insallah canim genetik teste iyi cikar
canim senin esin bildigim kadariyla tese olmustu bu tesler o zaman yapilmadimi
İİ AKŞAMLAR KIZLAR LAMVAY SONUCLARINIZ ii maşalah kızlar ya eşim bazen akşam yemegine evde olmuyo o zaman proxeedi tok kullansa olurmu
spermin kalitesine bağlı canım iyi kalitede olursa tüp bebek için kullanılır ve mikroteseye gerek kalmaz ama kaliteli sperm değilse yani morfoloji bozukluğu varsa mikrotese ile iyisi aranır...ama sizde çıkış olduya çıkan spermler kalitesiz olsa dahi zamanla kaliteli kendiliğinden çıkabilir,çıkmazsa yine mikrotese yapılır ve bulunma oranı oldukça yüksek olur diye düşünüyorum hiç çıkış olmayanlara göre....
insaallah canim
ne yazikki teseden once hicbir test yaplmadi sadece 2 spermiogram yapildi
1. hormon testi ameliyattan 1 sonra ,yeni yaptirdigimiz test 9 ay sonra
doktor yorum yaptida ormonlara dun ben hicbisey anlamadim neyse turkiyedeki dr lara sorariz,burdaki hormon tahlililni yapan doktor akilli beni bizim teseyi yapan doktora yonlendiriyo,o daha iyi bilirmis yani adam dogru durust bisey demedi sadece dedigi sey onagidin o iyi bilir,onda tese oldugumuzuda biliyo,bizle ugrasmak istemiyor iste
rabbim iyi doktorlalrla karsilastirsinn cumlemizi
canim boyle sizinde birseyleriiz iyi gidiyor denilmesine o kadar ihtiyacim varki,yani su 1 yildir elimi neye attiysam hep husranla sonucalandi:abim esinden ayrildi,esimin cok sevdigi kuzeni ve dedesi vefat etti,saglikla ilgili bi kac problemimm var doktora gidene kadar bisey hissetmoiyodum simdi hergun agriyorrrr
Allah razi olsun olumlu birseyler dedigin icin insaallah dedigin gibi iyidir sonuclar
ne olsun canım ya bildiğin gibi bekliyoruz işte tedavi zamanını.
merhaba espoircim nasilsin?
selam cicek bir geldin bir kayboldun
sonra ben yoktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?