Kafam karmakarışık ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım, burda anlatılanlarla Celalettin hocaya hayran kalmıştım
ocakta kesin ona gideceğiz derken arkadaşların yazdığıyla allak bullak oldumİlk defa gitces doktora ve doğru yerden başlamak
istiyorum, zaman kaybetmek istemiyorum, korkuyorum
çok saol bilgilendirmen için bir kez daha araştıracağım dediğin yerden inşallah bize en doğru olana denk geliriz.
biz iş dolayısıyla ığdırdayız malesef bu yüzden hangi dr.iyiyse ona gitces mesafe önemli değil
Canim bu cok onemli bi konu ben bir dr ile 9 ay tedaviden sonra daha kotu sonuc alinca anladim ki bi kac dr ile gorusup oyle tedavine devam edeceksin.
Kendi dr um varken Celalettin peru ile gorustum emre bakircioglu ile gorustum yetmedi selehattin cayan ile gorustum.
Diyecegim o ki zaman kaybi yasamayin
Biz eger selehattin cayan ile baslasaydik belki suan bebegim vardi.
3 ay icinde cikis milyonlar oldu.
Buarada en kolay azo problemi hipolu olanlarmis bende yeni ogrendim selehattin hoca ile
testis kaynakli olanlar aman zaman kaybi olmasin.
Buarada selehattin cayani eyinas63 e anlatmistim.
Hoca adanaya tup bebek merkezine tese icim giden biri oldugunu soyledi bizde sperm cikisi oldugu gin gittigimiDe
ve takdir ettigim nokta suydu : bize tedavi ile 3 secenek sundu ve dusunelim dedik. kesinlikle merkezi soylemedigi gibi bizden gelen cevaba gore tedaviyi sekillendirecegini soyledi.
Biz tup bebege karar verdik merkez arastirirken tesadufi ogrendik sonuclari bi merkeze gosterdigimizde de aaa biizim hocanin hastasiymissiniz dediler oyle ogrendik.
Planlarımı dediklerinizi düşünerek yönlendircem kızlar çok sağolun, uçuşumu mersine çevirebilirim heran eşimlede görüşeyim bu konuyuığdırda olman bence önemli değil canım.sewwgiciğim benim ailem tarsusta,ablam mersinde.gittiğim doktor ablamın evine yürüyerek 10 dk.mesafede.ben bunu görmedim kalktım 10 yıl boyunca şifayı ankara istanbulda bulmaya çalıştım.kendime o kadar kızıyorumki ben neden buraladaki doktorları önemsemeyip ankara İstanbul yollarında perişan olup sağlığımızdan olduşuz.şifa bazen çok yakınındadır ama görebilene.
Canim bu cok onemli bi konu ben bir dr ile 9 ay tedaviden sonra daha kotu sonuc alinca anladim ki bi kac dr ile gorusup oyle tedavine devam edeceksin.
Kendi dr um varken Celalettin peru ile gorustum emre bakircioglu ile gorustum yetmedi selehattin cayan ile gorustum.
Diyecegim o ki zaman kaybi yasamayin
Biz eger selehattin cayan ile baslasaydik belki suan bebegim vardi.
3 ay icinde cikis milyonlar oldu.
Buarada en kolay azo problemi hipolu olanlarmis bende yeni ogrendim selehattin hoca ile
testis kaynakli olanlar aman zaman kaybi olmasin.
Buarada selehattin cayani eyinas63 e anlatmistim.
Hoca adanaya tup bebek merkezine tese icim giden biri oldugunu soyledi bizde sperm cikisi oldugu gin gittigimiDe
ve takdir ettigim nokta suydu : bize tedavi ile 3 secenek sundu ve dusunelim dedik. kesinlikle merkezi soylemedigi gibi bizden gelen cevaba gore tedaviyi sekillendirecegini soyledi.
Biz tup bebege karar verdik merkez arastirirken tesadufi ogrendik sonuclari bi merkeze gosterdigimizde de aaa biizim hocanin hastasiymissiniz dediler oyle ogrendik.
Gel artık bebeğim....
