Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hoşgeldin ya nerelerdesin sen kaçak evet cnm yolumuzdan kim ne derse geçmeyiz herkes herşeyi yazmakta özgür kafamıza bunları tAKmayalım isteyen gider inannır isteyen gitmez inanmaz kısmet hepimize sağlıklı spermler görelimde
ah cnm sıkıntılar hiçç bitermigüzelim olsun eşinle yuvan hep mutlu osun tabbiki bebişinde gelsin sağlıkla inşlh güzelimm ara sırA GEL YAHU ÖZLETME KENDİNİ KIZ
CNM GEÇMİŞ olsun bende fenayım grip beni ne hale getirdi anlatamam..cnm etkilenmek normal ama sen kendi bildiğini oku derim güzelim..kim ne derse desin hepimiz< burda anne olmak için çabalıyoruzz...
evlilik yıldönüm
ün kutlu olsun şekerim:123::123::123: cnm o betahcg yi bence başka dr.a da söyleyin için rahat etsininşlh 2014 de meleğin gelir sana

Canım sizin azo sebebi neydi benim esimde de anlattigina benzer bi durum var

primer testis yetersizliği.

Nebido,sustanon,testojel hazır testesterondur vücudu testesteron üretmeyen hipolu bekar çocuk düşünmeyen erkeklere verilir çocuk düşünene kadar bu hazır testesteronları kullanırlar çocuk düşünmeye başlayınca tedavi şekli değiştirilir pregnyl ve menagonla vücüdün üretim yapması sağlanmaya çalışılır,hazır testesteronlar sperm üretimi için asla kullanılmaz çünkü deiğim gibi vücüdun üretimini durdurup dışarıdan hazır olarak verir
Celaletiin hoca bize 1 tane nebido vurdurdu oda tavan yapmış fshı düşürmek için,öylede oldu fsh 0'landı,eğer sürekli kullanırsan sperm üretimi olmaz ama 1 kere 2 kere vurulunca bir sorun olmaz zaten 45 gün sonra etkisi kayboluyor.

Canım sizin azo sebebi neydi benim esimde de anlattigina benzer bi durum var

Canım benim eşim inmemiş testis sebebiyle 6 yaşında ameliyat olmuş testisinin birini almışlar diğerinide yerine indirmeye çalışmışlar ama tam inmemiş,doğal olarak testis gelişmemiş,2008de mikro tese oldu eşim sperm bulunamadı patoloji germ hücre aplazisi(sertoli cell only)çıktı,şimdilerde 9 aydır celalettin hocada tedavideyiz en son sperm testinde 1,140,000 germ hücre çıktı

