Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hg canım.nasılsın?

özelden mesajımı okudun da mı döndün ?

şimdi yeni liste yayınlayacağım canım.
eklerim seni.
Daha önceki attığın mesaji diyosun dimi yeni msj gelmedi bana çünkü.
Cok yogun yazip aktif olamam belki ama dualara katilnak istiyorum,sizlere dua ettikce mutlu oluyorum.
Eşim izin aldi sonunda ocagin 2.haftasi gibi bizde gitces sonunda celalettin hocaya. Size soyledimmi hatirlamiyorum ama burda yaptirdigimiz iki test sonucunu gonderdim celalettin hocaya uyduruk sonuclara benziyo dedi inşallah dedigi gibidir degerlerimiz daha yüksektir

Canım benim hastamı oldun.:26::26:
Çok geçmiş olsun.
inşallah çabucak atlatırsınnnn

s.a arkadaşlar biz celaleddin hocaya gitmeden önce panax ve e1 kullanmıştık 3 ay kullandık celaleddin hocada kullanmamızı söylemişti 6 veya 7 ay toplam kullandık bize her ay tel arıyolar panax satıcıları eşim herdefasında adımım silin ben artık kullanmak istemiyorum diyo ama onlar her ay arıyolar dün aksam yine aradılar eşim istemediğini söyle kibar dille ama karşısındaki hayvan eşime neler söyledi kullanmıyosan eşini boşa ozaman ben sana çocuk yaarım diyo kız istersen kız erkek istersen erkek yaparım bende çok var diyo eşim mahfoldu çok üzüldük böyle insanlardamı varmış çok üzüldük eşimin morali çok bozuk şimdi o insan bozuntusunu araştırıyo yaa kızlar bunlarda geldi basımıza bizim derdimiz bize yetiyo bu rarda birde kayınpeder var her bana patlıyacak bomba gibi neden oğluna iğneleri vuruyomuşum neden okadar ilaç kullanıyomuş sonunda yan etki yaparsa elinden kurtulamammış EY RABBİM KİMSESİZLERİN SAHİBİ SENSİN HAYIRLI SONUÇLANDIR BU İMTİHANIMIZI (

ilkbahar ilkbahar için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Sagoll canim benim icime su serptin insallah oyledir....subat sonu gibi gidecegiz bakalim o zamana kapsuller bitmis oluyor guzel sonuclar aliriz hepimiz insallah sizin kontrol ne zaman

O nasil bir terbiyesizlik canim yaa bu insanlar ne zannediyo bizi ne kadar kolay onlar icin duygularimizi hice saymak bizide ariyorlar surekli biz kullanmadik daha almayi dusunuyorduk ama bu duyduklarimdan sonra zor hadsizlerr..bulun o terbiyesizi geregini yapin canim....

canım kusura bakma biraz geç oldu yazamadım ben filiz01,huzuryolu ve ilkbahar ilkbahar arkadaşlarım için lem yelidlerimi okudum rabbim niyetlerini kabul etsin en kısa zamanda hayırlı salih ve saliha evlatlara ulaştırsın inşallah amin...

Gel artık bebeğim....
Gözlerim kan çanağı içinde bu gece,yüreğimde bir sıkıntı bir darlık,nefes alamıyorum….
Senin özlemini içime atmaktan bu hale geldim ben bu gece bebeğim……….
Her gün defalarca seni soruyorlar bana,daha bir şey yok mu diyorlar……
Yoksun işte yoksun….
Olsaydın susar mıydım hiç,böyle sessizce bir köşede bekler miydim……
Her dışarı çıkışımda insanlar seni bana sormasınlar diye onlara selam bile vermeden geçip gider miydim……
Ne kadarda cıvıl cıvıl neşeliydim,içim içeme sığmazdı,her durumda gülecek bir şeyler bulurdum…..
Ya şimdi her şey bomboş geliyor
Gelmiyor içimden kahkahalarla gülmek artık……..
Hepsi sahte,hepsi oyun,hepsi düzmece…………..
Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu,ne kadar mutlular ne kadar huzurlu ve bir o kadarda hayata bağlı…….
Onların bana bakışlarından bıktım artık…
Bakmasınlar bana acır gibi..
Sormasınlar artık bana seni…….
Yoruldum artık anlamıyorlar.anlamıyorlar çünkü onların bebekleri hemen geldi…
Ne acı,ne özlem,ne hasret……
Bilmiyorlar işte yaşamadılar,anlamıyorlar,anlayamıyorlar……..
Evime geliyorlar bazen,kucaklarında bebekleri,gözlerinde ışık…….
Mutlular ÇÜNKÜ ONLAR ANNELER…..
Karınlarını doyuruyorlar bebeklerinin,altlarını değiştiriyorlar,emziriyorlar,uyutuyorlar..
Ben mi ben sadece izliyorum onları,yardım ediyorum bebekleriyle ilgilenmelerine O KADAR…