Gözlerim kan çanağı içinde bu gece,yüreğimde bir sıkıntı bir darlık,nefes alamıyorum .
Senin özlemini içime atmaktan bu hale geldim ben bu gece bebeğim .
Her gün defalarca seni soruyorlar bana,daha bir şey yok mu diyorlar
Yoksun işte yoksun .
Olsaydın susar mıydım hiç,böyle sessizce bir köşede bekler miydim
Her dışarı çıkışımda insanlar seni bana sormasınlar diye onlara selam bile vermeden geçip gider miydim
Ne kadarda cıvıl cıvıl neşeliydim,içim içeme sığmazdı,her durumda gülecek bir şeyler bulurdum ..
Ya şimdi her şey bomboş geliyor
Gelmiyor içimden kahkahalarla gülmek artık ..
Hepsi sahte,hepsi oyun,hepsi düzmece ..
Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu,ne kadar mutlular ne kadar huzurlu ve bir o kadarda hayata bağlı .
Onların bana bakışlarından bıktım artık
Bakmasınlar bana acır gibi..
Sormasınlar artık bana seni .
Yoruldum artık anlamıyorlar.anlamıyorlar çünkü onların bebekleri hemen geldi
Ne acı,ne özlem,ne hasret
Bilmiyorlar işte yaşamadılar,anlamıyorlar,anlayamıyorlar ..
Evime geliyorlar bazen,kucaklarında bebekleri,gözlerinde ışık .
Mutlular ÇÜNKÜ ONLAR ANNELER ..
Karınlarını doyuruyorlar bebeklerinin,altlarını değiştiriyorlar,emziriyorlar,uyutuyorlar..
Ben mi ben sadece izliyorum onları,yardım ediyorum bebekleriyle ilgilenmelerine O KADAR
Baban,babanda seni çok özlüyor ..
Onada soruyorlarmış sürekli seni,hadi artık zamanı geldi diyorlarmış
Geçen gün telefonuna bir bebek resmi koymuş,senin mi demişler .hemen silmiş
Gelip anlatıyor bunları bana ama üzüntüsünü belli etmeden,başı dik
Sabırla bekliyor seni baban
Ben bazen ağlıyorum durup dururken
Çok kızıyor bana baban
Ağlama ağlayışın isyandır diyor
Ama ben isyan etmiyorum ki sadece seni çok özlüyorum,kokunu duymak istiyorum
Artık bende ANNE olmak istiyorum ..
Artık gelsen diyorum bebeğim
Çıkıp gelsen,girsen hayatıma,alsam kucağıma..
Öpsem koklasam,mis kokunu içime çeksem diyorum .
İSYAN ETMİYORUM BEBEĞİM
SADECE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM .
ilkbahr arkadaşımız için lem yelidleri okudum Rabbim niyetini kabul etsinİLKBAHAR _İLKBAHAR İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NURUSİMA81 ------ FLZ01 İN EŞİ ------ ALEV99 ----- LAMYAY ----- NİLDA015 ------- ERVAE ------- PAPATYAİNCİ ----
PAPTAYAYARİM ------ DERMANNNN ------- BBMM ------ ECRİN_BEBEK ------ ESMA ------ ESMERİMYARİM ------FLZ01
MAVİMENEKŞE ------ UMUT99 ------ YASE2------ YEŞİL34 ----- SAĞANAK TAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak
23 aralık pazartesi den --------------- 25 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 .=okudu
Ucubirarada . = 2045 =okudu
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045
Nilda015 .=2045
Aruna =2045 .=okudu
Balım1905 .= 2045 .=okudu
Ervae =2045
Bengusuu .=2045 ..=okudu
Doğadandeva =2045 ..=okudu
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045 .=okudu
gulerim = 2045 ..=okudu
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045 .=okudu
Ese44 =2045 =okudu
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 =okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2045 =okudu
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045 .=okudu
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045 =okudu
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya çalışherkese hayırlı akşamlarrrr
dün misafirlerim vardı bu günde babam geldi.. bende üzerinize afiyet grib oldum hemde nasıl yatıyorum...
aman bu havalarda kendinize dikkat edin sakın grip olmayınnn...çokkk yorgunum yaaa
sağanak dediğin tüp bebek merkezinin fiyatını öğrendinmi canım.öğrenirsen banada yaz canım.
