alisirsin zamanla canim
bende heycanliyim ya hadi bakalim selvaninda esi 8 nisan ameliyat oluyormus senin esinde
hadi bakalim ikinizde güzel haberler verin bize insallah hersey yolunda gider
çiçek nasılsın....
Insallah ikimizde o gün güzel haberleri aliriz
espoircim ameliyattan olumlu sonuc alirsaniz insallah alirsiniz.senin tedavin ne zaman baslayacak?
bilmiyorum canim
çalistigim için nasil olucak bilmiyorum
is yerine yeni girdim izin isteyemem bir hafta izin hakkim var muhtemelen temmuz yada agustos'ta alicam
birde sirket agustos ayinda bir hafta kapatiyor.
Tedavi ne kadar sürüyor ?
Biyolojist bana dedi ki adetten 20 gün sonra baslaniyormus tedaviye yani ignelere
ESPOİR canım tedavi 15 gün sürüyor
bize hastana bir ay gelecen demisti iki gun arayla
ama hemen sperm bulunsaydi yapmiyorlardi inceleme varmis en az 3 ay sonra demisti transferi
evet sen ise girdin artik mecbur ne zman izin alirsan o gün olur
esim nisan'da ameliyat olucak 3 ay sonra söylerlerse temmuz ayindan önce olmaz zaten bende önce yaptiramam bana uyar
hayirlisi olsun
sperm bulunsunda bunlari sonra düsünürüz.
Yeter ki bulunsun
merhaba bebişlerin canın seninki uzun protokol ,birde kısa protokolwar adetin 2 ci weya 3cü günü başlar 12 gün yada yumurtanın büyüme hızına göre 16 gün sürer b normal olanı.ilkinde ise yumurta rezerwleri az hastalara yaşı fazla olanlara yada sen normal konuşmaya gitmişsindir bilgi almak için seni ellerinden kaçırmamak için tedawiye apar toparsokarlar onların istediği günde adet olrsun ilaçlı bantlarla bunada uzun protokol denir.canim ben fransa'dayim burada farkli olabilir mi
ben hep burdan adetin 3cü günü baslandigini biliyorum
biyolijist bana dedi adettin 21gün baslaniyor tedaviye dedi
anlamadim gitti
KIZLAR iyi akşamlar selvacım sende orda tedaviye başlıyacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?