Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin arkadaşım.

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.dün akşamda ben kapatmışım bugünde ben açtım nerelerdesiniz.

SELVA nerelerde acaba hiç ugramıyo merak ettim.

buralardayım belginim uğruyorum aslında ama eskisi kadar sık değil,bide bakıyorum kimsecikler olmuyo...bizde durum aynı 8 nisanı bekliyoz bakalım mikrotese için rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...

buralardayım belginim uğruyorum aslında ama eskisi kadar sık değil,bide bakıyorum kimsecikler olmuyo...bizde durum aynı 8 nisanı bekliyoz bakalım mikrotese için rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...
canım allah yardımcınız olsun iyii günler gör inşallah az kaldı 8 nisanada hayırlısı olsun canım.Kaan bey yapacak teseyi dimi bizde 9nisanda kontrole gelecegiz belkide orda karşılaşır kutlarız mutlu haberi...

canım nasılsınız selva teseyi kaan beymi yapacak canım sende ordamı başlıyacaksın tüp bebeg

inşaallah rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin evet az kaldı kaan hoca yapacak,inşaallah karşılaşırız belginim..

slm SELVA inş.hayırlı haberler alırsınız ALLAH yardımcınız olsun, bakalım bizler ne yapıcaz neler yaşıcaz çok moralim bozuk yaaaa offffff:çok üzgünüm:

Merhaba sevla.
Benim esimde 8 nisan sabahi TESE ameliyati olucak.
Insallah o gün ikimizde mutluluk haberini aliriz.

iyim canim
ise basladim daha alisamadim yorgun düsüyorum
bugün dinlenicem yarinda.
Esimin ameliyati yaklasiyor yavas yavas heyecan dorukta

alisirsin zamanla canim
bende heycanliyim ya hadi bakalim selvaninda esi 8 nisan ameliyat oluyormus senin esinde
hadi bakalim ikinizde güzel haberler verin bize insallah hersey yolunda gider

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…