Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
espoircim ameliyattan olumlu sonuc alirsaniz insallah alirsiniz.senin tedavin ne zaman baslayacak?

espoircim ameliyattan olumlu sonuc alirsaniz insallah alirsiniz.senin tedavin ne zaman baslayacak?

bilmiyorum canim
çalistigim için nasil olucak bilmiyorum
is yerine yeni girdim izin isteyemem bir hafta izin hakkim var muhtemelen temmuz yada agustos'ta alicam
birde sirket agustos ayinda bir hafta kapatiyor.
Tedavi ne kadar sürüyor ?
Biyolojist bana dedi ki adetten 20 gün sonra baslaniyormus tedaviye yani ignelere

iyiyim çiçekcim ne olsun bizde 9nisanda kaan beyin yanına gidecegiz bakalım spermiyogram yaptıracaz ne olcak...

bize hastana bir ay gelecen demisti iki gun arayla
ama hemen sperm bulunsaydi yapmiyorlardi inceleme varmis en az 3 ay sonra demisti transferi
evet sen ise girdin artik mecbur ne zman izin alirsan o gün olur

bize hastana bir ay gelecen demisti iki gun arayla
ama hemen sperm bulunsaydi yapmiyorlardi inceleme varmis en az 3 ay sonra demisti transferi
evet sen ise girdin artik mecbur ne zman izin alirsan o gün olur

esim nisan'da ameliyat olucak 3 ay sonra söylerlerse temmuz ayindan önce olmaz zaten bende önce yaptiramam bana uyar
hayirlisi olsun
sperm bulunsunda bunlari sonra düsünürüz.
Yeter ki bulunsun

esim nisan'da ameliyat olucak 3 ay sonra söylerlerse temmuz ayindan önce olmaz zaten bende önce yaptiramam bana uyar
hayirlisi olsun
sperm bulunsunda bunlari sonra düsünürüz.
Yeter ki bulunsun

evet canim önemli olan spermin bulunmasi
allah yardimiciniz olsun

KIZLAR iyi akşamlar selvacım sende orda tedaviye başlıyacakmısın

canim ben fransa'dayim burada farkli olabilir mi
ben hep burdan adetin 3cü günü baslandigini biliyorum
biyolijist bana dedi adettin 21gün baslaniyor tedaviye dedi
anlamadim gitti
merhaba bebişlerin canın seninki uzun protokol ,birde kısa protokolwar adetin 2 ci weya 3cü günü başlar 12 gün yada yumurtanın büyüme hızına göre 16 gün sürer b normal olanı.ilkinde ise yumurta rezerwleri az hastalara yaşı fazla olanlara yada sen normal konuşmaya gitmişsindir bilgi almak için seni ellerinden kaçırmamak için tedawiye apar toparsokarlar onların istediği günde adet olrsun ilaçlı bantlarla bunada uzun protokol denir.

KIZLAR iyi akşamlar selvacım sende orda tedaviye başlıyacakmısın

umut olsun canım daha öncede bunu sormuşsun yeni okudum kusuruma bakma..evet bulunursa tedaviye orda başlayacağım,eşim kaan hocaya güveniyor eğer orada bulunursa bende orda deneyeceğim kısmet hayırlısı,espoirin eşide aynı gün rabbim çifte mutluluk yaşatsın..

merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…