merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
umudunu kaybetme canım adın üstünde asla umudunu kaybetme inşallah herşey yoluna girer cicek rabbim seninde yardımcıun olsun
merhaba bebişlerin canın seninki uzun protokol ,birde kısa protokolwar adetin 2 ci weya 3cü günü başlar 12 gün yada yumurtanın büyüme hızına göre 16 gün sürer b normal olanı.ilkinde ise yumurta rezerwleri az hastalara yaşı fazla olanlara yada sen normal konuşmaya gitmişsindir bilgi almak için seni ellerinden kaçırmamak için tedawiye apar toparsokarlar onların istediği günde adet olrsun ilaçlı bantlarla bunada uzun protokol denir.
canim tedavin hayirli olsun allah yardimcin olsun
umudunu kaybetme canım adın üstünde asla umudunu kaybetme inşallah herşey yoluna girer cicek rabbim seninde yardımcıun olsun
zaman merhaba; senin bu kadar u utsuz olmana sebep ne öğrenebilirmiyim? belki anlatmışsındır ama ben yeni olduğum için bilmiyorum.lütfen umutsuz olma her şeyde bir hayır vardır.bizmde problemimiz azo.
canım allah yardımcın olsun dualarım seninle korkma herşey çok güzel olacak merak etme nede olsa çıkış oldu tesede çoook sayıda sperm bulunacak bizi habersiz koyma...merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
günaysın zaman ..benimde eşimde azospermi var..hormon tahlilleri normal fakat bizde genetik tahlillerin sonuclarını bekliyoruz..senin eşinin degerleri nasıldı acaba..birde bazı ark sitede okuyorum..bitkisel destek kullanıyorlarmış..hiç olmassa onları denesenizz.tabiki doktorunuza sorun ama.yinede kaybınız n olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?