Baban,babanda seni çok özlüyor……..
Onada soruyorlarmış sürekli seni,hadi artık zamanı geldi diyorlarmış……
Geçen gün telefonuna bir bebek resmi koymuş,senin mi demişler….hemen silmiş…
Gelip anlatıyor bunları bana ama üzüntüsünü belli etmeden,başı dik…
Sabırla bekliyor seni baban…
Ben bazen ağlıyorum durup dururken
Çok kızıyor bana baban…
Ağlama ağlayışın isyandır diyor…
Ama ben isyan etmiyorum ki sadece seni çok özlüyorum,kokunu duymak istiyorum
Artık bende ANNE olmak istiyorum………..

Artık gelsen diyorum bebeğim…
Çıkıp gelsen,girsen hayatıma,alsam kucağıma..
Öpsem koklasam,mis kokunu içime çeksem diyorum….

İSYAN ETMİYORUM BEBEĞİM
SADECE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM………….

arkadaşlar her şerde bir hayrın olduğuna hep inandım.kafamdaki soru işaretlerini bitirmem gerekirdi.ve hepsi yerini buldu
bu işin böyle olmadığını biliyordum ama bilimsel kanıt istedim.türkiye andoloji derneği başkanı selahattin çayana gittik.bizim gibi testojel ve nebido kullananlara geçmiş olsun.nebido çocuk istemeyen erkeklerde prostat ve sertleşme problemi olan erkekler içinmiş.yani bizim tedavimizde asla ama asla kullanılmazmış.bir nevi doğum kontrol yöntemiymiş.geri düzelme şansı yüzde yetmiş.ve hep diyordum insan anatomisi bu kadar hormonu kabullenmez diye.haklıymışım.cuma günkü hormon değeri
fsh:22.16
total testesteron:0.686
daha bir ay önce böyle değildi.nasılmı oldu menegon asla 150 helede haftada 3 asla olmaz.pregnly 5000 haftada iki kesinlikle yanlış.
bunca ay boşa kürek çekmişiz.yani ilaç kullanmamamız bizim için daha hayırlıymış.eşimdeki kemik ağrısı,baş ağrısı,halsizlik,meni miktarının azalması,cinsel isteksizliğin başlamasının cevabını aldım.tedavi olduğumuzu zannetmişiz bunca ay.oysa geri dönüşü olmayan hasar bırakmışız.bitkiselleride sordum.bunların en etkilisinin proxsed plus olduğunu,bununda microteseye son 3 ay kala yarayacağını şimdiden kullanmanın yararsız olduğunu söyledi doktor.
ne olursunuz hangi doktora giderseniz gidin kesinlikle testojel,nebido,sustanon çocuk istiyorsanız kullanmayın.bunun dönüşü yok.ve sperm sayınız artmayıp azalıyorsa ilaç dozacınız fazladır.bunu mutlaka sorgulayın.çünkü tedavide ilk zamanlar spermler hızla artarmış.azalması tedavinin yanlışlığını gösterir.
selahattin çayana celalettin perudan bahsettim.sonuçta dernek başkanı.yasal ve etik bir iş yapmadığını söyledi.herkesin kendi dalıyla ilgilenmesini söyledi.dahiliyecinin böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi.doktorun dediğini söylüyorum yoksa amacım polemik yapmak değil.kiminle devam ederseniz edin ama sorun soruşturun.yerine oturmayan bir şey varsa kendinizi deneme yanılma tahtası yapmayın.bana ben üreme sisteminden anlarım ama beni muayane et desen etmem işim değil dedi.çocuğum grip olduğunda doktor olduğum halde doktora götürürüm çocuğumu dedi.çünkü benim işim bu değil dedi.ben şimdi neye yanacağımı şaşırdım.kaan Aydos testojelle,celallettin peru nebidoyla evime ateş düşürdü.yetmedi haftada 2gün 5000 pregnly,3 gün 150 menegon.sonuçmu:fsh tavan yapmış testesteron hayatta sıfırı görmemişti.hipolu grubun sperm çıkışlarıda 6-9 ayda başlarmış.yılları bulmazmış.şimdi sadece 4 günde bir pregnly 1500.bu şartlarda kesinlikle microtese olmaz dedi.zaten spermiyograam yok çünkü çıkmaz dedi.kafam oldukça net.yıllardır kime gittiysem elegonların ne olduğunu anlatamadılar.biliyorum olgunlaşmamış spermatidde ne.baş boyun gövde ve yeni kuyruk oluşmaya başlamış spermiş.ilk defa bir doktorun yaşım gereği süreci hızlandırmanın doğru olduğunu söyledi.zaten doğal çıkıştan vazgeçtim.ameliyetla çıksa razıyım.bu doktoru önceden tanımadığımız için karı koca üzüntüler ve bunca yıl ve ay boşa kürek çekmişliğin üzüntüsü ile evimize döndük.merka edenler için.cebimizden çıkan para.herşey dahil.muayene 250 ayrıntılı ultrason dahil,özel hastenede süreç hızlansın diye-isteseydik üniversitede ücretsiz yapabilirdik-45 tl hormona verdik.hepsi bu kadar.toplam 295 tl .bu prof bir doktor uzman değil.
tedavim nasıl ilerler bilemem ama ilkeli ve işine verdiği ciddi durşuyla tanıdığıma memnun olduğum bir doktor.kafam asla karışık değil.

