hoşgeldin arkadaşım.canım benim eşimdede azo cıktı..hormon testleri normal ..birde genetik test yaptıktırdık..ama elle muayene yapmasına ragmen ..kanallarla ilgili bir bilgi vermediler..benim arastırmalarıma göre kanallarla ilgili kesin bilgi verilemiyormus..bir sor doktoruna bence..bende merak ettim..çünkü ameliyat olmadan bakılmaz dedii.
SUMAKİM hoşgeldin....allah tez zamanda kurtarsın.
SELVA nerelerde acaba hiç ugramıyo merak ettim.
canım allah yardımcınız olsun iyii günler gör inşallah az kaldı 8 nisanada hayırlısı olsun canım.Kaan bey yapacak teseyi dimi bizde 9nisanda kontrole gelecegiz belkide orda karşılaşır kutlarız mutlu haberi...buralardayım belginim uğruyorum aslında ama eskisi kadar sık değil,bide bakıyorum kimsecikler olmuyo...bizde durum aynı 8 nisanı bekliyoz bakalım mikrotese için rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...
perver hoşgeldin arkadaşım.
canım allah yardımcınız olsun iyii günler gör inşallah az kaldı 8 nisanada hayırlısı olsun canım.Kaan bey yapacak teseyi dimi bizde 9nisanda kontrole gelecegiz belkide orda karşılaşır kutlarız mutlu haberi...
buralardayım belginim uğruyorum aslında ama eskisi kadar sık değil,bide bakıyorum kimsecikler olmuyo...bizde durum aynı 8 nisanı bekliyoz bakalım mikrotese için rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın...
Selam ciciek
nasilsin ne var ne yok
sagol canim iyiyim
sen nasilsin ne var ne yok
iyim canim
ise basladim daha alisamadim yorgun düsüyorum
bugün dinlenicem yarinda.
Esimin ameliyati yaklasiyor yavas yavas heyecan dorukta
allah yardımcın olsun arkadaşım...Merhaba sevla.
Benim esimde 8 nisan sabahi TESE ameliyati olucak.
Insallah o gün ikimizde mutluluk haberini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?