin cayani eyinas63 e anlatmistim.
Hoca adanaya tup bebek merkezine tese icim giden biri oldugunu soyledi bizde sperm cikisi oldugu gin gittigimiDe
ve takdir ettigim nokta suydu : bize tedavi ile 3 secenek sundu ve dusunelim dedik. kesinlikle merkezi soylemedigi gibi bizden gelen cevaba gore tedaviyi sekillendirecegini soyledi.
Biz tup bebege karar verdik merkez arastirirken tesadufi ogrendik sonuclari bi merkeze gosterdigimizde de aaa biizim hocanin hastasiymissiniz dediler oyle ogrendik.

ığdırda olman bence önemli değil canım.sewwgiciğim benim ailem tarsusta,ablam mersinde.gittiğim doktor ablamın evine yürüyerek 10 dk.mesafede.ben bunu görmedim kalktım 10 yıl boyunca şifayı ankara istanbulda bulmaya çalıştım.kendime o kadar kızıyorumki ben neden buraladaki doktorları önemsemeyip ankara İstanbul yollarında perişan olup sağlığımızdan olduşuz.şifa bazen çok yakınındadır ama görebilene.

Planlarımı dediklerinizi düşünerek yönlendircem kızlar çok sağolun, uçuşumu mersine çevirebilirim heran eşimlede görüşeyim bu konuyu

bizm tek şansımız microtese ama hoca şmdi değil ancak yaza dedi.çok sordum hocaya nerde çalışıyorsunuz diye söylemedi.dedim hocam söyleyin ona göre para biriktirelim.11 milyardan bahsediliyor tüp bebek merkezleri için.hoca dediki:
bakın bir otobüs veya uçağa binersin hepsi gideceğin yere götürür seni gidecğin yer değişmez.ama fiyat farklılığına bakarsın fark çıkar.fiyatı yüksek olan bir sürü şey sunar binince bakarsın pek fark yok.buda böyle.microtese için fiyat istemedi.tüpbebek merkezi ile anlaşması varmış.

canım daha öncede yazdım sanırım gözünden kaçtı.beni listeden çıkarırmısın canım.celallettin peru ile yollarını ayırıp selahattin çayan ile tedavisine başladı diye.

Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin yasadıklarımız cok zor...

Ağladım okurken... Allahım yardimci olsun bizlere. Hepimiz eminim aynı durumdayiz ve duygulardayiz. Ben caremi dualarda buluyorum en zor animda ağlamaya başladığım an elime tesbihimi alıp Allahima yalvariyorum sonra içimi tarifi zor bi huzur kaplıyor. Ama tabi yine de eski ben değilim arkadaş gunlerimiz vardı ben artık gitmiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. Çünkü malum kendimizin hayatini birakip hep baskalarinin ozel hayatini sorgulamayi seven bi milletiz aynı sorgu sual artık verecek cevabım ve sabrim yok.

sağanak dediğin tüp bebek merkezinin fiyatını öğrendinmi canım.öğrenirsen banada yaz canım.

ilkbahr arkadaşımız için lem yelidleri okudum Rabbim niyetini kabul etsin

canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya çalış
dikkat et kendine

İyi haftalar herkese günaydın, hasta arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Çok kötü bir grip bu ben 10 günde iğnelerle falan anca atlattım inşallah sizlerin ki kolay ve çabuk geçer...

Bu ara moral olarak nedense içimde bir sıkıntı var Allah'ım tez vakitte hayırlara çıkarsın. Yüzümüzü evladımızla güldürsün. Hastayken de hep o şekilde dua ettim. Allah'ım sen unuttur çektiklerimi evlat sevinciyle yüzümüzü güldür dedim. İnşallah vakti var, o vakite kadar rabbim göğsümüzü genişletsin, şifa ve huzur versin. Sıkıntı stres yapmak istemiyorum, çünkü gerçekten her kötü hastalığın arkasında psikolojik sebepler var Yeni yıl hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Allah beklediklerimizin bizim için hayırlı olanlarını tez vakitte nasip etsin.

sağanak dediğin tüp bebek merkezinin fiyatını öğrendinmi canım.öğrenirsen banada yaz canım.

6bin hayatim ilaclarla beraber. ama tam ozel oldugu icin rapor gecerli degil biz raporlu yaptiracagimiz icin -raporlu fiyat 3bin oluyor- adana baskent hastanesinden randevu aldik canim

6bin hayatim ilaclarla beraber. ama tam ozel oldugu icin rapor gecerli degil biz raporlu yaptiracagimiz icin -raporlu fiyat 3bin oluyor- adana baskent hastanesinden randevu aldik canim

hakkınızda hayırlısı olsun canım.6 bin çok değil aslında.çokta diğer rakamlara göre.bizde sanırım tam özel olanda yaptıracağız.rapor geçerli değil artı microtese var.para biriktirmeye devam.gerçi gün doğmadan neler doğar.artık plan yapmayacağım inşallah.herşey olacağına varıyor.bakarsın mucizem gelir.bellimi olur.yaza daha epey var.benim niyetim sömestr tatilinde ameliyattı ama doktor ben yazdan önce yapmam dedi.bizde allah kerim vardır bundada bir hayır dedik.

Canım merkeze karar vermişsiniz sanırım hayırlı olsun
inşallah herşey istediğin giibi ilerler..işlerini kolayca halledersin..:26::26:

amin canım.yüzü gülenlerden olursun inşallah

Canım bu bahsettiginiz doktor Mersin'de dimi yoksa Adana mı hoş ikisi de uzak bize ama merak ettim.

Canım merkeze karar vermişsiniz sanırım hayırlı olsun
inşallah herşey istediğin giibi ilerler..işlerini kolayca halledersin..:26::26:
Ayyy canim benim cok sagol buraya yazmayi unuttum 11 marta randevu aldik bakalim hayirlisi. buarada ozel mersin tup bebek meekezi dusunen olursa siddetle tavsiyem yaklasmayin sakin. biz fiyat icin gittik dr oradaymis tesadufi girdik muayene edecem dedi esime sende sperm testi ver dedi peki dr fiyat ne kadar dedik ben paraya bakmam dedi tibbi boyutuna bakarim dedi neyse dedik. muayene olduk sonuc cikti ve hemen donduralim dediler biz hala peki toplam fiyat nedir ne kadar tutar ona gore dusunelim diyoruz. bide rapor varmis o nasil diyorum. rapor 8 ay falan surer hic girmeyin dediler sonra ben dusunecem dedim ciktik. burada sordum biliyorsun aslinda cok kolaymis hatta kendileri cikariyorlarmis. nacizane tavsiyem gittiginiz tup bebek merkezlerinde tup bebek ile ilgili tum sorulariniz icin cvp alacaginiz bir bilgilendirme odasi mevcut degilse kacin derim. cunku adamlarin gozunu para hirsi burumus. en son kadinla kavga ettim. 1 saat sonra yetkilo kisiai aradi. bir suru sey soyledim. Adamlar fiyat vermiyor hala en sonunda devlet sorunu haline getirdiniz dedim. buraya gelenler en az ne kadar en fazla ne kadar odediler dedim sonunda fiyat soledi. ben guvenmedigim icin gitmekten vazgectim. o yuzden adana baskent sectim. bilemem iyi mi kotu mu ama en azindan kafamdaki sorulari ucret talep etmeden cvpladilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…