Daha önceki attığın mesaji diyosun dimi yeni msj gelmedi bana çünkü.hg canım.nasılsın?
özelden mesajımı okudun da mı döndün ?
şimdi yeni liste yayınlayacağım canım.
eklerim seni.
herkese hayırlı akşamlarrrr
dün misafirlerim vardı bu günde babam geldi.. bende üzerinize afiyet grib oldum hemde nasıl yatıyorum...
aman bu havalarda kendinize dikkat edin sakın grip olmayınnn...çokkk yorgunum yaaa
İLKBAHAR _İLKBAHAR İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NURUSİMA81 ------ FLZ01 İN EŞİ ------ ALEV99 ----- LAMYAY ----- NİLDA015 ------- ERVAE ------- PAPATYAİNCİ ----
PAPTAYAYARİM ------ DERMANNNN ------- BBMM ------ ECRİN_BEBEK ------ ESMA ------ ESMERİMYARİM ------FLZ01
MAVİMENEKŞE ------ UMUT99 ------ YASE2------ YEŞİL34 ----- SAĞANAK TAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak
23 aralık pazartesi den --------------- 25 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045 …….=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2045 ……..=okudu
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045 …….=okudu
gulerim …………………………………………= 2045 ……..=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2045 ………=okudu
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045 ……=okudu
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Sagoll canim benim icime su serptin insallah oyledir....subat sonu gibi gidecegiz bakalim o zamana kapsuller bitmis oluyor guzel sonuclar aliriz hepimiz insallah sizin kontrol ne zamancanım benim .üzülme .
eşim ersel hocayla görüştü cuma günü.
bizim kapsüllerimiz bitti .
10 gün bekleme aşamasındayız şimdi.
eşim test yaptırsak hocam demiş ersel hocaya.
olmaz demiş .test yaptırsanız da çıkmaz bişey hatta var olanlar düşmüş çıkar demiş.
eşim nedenini sormuş . bu kadar ilaç kullandık demiş.
ersel bey , ilaçlardan dolayı düşüş olur demiş.
ilaçlar bitecek 10 gün sonra etkisini gösterecek demiş.
o yüzden üzülme derim canım.
ilaç kullanırken bu düşüşler normalmiş anlıcan.
inş sonu güzel olsun.
düşüş oldu diye de morolinizi sakın bozmayın canım. bizim tedavide moral önemli çünkü.
eşine de anlat moralini bozup bu aşamada strese girmesin.
s.a arkadaşlar biz celaleddin hocaya gitmeden önce panax ve e1 kullanmıştık 3 ay kullandık celaleddin hocada kullanmamızı söylemişti 6 veya 7 ay toplam kullandık bize her ay tel arıyolar panax satıcıları eşim herdefasında adımım silin ben artık kullanmak istemiyorum diyo ama onlar her ay arıyolar dün aksam yine aradılar eşim istemediğini söyle kibar dille ama karşısındaki hayvan eşime neler söyledi kullanmıyosan eşini boşa ozaman ben sana çocuk yaarım diyo kız istersen kız erkek istersen erkek yaparım bende çok var diyo eşim mahfoldu çok üzüldük böyle insanlardamı varmış çok üzüldük eşimin morali çok bozuk şimdi o insan bozuntusunu araştırıyo yaa kızlar bunlarda geldi basımıza bizim derdimiz bize yetiyo bu rarda birde kayınpeder var her bana patlıyacak bomba gibi neden oğluna iğneleri vuruyomuşum neden okadar ilaç kullanıyomuş sonunda yan etki yaparsa elinden kurtulamammış EY RABBİM KİMSESİZLERİN SAHİBİ SENSİN HAYIRLI SONUÇLANDIR BU İMTİHANIMIZI(
arkadaşlar her şerde bir hayrın olduğuna hep inandım.kafamdaki soru işaretlerini bitirmem gerekirdi.ve hepsi yerini buldu
bu işin böyle olmadığını biliyordum ama bilimsel kanıt istedim.türkiye andoloji derneği başkanı selahattin çayana gittik.bizim gibi testojel ve nebido kullananlara geçmiş olsun.nebido çocuk istemeyen erkeklerde prostat ve sertleşme problemi olan erkekler içinmiş.yani bizim tedavimizde asla ama asla kullanılmazmış.bir nevi doğum kontrol yöntemiymiş.geri düzelme şansı yüzde yetmiş.ve hep diyordum insan anatomisi bu kadar hormonu kabullenmez diye.haklıymışım.cuma günkü hormon değeri
fsh:22.16
total testesteron:0.686
daha bir ay önce böyle değildi.nasılmı oldu menegon asla 150 helede haftada 3 asla olmaz.pregnly 5000 haftada iki kesinlikle yanlış.