Son düzenleme:

Cok guzel anlatmissin bize 3-6 ay icinde milyonlari gorecez dedi ve 3. ayin sonunda gorduk cok sukur. insallah en yakin zamanda sende kavusursun. tabi ben senin veya topiktekilee kadar bilmiyorum her konuyu taki selehattin hocaya kadar

mavimenekşe ve pıtırcık senın ıcın okudum canım Rabbim dualarınızı kabul etsın inşallahh evınızı evlatlarınızın sesıyle şenlendırsın

Cok guzel anlatmissin bize 3-6 ay icinde milyonlari gorecez dedi ve 3. ayin sonunda gorduk cok sukur. insallah en yakin zamanda sende kavusursun. tabi ben senin veya topiktekilee kadar bilmiyorum her konuyu taki selehattin hocaya kadar

rabbim sizi fazla aratmadan ödüllendirmiş canım.eşim sonuçları aldığında ilk defa ağladı olduğu yere çöktü.biz tedavi olduğumuzu sanmışız bunca ay.doktor dediki.hiçbir zaman cevabını bulamayacağımız şey belki sende spermler vardı.microtese ile bulabilirdik.testojel ve nebidolar olan spermleri elonge spermatid yapmış yani gerilemiş.şimdi ise daha geriye belki yuvarlak spermatide gelmişiz.şimdi nasıl yanmamalıyım.eşime bu tedavi sandığımız şeyin aslında microteseden daha fazla zarar vermiş.aşırı verilen hormonlarla testis işlevini yapamamış.bizm fsh zaten üretiliyor dışardan vermeye gerek olmadığını söyledi.bu zarar 3 defa microtese olmuş gibi zarar vermiş.doktora labarotuar yanlış herhalde dedim.yok dedi bu sonuçlar doğru.emin olmak için bulunduğunuz yerde bir daha yaptırın aynı sonuç çıkar dedi.
emre bakırcıoğlunada sonuçları yolladım canım.oda aynı şeyleri yazdı.hatta ilaçları bırakıp tekrar değerlerinizi yazın dedi.vucudu dinlendirmek gerekiyormuş.bzim gereksiz varikosel ameliyatımızda olmuş.yani hiçbir gereği olmayan varikosel......
yüreğim yangın yeri.tarifi olmayan pişmanlıklar,kendini tedavi ettiğini düşünen doktorlar,bunun hesabını nasıl verecekler bilmiyorum.eşimin ağrılarını,rahatsızlığını anlattığım halde hormonları yüklemeler.halbuki bunlar ilaçların ciddi olan yan etkileri imiş.
arkadaşlar
bunların yan etkileri aspirin kadar masum değil.aspirini bırakınca herşey eskisi gibi oluyor ama bunlar öyle değil.bıraktığı hasarlar geçmiyor.mesela benim eşimin memelerinde büyüme oldu.nedenmi...pergnly uzun süre ve yüksek dozda alındığında memelerde büyüme yapıyor.eşlerinizi bir kontrol edin memelerde büyümesi varmı diye.pregnly bıraksa bile memeler küçülmüyor.yani ilacı bırakınca eskisi gibi olmuyor.
