Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canim bulunur
az kaldi
yarin yeni isime basliyorum
bugün yeni kiralik evimizi gezdik çok güzel semt iyi daire iyi

insallah artik güzel seyler olsun yaaa bulunsun..
hayirli olsun canim allah icinde güle güle oturmak nasip etsin
isin de hayirli olsun

geçicek cicek biliyorum geçicek çok inaniyorum

insallah gececek allahim herkesin gönlüne göre versin benim icimdeki ses olacak diyor hep ama ne zaman iste..
benim bu ay regli gecikti umutlanma diyrom kendime ama olsa ne güzel olurdu ya cok istiyorum olmasini gün gectikce insan dahada cok istoyor

hadi hayırlısı olsun espoir inşallah iyi haberlerini alırız.yeni evinizde hayırlı olurda bebeğinizle eşinle mutlu huzurlu yaşarsınız.

çok uzun sürmez.2 veya 3 gün içinde cevp verir.bizede yazarsın cevabını.

gamzecim kaan hocadan cvp geldi bana tavsiyesi ilk başta eşimin mikrotese ameleyatı olması eğerki canlı sperm bulamazlarsa o zaman sizi tedaviye alırım demiş acaba tüm hastalarına bana tavsiye ettiğinimi yapıyor neyse vardır bundada bir hayır İNŞALLAH ameleyatdan iyi sonuç alırızda gitmemize gerek kalmaz perşembe günü antalya tüp bebekle randevum var belki başlarız tedaviye :sm_confused: burdan yine gelişmeleri yazarım sana gamzecim...

kızlar kaan eyin yanındaydık dün sonuclar moral bozucu düşmüş baya bi kaan beyde dün cok ilgisizdi

incicim kaan hoca öyle dediyse vardır bi bildiği.bizde m teseden sonra bulduk kaan beyi ve başladık tedaviye.ne amaçla sylediğni bilmiyorum.deneyin bakalım.inşallah bulunur da bizim gibi uğraşmazsın canım...

canım dualarım seninle allah yardımcın olsun lütfen sonuç ne olursa olsun bizimle paylş bizi merakta bırakma allaha emanet ol iyi haberlerle dön inşallah

belgincim gecmis olsun insallah önemli biseyin yoktur
sagol canım.bu aralar bagırsak sorunu çekiyorum anlamışsındır herhalde, onun yanısıra hala regly olmadım 5gün geçti inşallah kötü bişey yoktur belirtileri var ama hala olmadım.

sagol canım.bu aralar bagırsak sorunu çekiyorum anlamışsındır herhalde, onun yanısıra hala regly olmadım 5gün geçti inşallah kötü bişey yoktur belirtileri var ama hala olmadım.

Anladim canim gecer insallah.......
insallah sorun yoktur canim ya benimde 10 gün gecti

kızlar kaan eyin yanındaydık dün sonuclar moral bozucu düşmüş baya bi kaan beyde dün cok ilgisizdi

canım umarım ıyı haberlerle geldın. ne oldu? ne dedı kaan bey?ayrıca zaten dusurmek ıcın ugrasmıyrmuydunuz ıyı ya ıste ?fsh ve testesteron kac cıktı?

merhaba seda sana yazdim fakat görmedin
sana bir sorum olacakti
peki esin ne kadar süre kullandi ilaçlari
ne güzel esinin FSH degeri düstü çok mu yüksekti esinin degerlerini yazarsan sevinirim.

merhaba kusura bakma farketmemişim. eşim kasım 2009 tedaviye başladık o zamandan beri kullanıyor. fsh hatırladığım kadarıyla 40 falandı.geçen ayki sonuçta 26 görülüyor. bu ay normal sınırlarda.
kaan hoca fsh ı düşürmeye odaklaşmıştı zaten. hala acaba sonuç karıştı mı diyoruz.
sizde de mi fsh yüksek?

arkadaşalr merhaba uzun süredir giremdim belgincin hastaymışsın geçmiş oılsun canım inşallah adetinin gecikmesi bebişin habercidir biz aynı bekliyoz emre beye gitcez bakalım

inşallah eşinde bolca sperm çıkar ve bebek sahibi olursunuz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…