bunca ay boşa kürek çekmişiz.yani ilaç kullanmamamız bizim için daha hayırlıymış.eşimdeki kemik ağrısı,baş ağrısı,halsizlik,meni miktarının azalması,cinsel isteksizliğin başlamasının cevabını aldım.tedavi olduğumuzu zannetmişiz bunca ay.oysa geri dönüşü olmayan hasar bırakmışız.bitkiselleride sordum.bunların en etkilisinin proxsed plus olduğunu,bununda microteseye son 3 ay kala yarayacağını şimdiden kullanmanın yararsız olduğunu söyledi doktor.
ne olursunuz hangi doktora giderseniz gidin kesinlikle testojel,nebido,sustanon çocuk istiyorsanız kullanmayın.bunun dönüşü yok.ve sperm sayınız artmayıp azalıyorsa ilaç dozacınız fazladır.bunu mutlaka sorgulayın.çünkü tedavide ilk zamanlar spermler hızla artarmış.azalması tedavinin yanlışlığını gösterir.
selahattin çayana celalettin perudan bahsettim.sonuçta dernek başkanı.yasal ve etik bir iş yapmadığını söyledi.herkesin kendi dalıyla ilgilenmesini söyledi.dahiliyecinin böyle bir yetkisinin olmadığını söyledi.doktorun dediğini söylüyorum yoksa amacım polemik yapmak değil.kiminle devam ederseniz edin ama sorun soruşturun.yerine oturmayan bir şey varsa kendinizi deneme yanılma tahtası yapmayın.bana ben üreme sisteminden anlarım ama beni muayane et desen etmem işim değil dedi.çocuğum grip olduğunda doktor olduğum halde doktora götürürüm çocuğumu dedi.çünkü benim işim bu değil dedi.ben şimdi neye yanacağımı şaşırdım.kaan Aydos testojelle,celallettin peru nebidoyla evime ateş düşürdü.yetmedi haftada 2gün 5000 pregnly,3 gün 150 menegon.sonuçmu:fsh tavan yapmış testesteron hayatta sıfırı görmemişti.hipolu grubun sperm çıkışlarıda 6-9 ayda başlarmış.yılları bulmazmış.şimdi sadece 4 günde bir pregnly 1500.bu şartlarda kesinlikle microtese olmaz dedi.zaten spermiyograam yok çünkü çıkmaz dedi.kafam oldukça net.yıllardır kime gittiysem elegonların ne olduğunu anlatamadılar.biliyorum olgunlaşmamış spermatidde ne.baş boyun gövde ve yeni kuyruk oluşmaya başlamış spermiş.ilk defa bir doktorun yaşım gereği süreci hızlandırmanın doğru olduğunu söyledi.zaten doğal çıkıştan vazgeçtim.ameliyetla çıksa razıyım.bu doktoru önceden tanımadığımız için karı koca üzüntüler ve bunca yıl ve ay boşa kürek çekmişliğin üzüntüsü ile evimize döndük.merka edenler için.cebimizden çıkan para.herşey dahil.muayene 250 ayrıntılı ultrason dahil,özel hastenede süreç hızlansın diye-isteseydik üniversitede ücretsiz yapabilirdik-45 tl hormona verdik.hepsi bu kadar.toplam 295 tl .bu prof bir doktor uzman değil.
tedavim nasıl ilerler bilemem ama ilkeli ve işine verdiği ciddi durşuyla tanıdığıma memnun olduğum bir doktor.kafam asla karışık değil.
Cok guzel anlatmissin bize 3-6 ay icinde milyonlari gorecez dedi ve 3. ayin sonunda gorduk cok sukur. insallah en yakin zamanda sende kavusursun. tabi ben senin veya topiktekilee kadar bilmiyorum her konuyu taki selehattin hocaya kadar
Kafam karmakarışık ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım, burda anlatılanlarla Celalettin hocaya hayran kalmıştım
ocakta kesin ona gideceğiz derken arkadaşların yazdığıyla allak bullak oldumİlk defa gitces doktora ve doğru yerden başlamak
istiyorum, zaman kaybetmek istemiyorum, korkuyorum
çok saol bilgilendirmen için bir kez daha araştıracağım dediğin yerden inşallah bize en doğru olana denk geliriz.arkadaşım.türkiye andoloji derneği diye yaz ve bunlara üye doktorlara gidebilirsin sana yakın olan kimse.en değerli hormonlarınızı işin ehline bırakın.kime gidersen git testojel,nebido,sustanon bunları sakın ama sakın almayın.bunlar erkeklerde bir nevi doğum kontrol yöntemi.çocuk tedavisi için verlmez.üçü aynı işi yapıyor.ucuz olanı sustanon.menegon klomen aynı.klomen ucuz olanı.pregnly ovitrelle aynı.pregnly ucuz olanı.burda ilaç dozları önemli olan.işin ehline git.bu dahiliyecinin işi değildir.herkes işini yapsın bir zahmet.hormon sistemi çok yorucu.burda popüler olan doktorlar bir müddet sonra işin cılkını çıkartıyor.sayfaları başından okursan ne demek istediğimi anlarsın.sana tavsiyem hatceye değilde netceye bak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?