- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
Rica ederim Rabbim yeterki ol desin bir tane sperm yetiyor bunu unutmayın. Ama esimin bu bes ayda yemediği sey kalmadı keçiboynuzu kürü bal polen karışımı özel karışımlar ilaçlar hamıle kalmadan öncede en son preseed plus mı neydi unuttum adını da ondan içti ama tavsiyem kaan aydosla msjlaşmanız biz gitmeden netten yazışmamıza rağmen cok yardımcı oldu onun her tavsiyesi işimize yaradı ve bes ayın sonunda sperm sayısı 7 milyona çıkmıştı.
Gözün aydin olsun.inşallah testinuzde o nazli supermenlerude görürsünüz.Rabbim evladini kycagina almayi nasip etsin inşallah boyle bebusler versinnn
çıkışta bi sorun varmış ama o çıkışı bulmak cok zor dedi doktor damarlar çok ince olduğu için ameliyatı cok zormuş kaan hoca iki tane ilaç tavsiye etti onları iç bi ay sonra tekrar test yap dedi doğru doktora denk gelmek o kadar iyiki diğer doktorlar hemen tüp bebek deneyin dediler iki hücre varmış başka hiç sansınız yok dediler bi ay sonra test yaptırdığında sayı 2000 milyondu toplam sayısı kaçı canlıydı onu hatırlamıyorum ama dünyalar bizim olmuştu o sayıyı görünce
Selam.. Benım eşimdede sıfır sperm ve bız ılk doktor gorusmemızı 2 nısanda yaptık hormon testlerını eksık buldu dıye bısey dememdı tamamlayıp gelın dedı ve ornek alınacak dedi . Benim eşimde bugun kalan tahlıllerıni yaptırmk için gitti ama ornekte almışlar ikı narkoz iğnesi vermişler once sonrada bır sag bır de sol tarafından ornek almışlarr.. Ben sasırdım acıkcasıı.. Var mı bole yaptıran? yurtdısında yasıyorummm ..
doktor 1-2 tane hücreyi azosperm olarak değerlendirdi yani sıfır hücre ile aynı görüyor çünkü kalitesi ve hareketleri sınırlıydı.Canim iki hucre diosun ben anlayamadım daazospermmiydiniz
merhaba arkadaşlar aylar önce bende bu siteleri takip ediyordum hepinizi öyle anlıyorum ki bende zamanında ne yaparsam bi faydasını görürüm diye girmediğim site kalmamıştı. Rabbim şükürler olsun ki fazla uğraştırma dı bes ay sonra hamile kaldım simdi sekiz aylık hamileyim ve esimin sadece iki tane canlı sperm hücresi vardı bu arada normal yolla hamile kaldıgımıda belirteyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Umut oldun canım iyi ki yazdın tikaniklik demişsin nasıl anlaşıldı tikaniklik olduğu bize hala tikaniklik mi üretim bozukluğu mu bilmiyoruz net bir şey söylemedi doktorlar
aslında kaan hocayla tanışana kadar bizde üretim de sorun var sanıyorduk ama öle değilmiş. 1-2 canlı hücre bile olsa üretim olduğuna işarettir. tıkanıklık olduğunu anlamak gerçekten zor ama size tavsiyem kaan hoca ile konuşmanız çünkü yol gösterici bir takım bilgileri size verecektir. bize endol ve sudafed isimli ilaçlar verdi bu ilaçları kullandıktan sonra çıkışta artma oldu çünkü ilaçlarda ki etkn maddeler damarları tıkayan neyse artık o dışarı attı teşbihde hata olmasın nasılki ineklerin gögüslerini yukarıdan aşağı çekerek sağarsın da tazzilki bir şekilde süt gelir aynı etki yi yapıyormuş (kaan hocanın öreneği)
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Umutsuz olmayın ama o ol desin yeter. Tek hücre ile bile olurçok teşekkürler allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Umutsuz olmayın ama o ol desin yeter. Tek hücre ile bile olur
merhaba arkadaşlar aylar önce bende bu siteleri takip ediyordum hepinizi öyle anlıyorum ki bende zamanında ne yaparsam bi faydasını görürüm diye girmediğim site kalmamıştı. Rabbim şükürler olsun ki fazla uğraştırma dı bes ay sonra hamile kaldım simdi sekiz aylık hamileyim ve esimin sadece iki tane canlı sperm hücresi vardı bu arada normal yolla hamile kaldıgımıda belirteyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizim testte hiç sperm cikmadi cnm rektal usg çekildi tıkanıklık yok dendi hangi durumda tıkanıklık anlasilio çıkış olmasimi gerekiyo az da olsa. Kaan hocaya mail atmistim fsh 7 iken tıkanıklık olmaz demişti. Fsh yüksek gelmiş yazmış ti 7 olmasi yuksekmimerhaba tunaberkim öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıklıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim eşimede azosperm dendi testinde 4 tane hareketsiz sperm görüldü sadece, öğreneli 1.5 ay oldu neler yapabiliriz diye araştırmalara başladık ve Kaan beye bizde mail attık bahsettiğin ilaçları bizede verdi bitmesine az kaldı,bitince bi sperm testi yaptırmamızı istedi. Kaan beyden memnun kaldınızmı ilgi açısından birde tıkanıklık için bizden ultrason istemişlerdi rektal yoldan yaptırdık ama tıkanıklık yok dendi sence bu anlaşılması açısından yeterlimidir aynı süreçten geçtiğin için yol göstermene ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler
Bizim testte hiç sperm cikmadi cnm rektal usg çekildi tıkanıklık yok dendi hangi durumda tıkanıklık anlasilio çıkış olmasimi gerekiyo az da olsa. Kaan hocaya mail atmistim fsh 7 iken tıkanıklık olmaz demişti. Fsh yüksek gelmiş yazmış ti 7 olmasi yuksekmi
Cnm nasıl yüksek oluyo kaç olması gerekir kafam karıştı. Netten bakıyorum 2 ve 12 arası normal degerler mis nasıl olurda 7 veya 8 e yüksek deniyoBizim fsh 8.81 bizede yüksek dendi işin açıkçası bizde şuan tıkanıklık durumu nasıl anlaşılır bunu bulmaya çalışıyoruz canım. yani tıkanıklık için çıkış olması gerekir mutlaka diye bişey varmı inanki bizde bilemiyoruz
gulercım herkese nasip etsin Allahım. 1680000 germ hucre 1320000 lokosıt haftada 3 defa prengly kullandık laminin ve sp epıdıdım calıstırıcı yrndan ıtıbaren menegon ılave edıldı.
canım ekledim bilgilerini siz menegona başlamadan çıkış başlamış. çok ilginç ve güzel. menegonla beraber çok daha fazlasını göreceksiniz inş. peki preglyn nin dozu da hala haftada 3 mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?