Esim 16 aralikta umut tup bebekte emre bey tarafindan mikro tese oldu. Ameliyat oncesi emre bey bizimle kunustu. Ameliyat 15 dakikada surebilirmis, 2 saatte devam edebilirmis. Yani ameliyat uzun surerse bulamadik, ariyoruz anlamindadir dedi. Esim zaten kurbanlik koyun gibi urkek urkek bakiniyordu. Neyse ameliyatimiz basladiginda ben kayinvalidemle birlikte giriste umutsuzca beklerken 20 dakika sonra emre bey cikti geldi. Gozun aydin sperm bulduk. Gerekicek kadar topladik. 3 tupte dondurduk, dedi. Hakkaten o an salak gibi oluyorsunuz. Benim cok fazla hatta hic umidim yoktu sperm bulunacagindan. En cok ta esimin uzulmesi beni yipratiyordu. Bilenler bilir. Insan o donemde o kadar stresli oluyorki. Rahat ol stres yapma diyenlerin ustune atlayasim geliyor. Neyse ben de esimle birlikte hazirlandim. Benim de zeynep kamilde tup bebek icin rapor cikartmaya calisirken hashimato oldugum anlasildi. Tiroid degerim 5in ustundeydi. Ben onu buyuk ugraslarla 1, 55 kadar dusurdum. Ama benim doktorum ulun bey yumurtalik rezervlerimde yasitlarima gore azalma oldugunu soylemisti. Bir de bu hashimata yuzunden yuksek riskli gebelik raporu verdi zeynep kamil. Tabii ulun bey artik morel olsun diye mi bilmiyorum. Onemli olan tsh degerin. O da gayet iyi dedi. Miro teseden sonra benden de 15 yumurta topladilar. 7 si dollendi. 2 si 3 gune geldi. Digerleri ne yazikki kalitesiz oldugu icin dondurulamamis. 3. Gun embriyom transfer edildi. Sonra dediler ki 12 gun bekliycez. Gorucez. 1 ocakta kan testim var. Ama bu 12 gun gecmek bilmiyor. Ilk 4 gun kayinvalidem yanimdaydi. Transferin ilk gunu o kadar kotuydum ki sabaha kadar cikarttim, tansiyonum dustu, kafam kalkmadi. O kadar cok ilac kullandimki hele o progestan ignesi popomun ustune oturamadim acisindan. Sonra 2. Gun dah iyi oldum. Bu seferde kabiz oldum. Bir kac kere ikindim, cok kotuydum. 6. Gun sonunda lavma ile rahatladim. 6. Gunden sonra kendimi o kadar kotu hisstettim ki esim iste ben evde yalnizim.kayinvalidem 4. Gun evine gitti. Ya kimseden ne as ne is isterdim. Onemli olan o donemde yaninizda birisi olsun sizi oyalasin. Muhabbet etsin. Ben yalniz kalinca kurdum da kurdum. Butun gun tvnin karsisinda internette transfer sonrasi yasanilanlari okudum. Oglenleri hastanye gidip ignemi yaptirdim geldim. Tvdeki en salak turk filmine agladim. 7. Ve 8. Gun idrar testi yaptim. Negatif.butun gun internette idrar testi yorumlarini okudum. Icim sisti. Birisi olaydi yanimda muhabbet etseydim. Bu kadar sikinti yapmazdim belkide. Moralim o kadar bozulduki. Gunler gecmiyo bir turlu. 1 ocaga daha asir var derken dayanamadim. 13 benim ugurlu sayimdir. Hani bir cogumuz laetli buluruzya 13u. Ben 13 unde dogdum. Ev numaram 13 falan o kadar cok 13 varki hayamda. Dedimki 2013 cikmadan yaptircam bu testi ugur getirsin diye. Evde o kadar yalniz kaldim ki dusunmedik birsey birakmadim. Giitim bugun umut tup bebege. Once yandaki eczaneden idrar testi oldim. Wc de hemen baktim. Bugun 10. Gundu. Sonuc negatif. Sonra dedimki bu isin en kesin sekli kandan baktirmak. Dayanamdim kan verdim. 1 saat sonra sonuc geldi. Negatif. Eve gelinceye kadar yolda kendimi zor tuttum. Eve gelincede deli gibi agladim. Isyan etmedim kesinlikle. Sadece allahim dedim bana guc ver ki yeniden basliyayim. Kiyamam esim ben uzulunce mahvoluyor. Gelirken bana profiterol getirmis.

senin aklin arada bir gidip geliyor heralde ben sana celalettin peruyumu savundum yada tedavimden eminim illaki olacakmi dedim ben ne iyi diyebilirim nede kötü diyebilirim benim esim suan tedavide bu sürec bitene kadarda kötülemeye hakkim yok ben sana bildiklerinide yazma diye bisey demedim insanlari kötülemeden konus dedim sen begenmeyebilirsin begenmek zorundada degil kimse bizlere tedavi olanagi veren kac doktor var söylermisin kaan hocaya gittin cellalettin hocaya gittin bide simdiki ondan sonra ne yapacaksin peki sen git istedigin kadar ara sana arama diyende yok ama saygili ol basindan beri celalettin peruya saygin yok bari bizlere olsun haddini bilmesi gereken biri varsa oda senden baskasi degil zaten normal biri olsan bana kalkip demzssinki benim cocugum olacak sizde göreceksiniz diye biz hepimiz bu yolda savas veriyoruz insallah rabbim nasip ederde olur ben senin gittigin doktoru gelip burda sana kötülesem aklin karismazmi moralin bozulmazmi yoksa hosunami gider ne kadar caba harcadigimizi görmüyormusun yazdiklarimi nasil okuduysan onuda cözemedim alakasiz alakasiz seyler yazmissin banada arkadasim falan deme celalettin peruya gidenlere karsi senin bir rahatsizligin varki gelip ikide bir sen kötülüyorsun benim biseyden rahatsiz olacak durumum yok neden bu kadar insan senin yazdiklarina karsi diye sormussun oturup düsünürsen belki cvbni bulabilirsin