bu doktora açıkça söyledim.evet bebeğimin olmasını istiyorum anne olmak aile olmak istiyorum ama asla eşimi kobay olarak kullandırtmam dedim.zaten doktoru tanısanız asla boşa umut vermiyor.sadece yapabileceklerini anlatıyor.hikayemizi bu kadar dinleyip üzülen bir doktor görmedim.bizi bir psikolog gibi sesizce dinledi..karı koca bittiğimizi bu hormonların artık bizi yorduğunu anlatıp ağladık.bize elimizde olanı ertelediğimizi söyledi gene ağladık..ama şimdi kuş kadar rahatım.belki sonuç alırım belkide alamam bunu bilemiyorum ama alacağıma inanıyorum.nasibimde çocuk olduğunu biliyorum.
biz bu kadar ilaç almasak daha iyi olabilirdi ama ama ama.......

Kafam karmakarışık ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım, burda anlatılanlarla Celalettin hocaya hayran kalmıştım
ocakta kesin ona gideceğiz derken arkadaşların yazdığıyla allak bullak oldum İlk defa gitces doktora ve doğru yerden başlamak
istiyorum, zaman kaybetmek istemiyorum, korkuyorum

ayrıca ankalife sadece reklam yapıyor.kök hücre maalesef şu an yazılanlar gibi türkiyede henüz yok.olsa haberim olur dedi.sadece bunun reklamını yapıyor ankalife.

günaydınlarrr musmutlu bir hafta olsun süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan mutlukular güzelikler olsunnn gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn

arkadaşım.türkiye andoloji derneği diye yaz ve bunlara üye doktorlara gidebilirsin sana yakın olan kimse.en değerli hormonlarınızı işin ehline bırakın.kime gidersen git testojel,nebido,sustanon bunları sakın ama sakın almayın.bunlar erkeklerde bir nevi doğum kontrol yöntemi.çocuk tedavisi için verlmez.üçü aynı işi yapıyor.ucuz olanı sustanon.menegon klomen aynı.klomen ucuz olanı.pregnly ovitrelle aynı.pregnly ucuz olanı.burda ilaç dozları önemli olan.işin ehline git.bu dahiliyecinin işi değildir.herkes işini yapsın bir zahmet.hormon sistemi çok yorucu.burda popüler olan doktorlar bir müddet sonra işin cılkını çıkartıyor.sayfaları başından okursan ne demek istediğimi anlarsın.sana tavsiyem hatceye değilde netceye bak canım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Bugün icim sıkılıyor. Ayrıca hastayım cok fena. İnşallah yeni yıla böyle girmem

çok saol bilgilendirmen için bir kez daha araştıracağım dediğin yerden inşallah bize en doğru olana denk geliriz.
biz iş dolayısıyla ığdırdayız malesef bu yüzden hangi dr.iyiyse ona gitces mesafe önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…