Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canim zamancigim insallah hayirlisiyla'da bir bebegimiz olur
sende canini sikma
elbet sizinde bir gün olacak sizede yeni bir umut kapisi açilacak

canım gülcüm üzme kendini bu kadar ,biliyorsun ki yalnız değilsin bizde aynı durumdayız ama herşer ALLAH tan yapçak hiçbir şey yok ne yazıki .ALLAHTAN ümit kesilmez belki olur hepimizin bebişleri.

canım üzülme lütfen hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz elden ne gelir buda bizim kaderimiz.

kızlarrr şimdi yine haberlerde syledi tüp bebekteki embriyo sınırlamasını.35 yaş atlındakilere 1, üstündekilere 2 ebriyo dedi.bizmkilerde zaten sperm yok yada çok çok az.olurda birgün sperm çıkarsa bu kez de bu zoru başarmak gerekicek(

offf ya çok canım sıkılıyor yaa tamda tedaviye başlıyacakken olurmu GAMZECıM bu.

sorma yaa BELGıNCıM.en azından 2 ye izin verselerdi.kabul edenlere yine 1 yapabilirlerdi.onların tuzu kuru tabi bu durumu anlayamazlar.hele bizim gibi azoluları hiçççç anlamazlarr........

nasılsınız kızlar ben yeni uyandım dü
nki sıkıntının nedeni regliymiş dün regli oldum ve çok agrılı geciyor amaaan bıktım be

günaydın kızlar hayırlı cumalar.ya dün akşam hep rüya gördüm tüp bebkle ilgili günler yaklaştıkça iyice canım yanmaya başladı çok korkuyorum içimdede hep bir ümit var olacagına dair ama yinede korkuyorum allahım korktugum yerlere ugratmasın.

ZAMANCIM bende aynen öyle oluyorum sıkıntılarım artıyor ve çok sinirli oluyorum malüm günlerde çok agrıyorsa ağrı kesici iç arkadaşım sıcak bişeyler iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…