biz kaan aydosla testojei 1 paket yani 50 tane kullanık.bir tane nebido.çok geçmeden peruyla başladık ve 45 gün arayla 2 tane nebido.değerler sıfırlandı.testeteron 500lerdeydi galiba.zaten fsh düşerse testesteron yükselir,testesteron düşerse fsh yüksekir.fsh komut verecekki testisler uyarılacak.
bu grup ilaçlar vücudun üretim sistemini durduruyor.doktorun dediğine göre aldığımız hazır testesteron artık komut verdirmiyor.vücudu tembelleştiyor.çünkü bizlerde bunu vücut üretiyor ama hazır dışardan aldığımızda vücut üretimi durduruyor.
denizbulut söyledikten sonra geçmişi okudum ve bunu çoğu doktor önermiyormuş zaten.

Anladım canım benim esimin de testisleri hareket ediyor. Zaman zaman yukarı çıkıyor. İlk gittiğimiz urolog utangac testis diyoruz bu gibi durumda olanlara demişti. Bebekken farkedilmemis malesef. Hala aynı durumda ancak boyutları normal ikisinin de.

canım ne denir bilmiyorum yaşadıkların zor.bizler eşlerimizle uğraşırken kendimizi ihmal ediyoruz ne yazıkki.bende tüpbebek raporu alınca zehirli guatr olduğum çıktı.tabi ozaman bilmiyordum raporun dondurulduğunu ve bir hakkım kayboldu.zaten eşimdende sperm çıkmamıştı.
bu günler geçecek inşallah.rabbim sağlık versin yeterki.bir daha denersin.bakarsın ikizlerin olur.elbet rabbim bunca çekilenleri görüyordur.en azından 2013 microtesede sperm görmeyi nasip etmiş.bundan sonra herşey daha güzel olsun inşallah.

Kaan aydosun mikrotese yapacağı hastaya mikrotese olana kadar testojel kullandırdığını okuyup çok şaşırmıştım ama celalettin hocanın yaptığı bu değil,o değerleri sıfırlayıp hemen bıraktırıyor hazır testesteronu.
Sizin tedavinizde sıkıntı olmuş olabilir çünkü kaan aydosla başlamışsınız kaan aydo fazla hazır testesteron kullandırmış orayı bırakıp celalettin hocaya geçmişsiniz belliki kaan aydos değerleri sıfırlayamamış celalettin hocada tekrar nebido vermiş, şimdi celalettin hocayı bırakıp başka doktora geçtiniz her doktorun tedavi şekli başka buda eşinize zarar veriyor

Canım gerçekten zor bi durum ama bence sukretmelisin ki esinden sperm bulunmuş. Ben ya bulunmazsa diye tese ye bile korkuyorum. Biz hic tese olmadık inşallah da olmadan kurtuluruz.

