merhaba kusura bakma farketmemişim. eşim kasım 2009 tedaviye başladık o zamandan beri kullanıyor. fsh hatırladığım kadarıyla 40 falandı.geçen ayki sonuçta 26 görülüyor. bu ay normal sınırlarda.
kaan hoca fsh ı düşürmeye odaklaşmıştı zaten. hala acaba sonuç karıştı mı diyoruz.
sizde de mi fsh yüksek?
hadi hayırlısı olsun espoir inşallah iyi haberlerini alırız.yeni evinizde hayırlı olurda bebeğinizle eşinle mutlu huzurlu yaşarsınız.
insallah gececek allahim herkesin gönlüne göre versin benim icimdeki ses olacak diyor hep ama ne zaman iste..
benim bu ay regli gecikti umutlanma diyrom kendime ama olsa ne güzel olurdu ya cok istiyorum olmasini gün gectikce insan dahada cok istoyor
İyi akşamlar kızlar.Eşim dün ilk defa Kaan Hocanın yanındaydı.Azosperm sebebimiz belli olduiHoca elle muayenede hemen anlamış.Eşimde genetik olarak sperm kanalları yokmuş.Çok sevindik dün.Çünkü en azından sperm üretimi var diye.Özel bir hastaneye göndermiş Hoca ultrasonda da kanalların olmadığı doğrulanmış.Oradaki doktor burdan bile spermleri görüyorum demiş.Yalnız tek sorun kistik fibrozis diye genetik ölümcül bir hastalığın taşıyıcıymış eşim büyük ihtimalle.Onda sorun yok sadece taşıyıcı.Ancak genetik teste bende de çıkarsa çocukta görülebiliyor hastalık.Dua edin ne olur.O kadar da tesadüf olmaz diyorsun ancak yüzde bir azo , tıkanıklıktan kaynaklanan azoların yüzde 12sindeki kanal yokluğu buldu bizi.Allahın sen çok büyüksün Sen kahrınla rahmetile de BÜYÜKSÜN...
selam cicek kiz nasilsin ?
sagol canim sen nasilsin nasil gecti ilk is günün
bende iyim canim
isin ilk günü iyi geçti
birsey yapmadim ki :))))))))))))))
sirkette hep fransiz tek yabanci benim
ilk gün yabancilik çekiyorsun kimseyi tanimayinca
umarim iyi geçer
sende ne var ne yok esin ilaçlari aliyor mu ? Kaç gün oldu
incicim kaan hoca öyle dediyse vardır bi bildiği.bizde m teseden sonra bulduk kaan beyi ve başladık tedaviye.ne amaçla sylediğni bilmiyorum.deneyin bakalım.inşallah bulunur da bizim gibi uğraşmazsın canım...
insallah iyi olur alisirsin
bizde durum ayni doktorda raporlari hada gondermedi nerdeyse bir bucuk ay oldu
klomenimi soruyon kac gün oldu diye 12 gündür kullaniyor
bir ay sonra tahlil yaptiracak bakalim ne olacak
nasil oluyorda doktor raporu yollamadi bu ne demek
çok ihmal ediyorlar
bence bir arayin sorun nerde kaldi
sonucu bir ay sonra verdiler
simdide rapor için mi bekletiyorlar
ne biçim insanlar bunlar
canım sagol ama nerde o günler .hadi bakalım emre bey inşallah mutluluk veriici şeyler söylerde mutlu oluruz.arkadaşalr merhaba uzun süredir giremdim belgincin hastaymışsın geçmiş oılsun canım inşallah adetinin gecikmesi bebişin habercidir biz aynı bekliyoz emre beye gitcez bakalım
sagol tatlım ne var ne yok?merhaba kızlar belgincim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?