Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba canim
önemli degil görmemis olabilirsin
cevap verdigin için tesekkür ederim
esimin hormon degerleri normaldi fakat bir kaç ay klomeni kullandiktan sonra yükseldi o da normalmis ilaca iyi cevap verdigini demisti kaan aydos
fakat fransa'da oldugumuz için ilaci alamadik ve tedavi yarim kaldi
8 nisan esime testis biyopsisi yapilacak

amin canim
insallah cicek dedigin gibi olur

ıyi akşamlar kızlar.Eşim dün ilk defa Kaan Hocanın yanındaydı.Azosperm sebebimiz belli olduiHoca elle muayenede hemen anlamış.Eşimde genetik olarak sperm kanalları yokmuş.Çok sevindik dün.Çünkü en azından sperm üretimi var diye.Özel bir hastaneye göndermiş Hoca ultrasonda da kanalların olmadığı doğrulanmış.Oradaki doktor burdan bile spermleri görüyorum demiş.Yalnız tek sorun kistik fibrozis diye genetik ölümcül bir hastalığın taşıyıcıymış eşim büyük ihtimalle.Onda sorun yok sadece taşıyıcı.Ancak genetik teste bende de çıkarsa çocukta görülebiliyor hastalık.Dua edin ne olur.O kadar da tesadüf olmaz diyorsun ancak yüzde bir azo , tıkanıklıktan kaynaklanan azoların yüzde 12sindeki kanal yokluğu buldu bizi.Allahın sen çok büyüksün Sen kahrınla rahmetile de BÜYÜKSÜN...

arkadasim ne güzel sperm varmis gözün aydin
ben anlayamadim o hastalik neymis

sagol canim sen nasilsin nasil gecti ilk is günün

bende iyim canim
isin ilk günü iyi geçti
birsey yapmadim ki :))))))))))))))
sirkette hep fransiz tek yabanci benim
ilk gün yabancilik çekiyorsun kimseyi tanimayinca
umarim iyi geçer

sende ne var ne yok esin ilaçlari aliyor mu ? Kaç gün oldu

insallah iyi olur alisirsin
bizde durum ayni doktorda raporlari hada gondermedi nerdeyse bir bucuk ay oldu
klomenimi soruyon kac gün oldu diye 12 gündür kullaniyor
bir ay sonra tahlil yaptiracak bakalim ne olacak

incicim kaan hoca öyle dediyse vardır bi bildiği.bizde m teseden sonra bulduk kaan beyi ve başladık tedaviye.ne amaçla sylediğni bilmiyorum.deneyin bakalım.inşallah bulunur da bizim gibi uğraşmazsın canım...

inşallah canım herşey iyi olurda sevinçli haberi burdan duyururum sizlere...O BÜYÜK ALLAHIM anne olmak isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlet yada evlattttttlarrrrrrrrr versin İNŞALLAH...bugün hastaneye gidik eşim kan testi verdi kromozom anelizi yapılacakmış taaaa 20 gün sonra sonucunu alınacak fakat hastanedeki doktor birşeyler dedi kafam karıştı yine eşimin bütün testlerini götürdüm hastaneye hepsi bumu eşinin rotkeni ultrasyon çekimi yokmu dedi bende hayır hocam yok dedim...normalde ultrasyon ve filimdemi çektirilmesi lazım buradaki doktorların hiç biri bizden öyle şeyler istemedi :1no2:

insallah iyi olur alisirsin
bizde durum ayni doktorda raporlari hada gondermedi nerdeyse bir bucuk ay oldu
klomenimi soruyon kac gün oldu diye 12 gündür kullaniyor
bir ay sonra tahlil yaptiracak bakalim ne olacak

nasil oluyorda doktor raporu yollamadi bu ne demek
çok ihmal ediyorlar
bence bir arayin sorun nerde kaldi
sonucu bir ay sonra verdiler
simdide rapor için mi bekletiyorlar
ne biçim insanlar bunlar

nasil oluyorda doktor raporu yollamadi bu ne demek
çok ihmal ediyorlar
bence bir arayin sorun nerde kaldi
sonucu bir ay sonra verdiler
simdide rapor için mi bekletiyorlar
ne biçim insanlar bunlar

ay hic sorma sinir oluyorum nasil insanlar bilmiyorum
bügün aramis esim daha yaziliyormus iki haftaya gelecekmis
biz arayip sormasak ilgilenmesek valla göndermezler bunlar

KIZLAR HıÇ BENı MERAK EDEN OLMAMIŞ SUMAKıM CANIM eşini sanırsam orda gördüm seninle telefonla konuştumu yemek yedim falan diye birde ögretmen oldugunu söyledi ultrasyon cektirmek için 50 milyon taksi parası verdim falan dedi cantası vardı yanında kaan beyden cok memnun oldugunu söyledi bu arada gözün aydın sperm varmış sonucta

arkadaşalr merhaba uzun süredir giremdim belgincin hastaymışsın geçmiş oılsun canım inşallah adetinin gecikmesi bebişin habercidir biz aynı bekliyoz emre beye gitcez bakalım
canım sagol ama nerde o günler .hadi bakalım emre bey inşallah mutluluk veriici şeyler söylerde mutlu oluruz.

kızlar yarın misafir var çok yoruldum temizlik yaptım dün bugünde pasta böek gelin beraber yiyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…