6bin hayatim ilaclarla beraber. ama tam ozel oldugu icin rapor gecerli degil biz raporlu yaptiracagimiz icin -raporlu fiyat 3bin oluyor- adana baskent hastanesinden randevu aldik canim
6bin hayatim ilaclarla beraber. ama tam ozel oldugu icin rapor gecerli degil biz raporlu yaptiracagimiz icin -raporlu fiyat 3bin oluyor- adana baskent hastanesinden randevu aldik canim
İyi haftalar herkese günaydın, hasta arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Çok kötü bir grip bu ben 10 günde iğnelerle falan anca atlattım inşallah sizlerin ki kolay ve çabuk geçer...
Bu ara moral olarak nedense içimde bir sıkıntı var Allah'ım tez vakitte hayırlara çıkarsın. Yüzümüzü evladımızla güldürsün. Hastayken de hep o şekilde dua ettim. Allah'ım sen unuttur çektiklerimi evlat sevinciyle yüzümüzü güldür dedim. İnşallah vakti var, o vakite kadar rabbim göğsümüzü genişletsin, şifa ve huzur versin. Sıkıntı stres yapmak istemiyorum, çünkü gerçekten her kötü hastalığın arkasında psikolojik sebepler varYeni yıl hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Allah beklediklerimizin bizim için hayırlı olanlarını tez vakitte nasip etsin.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.6 bin çok değil aslında.çokta diğer rakamlara göre.bizde sanırım tam özel olanda yaptıracağız.rapor geçerli değil artı microtese var.para biriktirmeye devam.gerçi gün doğmadan neler doğar.artık plan yapmayacağım inşallah.herşey olacağına varıyor.bakarsın mucizem gelir.bellimi olur.yaza daha epey var.benim niyetim sömestr tatilinde ameliyattı ama doktor ben yazdan önce yapmam dedi.bizde allah kerim vardır bundada bir hayır dedik.
Canım bu bahsettiginiz doktor Mersin'de dimi yoksa Adana mı hoş ikisi de uzak bize ama merak ettim.
Ayyy canim benim cok sagol buraya yazmayi unuttum 11 marta randevu aldik bakalim hayirlisi. buarada ozel mersin tup bebek meekezi dusunen olursa siddetle tavsiyem yaklasmayin sakin. biz fiyat icin gittik dr oradaymis tesadufi girdik muayene edecem dedi esime sende sperm testi ver dedi peki dr fiyat ne kadar dedik ben paraya bakmam dedi tibbi boyutuna bakarim dedi neyse dedik. muayene olduk sonuc cikti ve hemen donduralim dediler biz hala peki toplam fiyat nedir ne kadar tutar ona gore dusunelim diyoruz. bide rapor varmis o nasil diyorum. rapor 8 ay falan surer hic girmeyin dediler sonra ben dusunecem dedim ciktik. burada sordum biliyorsun aslinda cok kolaymis hatta kendileri cikariyorlarmis. nacizane tavsiyem gittiginiz tup bebek merkezlerinde tup bebek ile ilgili tum sorulariniz icin cvp alacaginiz bir bilgilendirme odasi mevcut degilse kacin derim. cunku adamlarin gozunu para hirsi burumus. en son kadinla kavga ettim. 1 saat sonra yetkilo kisiai aradi. bir suru sey soyledim. Adamlar fiyat vermiyor hala en sonunda devlet sorunu haline getirdiniz dedim. buraya gelenler en az ne kadar en fazla ne kadar odediler dedim sonunda fiyat soledi. ben guvenmedigim icin gitmekten vazgectim. o yuzden adana baskent sectim. bilemem iyi mi kotu mu ama en azindan kafamdaki sorulari ucret talep etmeden cvpladilar.Canım merkeze karar vermişsiniz sanırım hayırlı olsun
inşallah herşey istediğin giibi ilerler..işlerini kolayca halledersin..:26::26:
mersinde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?