zaten kaan Aydos değeri sıfırlamadı .fsh 6.90.testesteronda yüksekti.microtese yaptı ve elegon spermatid çıktı.zaten testojelden sonra sperm bozulurmuş.sonra microteseden sonra bu defe nebido verdi.ne yapsaydım devammı etseydim anlamdım.peruda 2 nbidoyla sıfırlatıp daha sonra tedavinin 6.ayından sonra dozları yükseltti.doğal olarak 9 aydan sonra bu değerler çıktı.şimdiki doktor sadece pregnly 1500 verdi.daha sonra ovitrelleye geçebiliriz sonuçlara göre.tedavim nasıl ilerler bilmiyorum ama en azından bana böre işinin ehli.madem tese olacağız buda androlog olsun.herkes inşallah tez zamanda şifasını bulsun ve altın toplarını kucaklarına alsın.hepimizin şifası bir yerde.herkes evlat özlemiyle yanıp tutuşuyor.hepimizinde yüzü gülsün inşallah

s.a hanimlar suan cok kotu hissedyorum kendmi anlayamiyorum.kafam cok karisik 3 yillik evlym 1.5 yil once tup denedk ve tutmadi sonra esmde bide varikosel ckti 9ay once amelyat oldu ama hala gidp test yaptrmdi neyse sikmak istemynrm szi ablamin 1 cocugu war 15gun oncmd asilama yaptrdi ve tutmus elbette cok sevindm ama duydugmdan beri aglyorum isyan etmyorum memlekettn uzakta yasyorm ve gidnce herkes bna yine daha israrli soracklar die uzuluyorum galiba anlayamyorm kendmi bunuda sadce sizlerle paylasmak istdm hc kmsyei arayp aglamak istmyorm cnku kmsdm anlamiyo bn bu duyguyu nasl aşıcam aklm mantığm almyo bu yaprtğma bni yarılamıyacağnzı bildğm için paylaşmk istedm..

Evet canım utangaç testis diye birşey var benim 11 aylık kardeşiminde testisleri yukarı inip çıkyor doktora götürdük utangaç testis dedi yolladı,celalettin hoca testis yukarı inip çıktıkça hasar görüyor demişti,sizinkide öyle olmuş zannedersem birde biliyorsun yukarısı sıcak olduğundan testisler için zararlı,o sıcaklıkta testise zarar veriyor ama yinede testislerin boyutunun normal olması çok iyi,ALLAH yüzümzü güldürsün en kısa zamanda inşallah

sen yazmıyorsun diye kimse yazmasın o zaman.sende 1 yıl sonra yazmazsın inşallah.istediğim kadar doktor gezerimki bu seni ilgilendirmez.kaan hocayada giderim celallettin hocayada giderim selahattinede giderim özkanada giderim şabanada giderim.bunda yanlış olan ne .saygı öğretilmez kazanılır.sen bana saygı duyki bende saygılı olayım.terbiyesizleşme daha fazla istersen.normal biriyim ve anne olacağım.bunu anormal insanmı söyler.sen bana git topik aç diyemezsin.buna çünkü ben karar veririm.ayrıca topik açmakta ayıp bir şey değil.yazdıklarım alakasız şeyler değil senin yazdıklarına cevaptır.demekki saçma şeyler yazmışsın bende saçma cevaplar vermişim.

o kadar seviyesizssinki suan diplerdesin ama sana bisey diyim ben senin kafa gercekten gitmis üzüldüm simdi senin adina daha fazla muhattabim olma senin en basta kendine saygin yokki bi baskasinada olsun

bence size en büyük kötülüğü kaan aydos yapmış mikroteseden önce testojelmi kullandınız sizde?oda yetmedi mikroterseden sonrada nebidoyla devam ettiniz,en büyük zararı bu tedavi şekli vermiş.
Neyse umarım yeni tedaviniz başarılı olur,güzel sonuçlar alırsınız, yeni yıl hepimize bebeğimizide getirsin inşallah,

Saol canım inşallah yüzümüz güler. Ben bayagi araştırma yaptim aslında bu durum ergenlik döneminde duzeliyormus çoğunlukla ama eşimde duzelmemis belki çocukken farkedilse tedavi edilirdi sanırım bu saatten sonra tedavisi yok. umarım çok zarar gormemistir. Cok korkuyorum sperm bulunamadı denmesinden.

canım huzuryolu arkadaşımızın lemyelidlerini okudum Allah arkadaşımıza hayırlı doğumlar nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…