reyhan canım senin eşin azolu olması için o kabın içine meni yani sperm olup olmadıgı incelenmeden bişey söylenemeyen bişey siz ilişkiye girdiginizde eşin boşalıyoya onu o kabın içine yapıcak sonra içinden sperm aranacak bu işlem yapılmadan sonuc cıkmaz
merhabalar. uzun süredir siteyi takip ediyorum. eşim bir süredir tedavi oluyor kaan hocada. sperm testi sonucu hep 0 dı. ama geçen hafta testi tekrarladık. ve ilk defa 2 milyon görüldü. inanamıyoruz. allah herkesin yüzünü güldürsün.
çok sevindim arkadaşım darısı bizlerin başına....merhabalar. uzun süredir siteyi takip ediyorum. eşim bir süredir tedavi oluyor kaan hocada. sperm testi sonucu hep 0 dı. ama geçen hafta testi tekrarladık. ve ilk defa 2 milyon görüldü. inanamıyoruz. allah herkesin yüzünü güldürsün.
cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
umutolsun; benim eşim ilişkiye girdiğimizde boşaldığında hiç bir şey gelmiyor işte.boşalma gb bi şey oluyor ama sıvı falan gelmiyor.ben azosperm olan herkes öyle zannediyordum.sizlerde durum öyle değilmiş meğer. normal epey bir sıvı boşalması oluyor o zaman değilmi?? bu çok özel bi konu olduğu için kimseyle de konuşamıyorum..
teşekkürle.biz 1 yıllık evliyiz ama eşimin bu problemini 5 yıl önce öğrendik. kasım 2009 da başladık. ilk önce trental ve endol kullandık. 2 ay sonra da proxxed ve testojel kullanmaya başladık hala devam ediyoruz.
merhabalar. uzun süredir siteyi takip ediyorum. eşim bir süredir tedavi oluyor kaan hocada. sperm testi sonucu hep 0 dı. ama geçen hafta testi tekrarladık. ve ilk defa 2 milyon görüldü. inanamıyoruz. allah herkesin yüzünü güldürsün.
merhabalar. eşimin fsh yüksekti testesteron ise düşüktü ilaçlardan sonra fsh ve teststeron normal seviyede görülüyor. ayrıca ilaca takviye olarak keçi boynuzu kürünü 3 ay kullandık. şimdi arada bir akşamları yapıyorum. çok nadir olmakla birlikte ısırgan otu da içirdim.
iyikide buraya üye olup sizleri bulmuşum yoksa eşimi hiç bir şey öğrenmeden direk ameleyata sokucaktık çok teşekkürler hepinize peki gamze hanım ben dün mail attım doktor beye acaba hemen cvp veriyormu yoksa uzun sürüyormu cvbının gelmesi...
inci burda bi çogumuz aynen cahillikle amaiyat olup tüp bebek yaptırdık kızlar bizde pazartesi kaan beyin yanındayız varmı ogün gidecek olanlar
merhabalar. eşimin fsh yüksekti testesteron ise düşüktü ilaçlardan sonra fsh ve teststeron normal seviyede görülüyor. ayrıca ilaca takviye olarak keçi boynuzu kürünü 3 ay kullandık. şimdi arada bir akşamları yapıyorum. çok nadir olmakla birlikte ısırgan otu da içirdim.[/QUOTE=sed_a;1228131]
merhaba seda hanım acaba keçi boynuzu kürünü nasıl yaptığınızı yazarmısınz ısırkan otunuda çay gibi demleyipmi içiriyorsunuz onunda bir ölçüsü varmı acaba kusura bakmayın bu bitkiler konusunda biraz cağilimde :kedi:
çok uzun sürmez.2 veya 3 gün içinde cevp verir.bizede yazarsın cevabını.
kızlar nerdesiniz girmemişsiniz.ben hiç iyi değilim dün akşamdan beri karnım agrıyo...
Merhabalar....arkadaŞlar buraya 2 ay Önce bİraz takıldım bazı arkadaŞlardan gÜzel destek gÖrdÜm ve yardımcı fİkİrler aldım...hepİnİzden allah razı olsun...en son bİr karar verdİm ve bİr tÜp bebek merkezİnde İlk denemeyİ gerÇekleŞtİrİcez benİ tÜp bebeĞe hazırladılar akŞam son Çatlatma İĞnemİde oldum yarın sabah bÜyÜk gÜn eŞİm tese olacak bendende yumurta toplanacak okadar heyecanlıyımkİ ve okadar Çok korkuyorum kİ anlatamam...Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn devamlı gİremİyorum topİĞe gİrdİĞİmdede bİr kaÇ sayfa okuyup Çıkıyorum zaten ÇoĞu kez bozuk olan moralİm arkadaŞlarımın ÇaresİzlİĞİnİ uĞraŞlarını gÖrÜnce daha da bozuluyor..ama bıkmadan umudunu yİtİrmeden uĞraŞan arkadaŞları sabırlarından dolayı takdİr edİyorum..Şİmdİ sİzden en Önemlİ İsteĞİm yarın benİm İÇİn dua edİn yarın benİm İÇİn Çok Önemlİ dualarınıza Çok İhtİyacım var....allah hepİmİzİn yardımcısı olsun arkadaŞlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?